Bunu yediremiyorum zoruma gidiyor

Derinyaralar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
31
12
3
Kızlar merhaba
Nerden başlayacağımı bilmiyorum...Hiç ummadığım anda biri çıktı karşıma iş yerimde beni görmüş araya tanıdık koyarak niyetinin ciddi olduğunu beğendiğini söyledi.Ben kabul etmedim hem evlilik düşünmediğim için hemde yaşça büyük biriydi.Aradan zaman geçti ve benim iş yerime geldi tanımadım tabi ben ve o gun sosyal medyadan mesaj atti tanışalım diye ben olmayacağını söyledim ve konuyu kapatmak istedim yaşı problem ettim ama o ısrarla aramızda büyük bi fark olmadığını abarttigimi söyledi zamanla benimde ona karşı hislerim oluştu ve ewt dedim (ayrı sehirlerdeyiz)herrlsey o kadar güzel ki doğru insan bu dedim ...ilk defa buluscaz kalktı iki saat için benim şehrime geldi neyse uzatmiyim oturuyoruz ailemin ilerde nasıl tepki vereceğini sordu onu yarı yolda bırakmayacağımı anlattım sonra insanların bakışlarından rahatsız olmuş o gün bunları sebep göstererek kacarcasina gitti yanımdan mesajdada olmayacağını yaş farkının engel olduğunu söylüyor tamamen bitirdi ...Ama ben neden böyle olduğunu anlamıyorum sevgisine güvendiğim şüphe etmeyeceğim tek insan demiştim..Şimdi neden bunu yaptı yaş farkını bilerek çıkmıştı bu yola beni ikna etmek için çok uğramıştı şimdi ne değişti????Niye beni böyle yarı yolda bıraktı??Yediremiyorum yardım edin lütfen...

Neden böyle bişey olduğunu anlamıyorum kafayı yemek üzereyim bilerek çıktığın bi yolda niye sonradan geri vites yapıyorsun yanlış mıyım?
Biraz acımasız bi yorum olucak farkındAyım ama gözünü açman lazım. Belki de yüzyüze görüşünce aslında senden o kadar da etkilenmediğini fark etti?

Sarmadı mi yani sizce ? Halbuki o kadar net konuşmaları davranışları o kadar olgundu ki...
Kırılmayın ama benim arkadaşımın da aynısı başına geldi bence siz erken bile sıyrılmışsınız kızla birlikte oldu sonra dövdü bıraktı yani ,iyi olmuş olgun değilmiş sadece maskesini takmış insanlar nasıl görünmek istiyorsa öyle görünür.

Bana diyolar ki işte daha kötüsü olabilirdi daha fazla aşık edebilirdi zaten etti yani daha ne yapabilir ... Ama dediğiniz gibi de olabilirdi güvenilmez ki kimseye

Bence sen ona de ki yaş sorunu yüzünden ayrıldığımıza çok sevindim zira ben yüz yüzeyken pek elektrik alamamıştım senden ben ayrılınca vicdan azabı duyacaktım böyle bittiği çok iyi oldu ay cnm ya beni büyük bi yükten kurtardın :) yaz bakalım bi mosmor olsun edepsiz. Görmeden yaz babam yaz kolaydı...

Bana diyolar ki işte daha kötüsü olabilirdi daha fazla aşık edebilirdi zaten etti yani daha ne yapabilir ... Ama dediğiniz gibi de olabilirdi güvenilmez ki kimseye
Sizin aşık olma nedeniniz ne biliyormusunuz size ısrar etmesi ve bi anda hiç tanışmamış gibi gitmesi biz buna kızlar arasında lastik bant olayı diyoruz.

Sizin aşık olma nedeniniz ne biliyormusunuz size ısrar etmesi ve bi anda hiç tanışmamış gibi gitmesi biz buna kızlar arasında lastik bant olayı diyoruz.

Israr etmesi ve sözleri davranışları konuşması herşeyi beni kendine bağladı. Bilmiyorum hiç konuşmamam gereken biriydi mantığım hayır diyordu ama kalbime söz geciremedim bilirsiniz böyle durumlarda mantık devre dışı kalıyor

Biz kadınlar duygularımızı mantığımızın önüne ne zaman koysak kırılmıyormuyuz sıkmayın canınızı hayat bu en doğru adam gelecek karşınıza bi kaç günlük adamın arkasından üzülmeye ne hacet o başka yerlerde keyfi yerindeyken

Ayy şaka gibi canim ya cok hosuma gitti sozlerin dün arkadaşım da aynısı dedi onun seviyesine inmek istemedim öyle şeyler yazıp aksine güvenmiştim sevgisine yanilmisim

Şimdi kimseye güvenmeye mecalim kalmadı artık o kadar çok inanmaya başlamıştım ki kime gönlümü kaptırsam yarıda kalıyor...karaktersizin biriymiş sadece onu diyebiliyorum seven insan sevdiğinin her sekilde yanında durur

Önünüze bakın ve umursamayın dünyada böyle tip her zaman her yerde mevcut maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…