- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
ay tövbe düşmüş kadar oldum yaBen de hep, yüksek bir yerden mesela, balkondan düşüşümü hayal ederim hep. Ben demirlere yaslanmışım, bir anda demir yerinden çıkmış, sonra bir anlık afallama, nabzım ölümüne atıyor, karnımda rahatsız edici bir kıpırdanma, boğazımda ise son tükürüğümü yutamamanın getirdiği yanma, derken aşağı doğru serpilme, rüzgar yüzüme vuruyor, kıyafetlerim ki eğer sırt üstü düşüyorsam, yukarı doğru çekiliyor, ellerimde bir boşluk hissi çünkü hiçbir şeyi tutamıyorum, ve sonra her şey daha da hızlanıyor. Ve güm! Yere çakılıyorum, ensemin hemen üs kısmı, hafif çıkıntısı olan yer, çarpmayı en çok orada hissediyorum, sonra bir kan tadı falan derken gerisini anlatmayayım.
Rüyalarımda hep düştüğümü görürüm de. Her yüksekten aşağıya baktığımda tekrar tekrar aynı anları yaşarım.
Şimdi aslında işin evveliyatını düşündüm ama bir yere varamadım. Çok küçüktüm, annemlerle uyuyordum, sonra rüyamda bir yerden düşüp, tekrar havalanıp, deyim yerindeyse pin pon topu gibi sıçrıyordum. Tabi sıçrayarak uyanıyordum hep, en eski hatırladığım anı bu. Gece karanlığında yatakta sıçrayarak, nefesi kesilmiş bir şekilde uyanmam, karıncalanma hissi falan...ay tövbe düşmüş kadar oldum ya
niye bunu kafanda tekrar tekrar canlandırıyosun kendisiylesorunlu arkadaşım :)
muhtemelen küçüklükten kalan bir sivri yer anın vardır ya da çok korkutmuşlardır
rahatsız ediyor ise bir uzmana git diyeceğim ama elini verip kolunu kaptırma durumu da olur mu hani şu hastalığın da bu hastalığın da var derler mi
bize günlük yaşantıda normal gelen bazı davranışlar uzmanlara takıntı vs gibi geliyor
Açılın ben psikoloğumbu yasadiklarinizin hepsi obsesif kompulsif bozukluk icine giriyo bu bi kisilik bozuklugu hastaligi yani tikler takintilar falan. Cok rahatsiz edecek derecedeyse bir psikologa gitmenizi oneriyorum
Bence çocukluğumuzda yaşadığımız bir şey bilinç altımıza işlemiş.
Allah korusun benim de kızım balkona çıkınca kalbim pır pır oluyor,rüyalarımda bile düştüğünü görüyorum. Ben işteyken aklım hep onda, çok güzel bakılıyor biliyorum ama böyle bir korkum var hem de aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?