- 4 Haziran 2016
- 31
- 12
- 3
- Konu Sahibi Derinyaralar
-
Tam bir öküzmüş boşver..
Biraz acımasız bi yorum olucak farkındAyım ama gözünü açman lazım. Belki de yüzyüze görüşünce aslında senden o kadar da etkilenmediğini fark etti?Neden böyle bişey olduğunu anlamıyorum kafayı yemek üzereyim bilerek çıktığın bi yolda niye sonradan geri vites yapıyorsun yanlış mıyım?
Biraz acımasız bi yorum olucak farkındAyım ama gözünü açman lazım. Belki de yüzyüze görüşünce aslında senden o kadar da etkilenmediğini fark etti?
malesef benımde aklıma bu geldıBiraz acımasız bi yorum olucak farkındAyım ama gözünü açman lazım. Belki de yüzyüze görüşünce aslında senden o kadar da etkilenmediğini fark etti?
Amacı gayet net iki gün takılırım sarmazsa ayrılırım
Kırılmayın ama benim arkadaşımın da aynısı başına geldi bence siz erken bile sıyrılmışsınız kızla birlikte oldu sonra dövdü bıraktı yani ,iyi olmuş olgun değilmiş sadece maskesini takmış insanlar nasıl görünmek istiyorsa öyle görünür.Sarmadı mi yani sizce ? Halbuki o kadar net konuşmaları davranışları o kadar olgundu ki...
Kırılmayın ama benim arkadaşımın da aynısı başına geldi bence siz erken bile sıyrılmışsınız kızla birlikte oldu sonra dövdü bıraktı yani ,iyi olmuş olgun değilmiş sadece maskesini takmış insanlar nasıl görünmek istiyorsa öyle görünür.
Sizin aşık olma nedeniniz ne biliyormusunuz size ısrar etmesi ve bi anda hiç tanışmamış gibi gitmesi biz buna kızlar arasında lastik bant olayı diyoruz.Bana diyolar ki işte daha kötüsü olabilirdi daha fazla aşık edebilirdi zaten etti yani daha ne yapabilir ... Ama dediğiniz gibi de olabilirdi güvenilmez ki kimseye
Sizin aşık olma nedeniniz ne biliyormusunuz size ısrar etmesi ve bi anda hiç tanışmamış gibi gitmesi biz buna kızlar arasında lastik bant olayı diyoruz.
Biz kadınlar duygularımızı mantığımızın önüne ne zaman koysak kırılmıyormuyuz sıkmayın canınızı hayat bu en doğru adam gelecek karşınıza bi kaç günlük adamın arkasından üzülmeye ne hacet o başka yerlerde keyfi yerindeykenIsrar etmesi ve sözleri davranışları konuşması herşeyi beni kendine bağladı. Bilmiyorum hiç konuşmamam gereken biriydi mantığım hayır diyordu ama kalbime söz geciremedim bilirsiniz böyle durumlarda mantık devre dışı kalıyor
Bence sen ona de ki yaş sorunu yüzünden ayrıldığımıza çok sevindim zira ben yüz yüzeyken pek elektrik alamamıştım senden ben ayrılınca vicdan azabı duyacaktım böyle bittiği çok iyi oldu ay cnm ya beni büyük bi yükten kurtardın :) yaz bakalım bi mosmor olsun edepsiz. Görmeden yaz babam yaz kolaydı...
Biz kadınlar duygularımızı mantığımızın önüne ne zaman koysak kırılmıyormuyuz sıkmayın canınızı hayat bu en doğru adam gelecek karşınıza bi kaç günlük adamın arkasından üzülmeye ne hacet o başka yerlerde keyfi yerindeyken
Önünüze bakın ve umursamayın dünyada böyle tip her zaman her yerde mevcut maalesefŞimdi kimseye güvenmeye mecalim kalmadı artık o kadar çok inanmaya başlamıştım ki kime gönlümü kaptırsam yarıda kalıyor...karaktersizin biriymiş sadece onu diyebiliyorum seven insan sevdiğinin her sekilde yanında durur
Önünüze bakın ve umursamayın dünyada böyle tip her zaman her yerde mevcut maalesef
Herkesin başına gelebiliyor ne yazık ki :/Bende niye bana denk geliyor olmayacaksa hiç çıkmasaydı diyorum demekki herkesin yaşamının bi kenarında oluyor
Herkesin başına gelebiliyor ne yazık ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?