- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitanem ben cok karamsarim galiba bu konularda.. ama cogu evliligin basi bole oluyo ztn ki siz bide is dolayisiyla vs bi arada yasamiyormussunuz. Ilk yillar bole geliyo insana.. nebilim dusunemiyorum 10 yillik evlilik hala super olsun.. umarim sizinkisi olur tabiiTemmuz da evlendik 9 yıl sevgili 6 ay nişanlı kaldık. Herşey şahane gitti bizde . Evlendikten sonra şunu anladık ki evlilik sevgililikten daha güzel bizim ilişkimizde. Şimdi eşim görevde olduğu için birbirimizden uzaktayız ne yazikki . Az önce mesaj yazmış ki karıcım diye sonra gülüyor sana karıcım demek ne kadar güzel diyeevlilik doğru insanı bulduğunda inanılmaz güzel birşey bizce
artık kocamı özledim sağlıkla kavuşsak istiyorum
![]()
Allah Darısı size böyle bir evlilik nasip etsin
![]()
Bitanem ben cok karamsarim galiba bu konularda.. ama cogu evliligin basi bole oluyo ztn ki siz bide is dolayisiyla vs bi arada yasamiyormussunuz. Ilk yillar bole geliyo insana.. nebilim dusunemiyorum 10 yillik evlilik hala super olsun.. umarim sizinkisi olur tabii
Cnm eski topraklardan cikar sanki oleleri ya...Olumsuz örnek daha çok hatta demin dedim ben de korkarak evlendim ailemden ötürü ama mesela anneannemle dedem de bambaşkaydı bu konuda. Torun torba sahile giderdik el ele yürürlerdi tontik tontik. Birbirlerini hala kıskanırlardı. Anneannem kapıya koşardı hala heyecanla. Evde süpürgeyi filan hep dedem yapardı, kıyamazdı karısına. Ki bu insanlar 33 doğumlular, eski insanlar. Sonra anneannem felç geçirdi. Dedem ona bebek gibi baktı. Bir kere of demedi. Allah rahmet eylesin dedemi kaybettik, anneannem kuş gibi kaldı bir başına öyle. 19 yaşında evlenmişler, 63 senelik evlilerdi. İki yıl olacak hala her gün ağlıyor ara ara. Nadir de olsa bu tip evlilikler bizi de gaza getiriyor galiba ki atıyoruz kendimizi ateşe![]()
Canımmm benim hayatımda hep başladığım iş nasılsa devamı hep öyle gelmiştir . Bu işlerde bence karakter de çok önemli şöyle düşün bir adamın karakteri bozuksa sana saygı duymuyorsa gözü dışarıdaysa ailene saygısız sa sonra kinciyse merhametsizse evliliğin başında da sonunda da hep aynı oluyor birşey değişmiyor . Ee böyle olunca hali ile işler yolunda gitmiyor . İnsanlar birbirlerini değiştiremezler değiştirdim diyen bence yalan söyler . insan 7 sinde neyse 70 yaşında da öyle oluyor. İleriyi bilmiyorum tabi büyük konuşmak istemiyorum ama eşimi ben 16 o 17 yaşındayken tanıdım o zaman neyse şimdi de o anlayacağın. Dediğim gibi belki ilerde farklı sorunlar olur olmaz diye asla birşey Yok ama biliyorum ki çok merhametli insancıl allahtan korkuyor . Adam 10 yıl sonra değişecek herşey kötü olur diye evlenmemezlik olmaz kiBitanem ben cok karamsarim galiba bu konularda.. ama cogu evliligin basi bole oluyo ztn ki siz bide is dolayisiyla vs bi arada yasamiyormussunuz. Ilk yillar bole geliyo insana.. nebilim dusunemiyorum 10 yillik evlilik hala super olsun.. umarim sizinkisi olur tabii
Korkmadim basima geldi ne yazikki ve basta nasilsa olede gitmedi cnm.. her iliski baska dedim ya..Canımmm benim hayatımda hep başladığım iş nasılsa devamı hep öyle gelmiştir . Bu işlerde bence karakter de çok önemli şöyle düşün bir adamın karakteri bozuksa sana saygı duymuyorsa gözü dışarıdaysa ailene saygısız sa sonra kinciyse merhametsizse evliliğin başında da sonunda da hep aynı oluyor birşey değişmiyor . Ee böyle olunca hali ile işler yolunda gitmiyor . İnsanlar birbirlerini değiştiremezler değiştirdim diyen bence yalan söyler . insan 7 sinde neyse 70 yaşında da öyle oluyor. İleriyi bilmiyorum tabi büyük konuşmak istemiyorum ama eşimi ben 16 o 17 yaşındayken tanıdım o zaman neyse şimdi de o anlayacağın. Dediğim gibi belki ilerde farklı sorunlar olur olmaz diye asla birşey Yok ama biliyorum ki çok merhametli insancıl allahtan korkuyor . Adam 10 yıl sonra değişecek herşey kötü olur diye evlenmemezlik olmaz kiherkes hayatta birşeyler yaşayacak biraz doğru adamı bulmaya çalışmak lazım . Yoksa birşeylerden korkarsanız başınıza gelir bence
![]()
Eşin değişti miKorkmadim basima geldi ne yazikki ve basta nasilsa olede gitmedi cnm.. her iliski baska dedim ya..
