- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Mantiklicevap
Erkeklerden çok kadınlardan kaynaklanan bir problem bu bence. Siz niye böyle ezik ezik şununla da oldum, bununla da oldum diye anlatıyorsunuz ki? Kime ne sizin kiminle olduğunuzdan? Ha biri gitti söyledi, kulağına gitti gelip "sen bununla da olmuşsun" dedi verilecek tek cevap "oldum, senden önceydi bitti gitti. Her ilişkiöin hesabını verecek değilim" dersin susar oturur o adam totoşunun üstüne. Sonra da bak bakalım bir daha dile getirip ağzını açabiliyor mu.. Unutamıyormuş da kabullenemiyormuş da... Onu baştan düşünecektin küçük bey der çekilirsin kenara.
Şimdiye kadar eşim de dahil hayatıma giren hiç bir adam bana bakire olup olmadığımı, kaç kişiyle olduğumu ya da kimlerle olduğumu sormaya cesaret edemedi ne hikmetse. Siz nasıl bu hale getiriyorsunuz bu adamları anlamıyorum.
Şimdiye kadar eşim de dahil hayatıma giren hiç bir adam bana bakire olup olmadığımı, kaç kişiyle olduğumu ya da kimlerle olduğumu sormaya cesaret edemedi ne hikmetse. Siz nasıl bu hale getiriyorsunuz bu adamları anlamıyorum.