Bunun acisi hic gecmez mi?

canımm öyle biri çıksın ki karşına acılarını unuttursn inşllh dualarım snnle kapılarını açık tut yeter:)

MERHABA BALBÖCEĞİ:bana son yazdıklarını yeni okudum.bir küçüçük yardımım dokunduysa ne ala:)sevinirim...insan öğreniyor duğruyu zamanla.ve öğrendiğim doğrulardan en önemlisi benim yaşadığım herşey bana aittir.iyi veya kötü benimdir.son yazdıklarınıda okudum.o bahsettiğin kişi sevgi ve aşkına koşul koyan biri.kenidne göre doğru bildiği bir koşul belkide.peki olabilir diyelim.sana soruyorum şimdi onun bu koşulu sana uygunmu?değilmi?o halde senin doğrun değil o düşünce konu burda bitmiştir.sonrasında uzatmaya bile gerek yok.artıı şunuda ekleyeyim koşullu sevgi olurmu yahu?ne yani seninle yatıp kalkıp seni sexte beğenmezse sevmeyecekmiymiş seni?buraya uygunnn bir sürü kelime var tabiki ona isminin önüne veya ardına sıfat olarak eklenebilecek:)uygun bir tanesini koy ve şutla arkadaşım....o tiplerden piyasada çokkk var.:)sana bakınca aklına ilk-ve anladığım kadarıyla bu adamda böyle tek-şey sexse bu adamla bırak selamlaşmayı yanından geçerken omuzunun rüzgarının omuzuna değmesine müsaade etme.bilirim ben bu tipleri.kendilerini eros zannederler ve hep bir afrodit arayıp durular.kadının sexsi ruhuyla başlar.bunu bilmeyen bir erkeğe bunu öğretmeye çalışmak büyük bir zaman kaybı bence.ve inan buna bazen sadece ve sadece senle geçireceği bir özel yarımsaat için aylarca aşık adamı oynayabilirler.allah uzak tutsun bu tipleri bizlerden.AMİNNNNNN:)sana tavsiyem uzak dur o adamdan.bir delikanlı bir bayana dilinde bu kelimelerle yaklaşmaz.hakkın yolunun bir olduğunu hepimiz biliyoruz bir kadın ve bir erkek elbette bişeyer yaşar.boyutu olup olmaması çiftleri ilgilendirir. ama dilinde bu laflar dolanan aklı fikri orda olan bir adamda ığğğğ çok basit ve bayağı bana göre

MERHABA KARAKİRAZ:İnsan şaşırıyor değilmi? ben şaşırıyorum ilk başta dediğim gibi çevremde benim yaşadıklarımdan görmediğim için yaşamtarzı olarak benden çok uzak duruşlardı bunlar oyüzden dirki yaşadıklarımı nedense hep açıklama gereği hissettim bugüne kadar düşünki o anlattığım adama bile adam denirmi bilemiyoruz..:)onaa bile açılama gereği hissettim sonra gecelerce düşündüm eğer benim yaşadığımız bazı sıfatlar takacak veya eleştirecek insan böyle ise ben buna izin vermem çünki onun bana söyledikleri daha kırıcı daha baya daha hayvansağ daha iğrenç boyutta oyüzden ikimizin çookk ayrı insanlar olduğunu yanyana bile duruşumuzun olmıycağını gördüm ve onada söyledim.Hayat bu belki benimde karşımaçok svediğim benim gözlerim ellerim ruhumla ilgilenecek biri çıkar karşıma değilmi arkadaşım...:) hayat çookk şeyler gösteriyor bize ben onun evlendiğini öğrendikten sonra birile çıkmaya başlamıştım aa ilk öncelerde söylememiştim durumumu sonra kendimi kötü hissederek anlattım.daha sonra kullanmaya geçti ama onu eleştiremiyorumda aslında bende normal değildiğim ozamanlarda ilgisiz soğuk duyarsız hep istekleri olan neyse o çocuk duyunca o asla ailesinin abul etmeyeceğini ve bakire olan birini istediğini söyledi olabilir di saygı duydum ve bitirdik.şimdi beni aradı (çünki bakire türbanlı olan sevgilisi parasını yemiş gezmiş tozmuş herşeyini aaldırmış bakirelik harici herşey yaşanmış ) seni görmeden duramıyorum ilk günlerdeki gibi olsun ilişkimiz diyor anlamıyorum ben değişmedim (bakire değilim yani ..:)) ama o bunu kabul ediyor artık.çaba göstermiycem anlatmak zorundada değilim ben mutlu olmak istiyorum yanımdayken huzurlu olan mutlu olan birini istiyorum.ağlamak sızlanmak gülmek yemek yapmak dolaşmak onu eleştirmek herşeyi herşeyi yapabilmek istiyorum.Arkadaşım olur değilmi?:):):):))

arkadaşlar ,
bişiy anlatmak istiyorum paylaşmak istiyorum zaten öncesi ni biliyorsunuz.şimdi benim ailemin tanıdığı kendi memleketimden komşumuzun oğlu güzel samimi teklifte bulundu önce çok şaşırdım çünki çok yakınız birbirimize ama daha önceleri onu hiç farketmedim ailem onaylı duyunca çoksevindiler.çocukta bana karşı çok ilgili ve çokk eskidenberi plotonik bir yaklaşımı olduğunu şimdi öğreniyorum.çok samimi geçiyor henüz karar vermedim pazar günü ilk defa yüzyüze görüşücezz oturup konuşucaz ama o gayet ciddi ben hayatımın kadınını buldum gibi sözler dökülüyor ağzından.ben şaşkınım ve korkuyorum biliyorsunuz onu yaşadığımı ailem bilmiyor , ve çok yakınlar bize ve o budurumu asla asla kabul etmiycek biri, şimdi neyapacağımı bilemiyorum kabul etmesem ailem üzerime geliyor neden diye çünki aile çocuk durumu çok iyi gerekçem bile yok.anlatamam çocuğa kabul etmez etmediği gibi ailemde duyar.ona yalanda söylemek istemiyorum benim hayalimde diktirmek yoktu ve beni buşekilde kabul eden biri olsun istiyordum ve hayallerim hep böyle idi.çok üzgünüm ne yapacağımıda bilemiyorum.doğru söyleyemem yalan söyleyipte o insanın koynuna bir ömür boyu nasıl girerim.:(:(:(
ne yapacağım .....:(

Back
X