bunu yaşayan bir tek ben miyim?

Erkeklerden çok kadınlardan kaynaklanan bir problem bu bence. Siz niye böyle ezik ezik şununla da oldum, bununla da oldum diye anlatıyorsunuz ki? Kime ne sizin kiminle olduğunuzdan? Ha biri gitti söyledi, kulağına gitti gelip "sen bununla da olmuşsun" dedi verilecek tek cevap "oldum, senden önceydi bitti gitti. Her ilişkiöin hesabını verecek değilim" dersin susar oturur o adam totoşunun üstüne. Sonra da bak bakalım bir daha dile getirip ağzını açabiliyor mu.. Unutamıyormuş da kabullenemiyormuş da... Onu baştan düşünecektin küçük bey der çekilirsin kenara.

Şimdiye kadar eşim de dahil hayatıma giren hiç bir adam bana bakire olup olmadığımı, kaç kişiyle olduğumu ya da kimlerle olduğumu sormaya cesaret edemedi ne hikmetse. Siz nasıl bu hale getiriyorsunuz bu adamları anlamıyorum.

herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum

Suçluymuş gibi bu kadar taviz neden ?
Böyle ezik bir adamın insanlık dışı muamelelerine tahammül neden ?
Sevgi bunun neresinde ??? Hem sen hem kocan açısından ???
Bu sorularımı yermek için sormadım, cevaplarsan ona göre yorum yapacağım

iyide sen şimdi ömür boyu başa kalkmalarlamı yaşayacaksın,ailenide karşına almışsın eşinin eline bir koz daha vermişsin ,nasıl olsa ailesine de gidemez diyecek,üzerine birde aldatılırsan hiç şaşırma yani, bunu da kabul eder diyecek susup oturacaksın sizin gibi dürüst olup anlatmıyacağına göre ,tarafınızdan yakalanırsa da sana diyeceği kısasa kısas,

E bir de ortalama kaç dakika sürüyordu onu da anlatsaydınız. Siz seviyor olabilirsiniz ama eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor.
Eğer boşanmayacaksanız da adam gibi oturun konuşun. Hatalı olan siz değilsiniz, o size geçmişini anlattı mı da siz saçma bir vicdan yapıp her şeyi öttünüz adama?

herkese merhaba. öncelikle her an hakarete maruz kalan biri olarak anlatacaklarımdan dolayı beni aşağılayıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim. 37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. eşimde benimle aynı yaşta. aynı iş yerinde çalışıyorduk ve önceden yakın arkadaşımdı. üniversitede okurken birine aşık oldum ve birlikte olduk uzun süre hayatıma kimseyi almadım, yıllar sonra benimle onun gibi ilgilenen biri çıktı karşıma hemde çalıştığım yerde. yaptığım çok riskli bişeydi ve ben o insanla da birlikte oldum. anlaşamadık ve ayrıldık. Eşim onunla çıktığımı biliyordu arkadaşım olduğu için. ama zaman geçtikçe eşimle yakınlaştık ve aşık oldum yeniden. Bakire olmadığımı söyledim ama üniversitede yaşadığımı anlatmıştım. Nişanlandık, nişanlandıktan sonra vicdan azabı çektim ve iş yerinde o çıktığım çocukla da birlikte olduğumu anlattım. Kavga bağrışma sonuç olarak evlendik ama eşim hala aynı şekilde yüzüme vuruyor geçmişimi. onunla sevgili olduktan sonra odamdan dışarı çıkmıyorum, kıyafetlerimi kendisi seçiyor, konuştuğum tek bir erkek yok ama unutamadığını söylüyor doktora gitmeyi öneriyorum gitmiyor ne yapmalıyım. Boşan demeyin aşığım çok seviyorum

Umarım her şey istediğin gibi olur.. Ancak bu konular cidden çok hassas ve erkek düşüncesi çok farklı.. bir kere onu gerçekten çok sevdiğini vede önem verdiğini göstermen ve önemlisi ona hissettirmen gerekli.. diğer açıdan sanırım ki
bu yaptıklarından dolayı kocandan önce sen kendini suçluyorsun ve affetemiyorsun ! ... öncellikle bu konuyu kendi içinde kendinle çözmen gerekir ki karşı taraf ikna olsun sana inansın...
sonrasında kocanla ciddi bir ortam yaratıp evet böyle böyle oldu ve ben sana bun tüm açıklığmla anlattım sonradan yada başkasından öğrenmedin.. şeklinde bir girişle konuşmayı başlatıp içinden gelen tüm samimi hislerinle ki bunu da gözlerinle kocana yansıtarak bu durumu eşinle sonlandırabilirsin...
yani bu durumda iş sende bitiyor, önce sen kendini kendinde inandır...
sevgiyle kal

Hata yapmışsınız fakat siz ile Allah arasında eşinizin size böyle demeye hakkı yok ona nazikce ben sana başından söyledim yaptığım şeyleri sende kabullendin zoruna gidiyosa uslubüyle ayrılırsın insan sevdiğini üzmez ve üzmemeli de seni kırdığını bilsin ya tek hatalı kadınlar sanki.!

