Bunu yutamam

Adam ölse arkasından bi gezemedik diye ağıt yakacak izlenimi veren konunuzu değiştirip hastaneye gitmemesini dert ettim diye yazın bari de çok tepki almayın.
valla oylede boylede linclenicem ama olsun kalsin ben kendimi biliyorum. Sorun sadece o degilki adam tr gelince 180 derece degisiyor bunada anlam veremiyorum

Tamam hasta hasta sızlanıp ısrarla doktora gitmeyen adam sinir bozucu olabilir. Ama koca adama doktora git diye baskı yapıp üstüne gezemiyoruz diye sitem ettiyseniz bu da tahrik bana göre.

Kalsın otelde ben çocukları da alır o beach senin bu beach benim gezerdim. Şimdi adama da birşey diyemedim belki cidden kötü hissediyor. E siz Avrupa’dan geliyorsunuz şimdi durum ortada Euro 18 TL maddi sorun yok ne diye üzeseniz kendinizi? Çıkın gezin eğlenin, lütfen çıkmak için eşinize mahkum olmayın
Bu konu dövizle ne alakasi var simdi 😒😒😒

Cocuklarda disari gitmek istiyor

cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar

konuda nerde gezmek istiyorum yazmissim pardon cocuklar disari gitmek istiyor yazdim sadece
E yukarıda yazdıklarınız ne? Çocuklarınızı siz çıkarın gezdirin o zaman.
Hastaneye gitsin iyi tamam da hem diyorsunuz ya koronaysa hem diyorsunuz bilet alıp dönücem.
Adam keyfinden mi yatıyor enteresansınız sakin olun bir.

merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...
Esin biraz dinlensin sende ilgi göster biraz. Baktinmi uyuyor, cocuklarla havuza veya yürüyüse cika bilirsin. Idare et :(

ya ölüm doseginde degilki anlatabiliyormuyum gayet ishal yani ama bi abarti bi abarti bendede var cocuklarla demin Parka gittim eve zor dustum
Hanımefendi çocuklar da sizde ishalsiniz ve çocukları o halde parka mı götürüyorsunuz?? Şaka mı bu, rota salgını var deyip başka çocukları tehlikeye attığınızın farkında mısınız? Kocanızı bırakın siz çocuklarınızı götürün önce hastaneye.

Eşiniz Dr gitmiyorsa Probiyotik alın sizde Dr gidin kendi memleketine gelince bir efelenme olmuş sanırım geçer insallah

Hanımefendi çocuklar da sizde ishalsiniz ve çocukları o halde parka mı götürüyorsunuz?? Şaka mı bu, rota salgını var deyip başka çocukları tehlikeye attığınızın farkında mısınız? Kocanızı bırakın siz çocuklarınızı götürün önce hastaneye.
cocuklarimda bisey yokki cocuklarda var demedimki

ya ölüm doseginde degilki anlatabiliyormuyum gayet ishal yani ama bi abarti bi abarti bendede var cocuklarla demin Parka gittim eve zor dustum
Ölüm döşeğinde değilse bir rahat bırakın adamı da dinlensin? Dün, bugün gezemediler diye bir şey olmaz çocuklara.
Zaten küçükler diyorsunuz, ne anlayacaklar gezdiklerinden. Evde de pekala oyalayabilirsiniz. Siz de hastaysanız evden çıkmayın, sıra ile bakın çocuklara. Corona endişeniz varsa siz de çıkmayın zaten.

Ölüm döşeğinde değilse bir rahat bırakın adamı da dinlensin? Dün, bugün gezemediler diye bir şey olmaz çocuklara.
Zaten küçükler diyorsunuz, ne anlayacaklar gezdiklerinden. Evde de pekala oyalayabilirsiniz. Siz de hastaysanız evden çıkmayın, sıra ile bakın çocuklara. Corona endişeniz varsa siz de çıkmayın zaten.
Allahim sen bana sabir ver anlasilmamak nekadar kotu ben gezmek istemiyorum ztn 3haftadir burdayim gezdim gezecegimi cocuklara gelmesin korkuyorum ben almanyada öhö desem hemen dra giderim cocuklara gecmesin diye dikkat ediyorum o konuda cunku kucugum cok hassas zayif

Bence esin Türkiye'ye pek gönüllü gelmemiş.
Diyorsun ya huyları değişiyor diye.
Acaba istemiyor mu gelmeyi ?
İstemeden geldiği için de zorsunuyor mu her şeyi..

Bence esin Türkiye'ye pek gönüllü gelmemiş.
Diyorsun ya huyları değişiyor diye.
Acaba istemiyor mu gelmeyi ?
İstemeden geldiği için de zorsunuyor mu her şeyi..
Inanin gecen sene de boyleydi dedim bidaha gelmem seninle hayir yapmicam sana oyle geliyor dedi ama surekli azarlar nazlanir orda evi toplayan eden adam trde suyunu almaz anlayamadim

Memnun degilse o baksin ucak bileti slz niye gidiyorsunuz? Ama afilli bir Özur gelmeden afftemeyin bu kocayi, bakmayin da kalsin yattigi yerde

Back
X