Evet cnm cok cok cok:) ya da gercek yuzunu sonradan gosterdide olabilir..hal bole olunca sevgide kalmiyo hic bisey eskisi gibi olamiyor ne yazikkiEşin değişti mi
işte insan kavun değil ki koklasak ta evlensek.Evlilik bir kumar işi bence ya kazanıyorsun ya kaybediyorsunEvet cnm cok cok cok:) ya da gercek yuzunu sonradan gosterdide olabilir..hal bole olunca sevgide kalmiyo hic bisey eskisi gibi olamiyor ne yazikki
Aynen ole cozmussun bu isi :)işte insan kavun değil ki koklasak ta evlensek.Evlilik bir kumar işi bence ya kazanıyorsun ya kaybediyorsun![]()
Şimdi eşim olsa ona sarılsam birlikte uyusak uyansak yemek yesek koltuğumuzda yan yana uzanıp çekirdek çitsek bu basit şeyyler için herşeyimi verebilirim ama olmuyor işteAynen ole cozmussun bu isi :)
Keske su duygularinin yarisi bende olsada esim uzakta olsa :) unutmaki yasadigin hayat baskalarinin hayalidir :) Allah kavustursunŞimdi eşim olsa ona sarılsam birlikte uyusak uyansak yemek yesek koltuğumuzda yan yana uzanıp çekirdek çitsek bu basit şeyyler için herşeyimi verebilirim ama olmuyor işte![]()
Bak geçen eşimin birlikte çalıştığı binbaşının eşi beni aradı iyi misin vs işte birbirimize moral veriyoruz. Neyse dedi ki arkadaşlar diyorlardı ki eşler afrine görev gidiyorlarsa gitselerde bizde biraz rahat etsek yemek çamaşır vs derdi olmasa diyorlarmış . Kadın bana bunu anlattı ohaaa dedim ya millet kocası hakkında nasıl böyle düşünüyor anlamıyorumKeske su duygularinin yarisi bende olsada esim uzakta olsa :) unutmaki yasadigin hayat baskalarinin hayalidir :) Allah kavustursun
Ole sacma sey dememde dusunmemde ama eminim o kisiler uzun zmndir evlidir :) uzun zmndrda meslektedir kocalari ondan bu kdr rahat konusuyolardir :)Bak geçen eşimin birlikte çalıştığı binbaşının eşi beni aradı iyi misin vs işte birbirimize moral veriyoruz. Neyse dedi ki arkadaşlar diyorlardı ki eşler afrine görev gidiyorlarsa gitselerde bizde biraz rahat etsek yemek çamaşır vs derdi olmasa diyorlarmış . Kadın bana bunu anlattı ohaaa dedim ya millet kocası hakkında nasıl böyle düşünüyor anlamıyorumbende eşim uçağa binerken ayağımı yere vura vura bağıra bağıra ağladım hala tv de aileler ile vedalaşan askerleri görünce ağlıyorum annemlere diyorum ki benim ağlama saatim geldi yine ağlıyorum
allah sana ve eşine eski duygularınızı yeniden yaşatsın . Kaybetme korkusu kadar zor birşey yok inan bana yaşasan anlarsın
![]()
bilmiyorum kim dedi bunu tabi bana isim vermedi o an . Ama kendi benimle aynı hisleri yaşıyor 3 çocukları var 10 senelik filan evliler. Bak ne olursa olsun istersen 30 senelik evli ol eşinin afrine savaşa gitmesini istiyorsan bil ki sende bir sorun vardır gerçekten olacak iş değil allah akıl fikir versin böylelerineOle sacma sey dememde dusunmemde ama eminim o kisiler uzun zmndir evlidir :) uzun zmndrda meslektedir kocalari ondan bu kdr rahat konusuyolardir :)
Bitanem ben cok karamsarim galiba bu konularda.. ama cogu evliligin basi bole oluyo ztn ki siz bide is dolayisiyla vs bi arada yasamiyormussunuz. Ilk yillar bole geliyo insana.. nebilim dusunemiyorum 10 yillik evlilik hala super olsun.. umarim sizinkisi olur tabii