Esine :ben bunu evlenmeden once anlattim, sende bile bile evlendin basima kakacaksan kapi orda yolun acik olsun" demen lazimdi en basindan

Erkek evlendiği kadının geçmisini bilmek ister ki haklı görüyorm aynen kadında öyle. Hazmedemese evlenmezdi bence kapatın önünüze bakın

Sanki o kimseyle yatıp kalkmadı. Amma dert bizim bacak aramız da ya... Madem dert edecekti neden evlendi? Ben olsam evden def ederim yada anneme giderim. Böyle aşağılayıp, dert edip sorun çıkarması bencillikten başka birşey değil.

kendisi şimdi 37 yaşına kadar eline kadın eli değmemiş bakir bi erkek miydi yani? senle mi yaşadı ilk deneyimini? sen misin ilki? bence sen de bunları yüzüne vur inkar ederse de inanma.

ben erkeğim yaparım gibi zır cahil bir tavra bürünürse o zaman ona nur suresinin mealini okut ki allah katında erkeğin de yapamadığını, eşit olduğunuzu anlasın öğrensin.

bi de artık dayanamadığını söyle. boşanmayacaksan bile blöf yap ''ben sadece seninle mutlu olmak istedim yeter artık bu saçma tavırların, olgunlaş artık ya da beni bırak'' de..

''sen bilerek evlendin benimle ömür boyu bizi böyle mutsuz bi ilişkiye mi hapsedeceksin, nereye kadar ne zamana kadar böyle yapacaksın?'' de.

Evlenmeden önce anlatsaydın kabul ediyorsa evlenseydi madem. Artık evlenmişsiniz eğer birbirinizi de seviyorsanız bu durumu aşmalısınız. Evlilik terapistine gidebilirsibiz.

Sen onun kimlerle birlikte olduğunu biliyormusun ben durust davrandim diye suçlu oldum senin anlatmadigin neler var kim bilir de.asla ezik durma sen kendini suçlu goruyorsun karsindakine de öyle yansitiyorsun.kendinden emin ol.yetti artik de kabullenemiyorsan bosanalim git bakire gordugun bi kız al ama onlar neler yapıyorlar haberin yok ben çok gordum öyle bekaretini bozdurmadan her halti yapıp hatta diktirtip evlendiği erkeği kandiranlari.inşallah da benden sonra öyle biriyle evlenirsin de resti cek.merak etme bosanmak istemeyecektir

Namus kavramini sadece zara dayandirip insanin isterse buna zarar vermeyip her seyi yapabilecegini dusunemeyecek kadar budala olan erkeklerden tiksiniyorum. Boyle bir erkek nasil cok sevilir aklim almiyor.

Bu adam evlendiginde bakir miydi? Velev ki oyleydi, yasadiginiz seyleri bile bile neden sizinle evlendi ve neden bidi bidi yapiyor?

Ah olumsuz durumlari kamufle eden "... ama cok seviyorum" cumlesi... Siddet goren, aldatilan, saygi gormeyen kadinlarin kalkani olan cumle... Nelere kadirsin sen!

Söylemek çok gereksiz.gecmisin sonuçta. Gelecek için anlasmissiniz gidip demişsin böyle böyle. Ne alaka.

Itiraf edeyim boyle okuyunca benim de hosuma gitmedi. Herkesin ozeli kendisine kalsin.

Konusacaginiz sadece bu olmaliydi.

Bakir misin ? Hayir

Bakire misin? Hayir

Nokta

Son düzenleme:
Eşin için bekaret önemli değil ama onun tanıdığı biriyle olmanı gururuna yedirememiş.
Kendini kötü hissetmiştir ve hiç haksız sayılmaz.
Sen aynı durumda olsan,diğer kadının senin hakkında ne düşüneceğini kurup kendini aşağlanmış hissetmez misin ? Çözümü yok.Önlemi varmış ama artık geçmiş ola.
Bir daha bu konuyu açarsa,konuyu sonsuza kadar kapatmazsa bu şekilde devam edemeyeceğini söyleyebilirsin.

Ben yanlış mı anladım,umarım diğer kişiyle hala aynı işyerinde değilsiniz ? Yoksa durum büsbütün çıkmaza giriyor.

Günah cıkartmak için niye anlatıyorsunuz yahu!!!Adamın seveceği varsada sevmez.Sahşen ben erkek arkadasımın gecmişini bilmek istemem.Kimle yatmış kimle içmiş banane.Sen tanı ,gez toz bak kendin tanı...kimse değişmez diye birsey yok herkesin bir kiri vardır gecmişinde..Kim günahsız ki:KK50:

Back
X