Bunu yazmam lazım bir garip gece

Ya işte değişik arada böyle korkutulduğum olurdu yorgan üzerimden çekilirdi hemen dua okurdum geçerdi bundada ihlas okuyordum sürekli ama bi an sesi duyunca durdum . İrkildim . Ezanı duyup uyanmasam rüya dicem gerçi dediğin gibi rüya içinde geröek gibi bişe . Evet daha önceki konum ilişkimi bitirdiğimdi herlade onu kafaya taktım çok oda bana gülerek önce bi sürü konştu ama kulağımda çın sesi ağır bastı sonra ne üzülüyorsun zaten sevmiyordu dedi . Sanırım senin dediğin gibi . Bende boşuna heycan yapmışım keşke bu akşamda gelse :KK70:
Evt o çok stresli dönemlerde oluyor.Kulagıma uğultu fısıldanırdı benim de ama adı uyku felciymiş ve geçmesi için belirli bir süre gerekliymiş şans eseri dua okurken geçtiği için yanlış anlıyoruz biz de.Şuan stresim yok o yüzden görmüyorum mesela ama yaklaşık 15 yıldır falan görüyorumdur gerçek rüya karışımı bu tarz şeyler:) Şu sıra çok uyuduğum için diziye çevirdim mesela.Hergün dogum yapıyorum gerçek gibi

Evt o çok stresli dönemlerde oluyor.Kulagıma uğultu fısıldanırdı benim de ama adı uyku felciymiş ve geçmesi için belirli bir süre gerekliymiş şans eseri dua okurken geçtiği için yanlış anlıyoruz biz de.Şuan stresim yok o yüzden görmüyorum mesela ama yaklaşık 15 yıldır falan görüyorumdur gerçek rüya karışımı bu tarz şeyler:) Şu sıra çok uyuduğum için diziye çevirdim mesela.Hergün dogum yapıyorum gerçek gibi
Sende durum farklıymış Ben ilk defa yaşadım hani korkutma olurdu dua ederdim geçerdi ama bu sefer konuşma ses ezan olunca değişik bişe yaşadımı düşündüm

Back