MERHABA BALBÖCEĞİ:bana son yazdıklarını yeni okudum.bir küçüçük yardımım dokunduysa ne ala:)sevinirim...insan öğreniyor duğruyu zamanla.ve öğrendiğim doğrulardan en önemlisi benim yaşadığım herşey bana aittir.iyi veya kötü benimdir.son yazdıklarınıda okudum.o bahsettiğin kişi sevgi ve aşkına koşul koyan biri.kenidne göre doğru bildiği bir koşul belkide.peki olabilir diyelim.sana soruyorum şimdi onun bu koşulu sana uygunmu?değilmi?o halde senin doğrun değil o düşünce konu burda bitmiştir.sonrasında uzatmaya bile gerek yok.artıı şunuda ekleyeyim koşullu sevgi olurmu yahu?ne yani seninle yatıp kalkıp seni sexte beğenmezse sevmeyecekmiymiş seni?buraya uygunnn bir sürü kelime var tabiki ona isminin önüne veya ardına sıfat olarak eklenebilecek:)uygun bir tanesini koy ve şutla arkadaşım....o tiplerden piyasada çokkk var.:)sana bakınca aklına ilk-ve anladığım kadarıyla bu adamda böyle tek-şey sexse bu adamla bırak selamlaşmayı yanından geçerken omuzunun rüzgarının omuzuna değmesine müsaade etme.bilirim ben bu tipleri.kendilerini eros zannederler ve hep bir afrodit arayıp durular.kadının sexsi ruhuyla başlar.bunu bilmeyen bir erkeğe bunu öğretmeye çalışmak büyük bir zaman kaybı bence.ve inan buna bazen sadece ve sadece senle geçireceği bir özel yarımsaat için aylarca aşık adamı oynayabilirler.allah uzak tutsun bu tipleri bizlerden.AMİNNNNNN:)sana tavsiyem uzak dur o adamdan.bir delikanlı bir bayana dilinde bu kelimelerle yaklaşmaz.hakkın yolunun bir olduğunu hepimiz biliyoruz bir kadın ve bir erkek elbette bişeyer yaşar.boyutu olup olmaması çiftleri ilgilendirir. ama dilinde bu laflar dolanan aklı fikri orda olan bir adamda ığğğğ çok basit ve bayağı bana göre