- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Mantiklicevap
Erkek olsam, 36 yaşında bir kadınla evlenmek istesem ve kadın bana "şimdiye kadar hiç bir erkekle olmadım" dese, direk kaçarım o kadından valla...Anormal bu derim...herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum
Neyse senin duruma gelirsek...kocan bunu problem edecek salağın tekiyse niye evlendi madem senle....Boşan gitsin nasıl böyle bir dangalağı sevebiliyorsun hayret yani...