- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Çocukluğumdan kalan birsey bu bir yere gitmiştik kadınlar yer sofrasında oturmuş birseyler yapıyordu yerde koca koca bıçaklar vardı o An düşündüm ilk sonra hep aklıma gelmeye başladı. Neden diz kapağı biiyor um amaay canım en bombası seninki benceharikasın valla ya
Ben buna takarsam şimdi sana çok kızacağım.anladım ki kk da normal hatun yok. hepimiz sıyırmışız. ben de hep yerde ucu yukarı bakan bir bıçak olduğunu ve benim o bıçağın üstüne diz kapağıma saplanacak şekilde düştüğümü hayal ediyorum.
muhtemelen küçüklükten kalan bir sivri yer anın vardır ya da çok korkutmuşlardır
rahatsız ediyor ise bir uzmana git diyeceğim ama elini verip kolunu kaptırma durumu da olur mu hani şu hastalığın da bu hastalığın da var derler mi
bize günlük yaşantıda normal gelen bazı davranışlarNe ilginc korkulariniz var bu kadar korkmayin iyi dusunun iyi seyler olsun pozitif bakin hayata akliniza gelen korku kotu dusunce vs.kovun bnce hayata guzl bakin ve olumlu dusunun ki hersey daha guzl olcktrmuhtemelen küçüklükten kalan bir sivri yer anın vardır ya da çok korkutmuşlardır
rahatsız ediyor ise bir uzmana git diyeceğim ama elini verip kolunu kaptırma durumu da olur mu hani şu hastalığın da bu hastalığın da var derler mi
bize günlük yaşantıda normal gelen bazı davranışlar uzmanlara takıntı vs gibi geliyor
Ha bi de metro istasyonunda treni beklerken delinin birinin gelip beni itecegini ve trenin beni ezecegini düşünüyorum.
Bu yuzden hep geri durarim sağı solu arkami kollarim
Ust gecitlerden falan gecerken birden yikilacagini da dusunurum.bunu ben de düşünüyorum! ve yüksek bir yerin kenarındaysam da aynı düşünce geliyor...
Evet cnm aynısı bende de var .. Göz doktoruna gittim nörolojik olduğunu söyledi nörologlar gittim bilgisiz bir doktora denk geldim Ama gitmeyi düşünüyorum bir Prof. A falan çünkü çok rahatsız edici bir durum ve yaş ilerledikçe arttı bende ve emin ol fobi falan değil bu cnm hastalık ..aynı ya aynı
daha iyi tarif edemezdin
açık pencere köşesi de var onu konuda yazmayı unutmuşum
sende de mi var???
Evet cnm aynısı bende de var .. Göz doktoruna gittim nörolojik olduğunu söyledi nörologlar gittim bilgisiz bir doktora denk geldim Ama gitmeyi düşünüyorum bir Prof. A falan çünkü çok rahatsız edici bir durum ve yaş ilerledikçe arttı bende ve emin ol fobi falan değil bu cnm hastalık ..
Ha bi de metro istasyonunda treni beklerken delinin birinin gelip beni itecegini ve trenin beni ezecegini düşünüyorum.
Bu yuzden hep geri dururum sağı solu arkami kollarim
ya seni korkutmak gibi olmasın da
olmayacak şey değil yalnız bu
kollamak lazım haklısın
Bu benim takıntım kaynak yapmayalım lütfenBen buna takarsam şimdi sana çok kızacağım.
Bu fobi ve neden kaynaklandigini bilmiyor ya da hatirlamiyor olabilirsiniz ama illa ki bilincaltinda yer edecek bir sey yasanmistir. Mesela psikolojik deney var bebege ayni anda korkutacak kadar yuksek ses verip uzerine de tuylu oyuncak atiyolar o bebek hayati boyu tuylu seylerden korkan bi birey oluyor. Adama sorsan niye korkuyosun hayvanlardan bilmez ama bebeklikte yasamis oysa onu.yaa sizin de değişik korkularınız varmış :)
hiç sivri bişey kafama falan batmadı
ama neden böyle bi hisse kapılıyorum bilmiyorum
Seninki fobi degil takinti yalnizBenim de bazı takıntılarım korkularım vardı hayatıma artık engel oluyordu caydanligin altını kontrol etsem de bir saat sonra aklıma geliyordu ya etmediysem altı kısıktı belki de göremedim şehirler arası otobüse binip yarım saat sonra indiğimi hatırlıyorum ise gidip komşumu arardım benim sarteli kapat diye hiç bir gün unutmadım ne ütü ne ocak ne saç duzlestiricisi maşa ama bunu yaşıyordum ve artiyordu gece uyanıp bütün eşyaları kontrol ediyordum kabus gibi ya suan anlatırken ruhum daraldı. Nasıl kurtuldum dini bir sitede namazda vesvese işte kıldım mi kılmadım mi okudum mu okumadım mi böyle vesvese yaşıyorsanız ve sürekli namazı tekrar kılmak zorunda kalıyorsaniz kurtulmak için namazı bozmayın devam edin böyle birşeydi ben bunu kendi takıntima uyguladım zor oldu komşumu aramadim geri dönüp kontrol etmedim sonra bir baktım artık olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?