Bunu yediremiyorum zoruma gidiyor

Valla canm adam zora gelince kacmis bi nevi simdiden boyle yapan ilerde napardi kimbilir.iyi olmus iste.gittigi sende anlamissindir zorluklarla bas edemeyen bi adami

belkıde gelecekle ılgılı seyler sorması senın fıkrını almaktı baktıkı sen bu ıse cıddı bakıyorsun kactı hayat cevre boyle ne oldugunu bılmeyen hayatı bosa gecıren ınsanlarla dolu bosveeerrrr kacmıs o kısaca o eglenecek kız aramıs bakmıskı sen oyle degılsın vazgecmıs yada arkadasların soyledıgı gıbı telefonda aldıgı elektrıgı yuzyuze alamamıstır buda bı secenek

Kaçtığı apaçık belli zaten ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaz olmuyor diyordu hep ... madem öyleydi karşıma cikmasaydinhiç yani ufacık biseyi bahane edip kaçaçak korkak biri olduğunu bilmiyordum işte..

bosver en azından en basında ogrenmıs oldun ya nısan dugun olsaydı yada sen bu aska kapılıp bırlıkte olsaydın ne nıyetle yaklastıgı bıle bellı degıl ya ozaman kacsaydı sımdı gıtmıs ıyıde olmus allahın sevgılı kuluymussun

Rabbim herseyin iyisini bilir tabiki de belkide dediğiniz gibi daha çok kapildiktansonra ortaya çıkacaktı neler yaşayacaktık niyeti neydi bilmiyorum güven vermişti hep amacı görünen kismiydi belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…