Bunun adı ne bende bilmiyorum..

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Bilmiyorum bu duyguları yaşayanlar oluyor mu,ne anlama geliyor onu da bilmiyorum ama ben anlam veremediğim için belki bir yorum yapan olur diye yazmaya karar verdim.
Yaklaşık 2 yıl kadar önce biten bir ilişkim vardı.Ve uzun yıllar sürdü.Ve ben onu cok sevdim.
Fakat o kadar cok sey yasadıkki 5 yıldan fazla süren ilişkide cok sey tükettik.O bana cok eziyet etti bende ona etmişimdir muhakkak.Ama hep yalvaran ve onu geri döndüren ben oldum.Ama sonunda bende pes ettim ve bu ilişki bitti.
İlişkimiz bittikten bu zamanlara kadar yani 2 yıla yakındır gayet iyiydim,elimden gelen herseyi yaptığım için ve ben terketmediğim için vicdanım rahattı içimde evet ona karsı hala sevgi vardı ama yasadığımız kötü kavgalar ve onun bazı kötü tavırları ona olan ileriye dönük ümitlerimi de yok etmişti.(aldatma yok)
Kendimi yeniden topladım.Çok sükür yine cok kötü değilim.
Ama bu sıralar ilginc bişey yasıyorum..Onunla birlikte vakit gecirdiğim yerlere asırı derece özlem duyuyorum ve netten sürekli bakıp içim acıyarak onu hatırlıyorum.Bu cok büyük bir özlem ama sadece o erkeğe karsı değil,onunla gecen günlerime bir özlem duyuyorum.
Bi de içimden bir his hep sanki bitmediğini ve yeniden bir araya geleceğimizi söylüyor.Fakat içimde micadele gücü yok,onu tekrar asla aramam,o zaten aramaz.Belkide evlenmistir bunu dahi bilmiyorum.
Ama hani olurya içinizde bi his uyanır ve sizi garip bir hava bürür.Aynen öyle ona karsı içimde tekrar bir araya geleceğimize dair bir his var,ve asırı derece onun değdiği neresi,hangi esya,hangi isim vs. her ne varsa ben özlem duyuyuyorum.Resmen burnumun direği sızlayarak...
Ama bu eskisi gibi büyük bir aşkla değil.Gayet sakin bir ruh haliyle bana hissettiriyor kendini.Ve bu duyguyu ilk defa yasıyorum ve ben bu duyguyu tanımıyorum.Umarım sonu benim için hayırlı olur.
Bilmiyorum belkide sacmalıyorum ama ilk defa bu kadar güçlü hisler yasıyorum..
Paylaşmak istedim :)

Bu hissettiklerinden bir an önce kurtulmalısın...
Bozuk plak gibi hep aynı şeyleri yaşar durursun...
Bahar geldi.Gülsün yüzün.
Geride bırak yaşadıklarını ve yeni bir başlangıç yap.:89:

seni çok iyi anlıyorum ama bence kendine bunu yapacağına arkadaşlarınla gez dolaş. eminim bir gün daha çok seveceğin bir erkekle daha güzel günler geçireceksin

Bana da oldu geçenlerde son kez arayıp deneyelim demek için.
Beni terkeden oydu, 2 yıldan sonra aramıştım.
Bana bi tepki bile vermedi bir mesajı çok gördü.
O güzel sandığımız duygular kalıcı değil.
Düşünme boşver acıdan başka birşey vermiyor ne yazikki..
Tekrar başa sarmayı da kaldıramaz sanırım yüreğim.
Gitti ya bırakıp daha ne denir ki...

Son düzenleme:
bence sen ona değil de aşık olmaya özlem duyuyorsun.onun için başka aşklara yelken açmalısın.umarım onunla yaşadıkların gibi değil de tam tarif ettiğin gibi daha huzurlu bir aşk bulursun kendine

Evet biliyorum olacak olsa 5 yılda bir dikiş tutturabilirdik.Ve sevse 2 yıl boyunca bir sekilde elinden geleni yapardı.
Benim anlamadığım 2 sene boyunca gayet iyiyken şimdi u duygunun hortlaması.Acı da değil bana yaşattığı his,garip bir sekilde ve cok emin bir sekilde o dönecek diye bişey oturuyor içime.Belkide kendi kendime olusturduğum bir duygu onuda bilmiyorum.
Ama o kadar sakin ve o kadar huzurla doluyor ki içime bu hisler bende sadece büyük bir özlem ve ümit bırakıyor.
İnsallah bir rüzgar esintisi gibi gelir gecer,beni tekrar üzecek seyler yaşamam.
Ama tekrar denemek yıkımdan baska bişey olmaz bunu bende biliyorum.Zaten yıllarım gitti ve ben aynı hatayı yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Geçici bu hissettiklerin...
Önemli olan şu an yaşadıklarına odaklanmaman...Saplantı haline getirmemen...
Aman diyelim :)

bence sen onu değil aşkın sana yaşattığı duyguları özlüyorsun, o duyguları onunla yaşadığın için de hayallerin umutların onun üzerine şekilleniyor. onu hatılamaya başlamandan önce hayatında değişen bir şeyler de oldu mu, bir boşluk vs.. olabilir... bence etrafına bak ve o güzel duyguları birlikte yaşamaya layık birisini seç ve hayatına devam et geriye bakmanın bir faydası yok bunun sen de farkındasın zaten...

.Tekrar dönse ne olur koskaca 2 yıl..
Bir sürü yaşanmışlıklar giriyor araya.
Bence yaşayabileceklerini düşün ve gelecek diye seni inandıran vesveselerden vazgeç
hayırlı bir iş olsa çoktan olurdu.
Hoş 8 yıl aradan sonra evlenenler biliyorum.
Boşveeerrr...
Biri çıkar elbet karşımıza sever, seviliriz bizde.
Inşallah...

Son düzenleme:
inşalah sevilirsiniz sizde.ama bence onu hatırladığında güzel anlarıyla hatırlıyorsun ya elinden geldiğince kötü günleri de hatırlamaya çalış ve zamanla silinir zihninden merak etme onu unutman en hayırlısı.[/I]

Evet sanırım bu dediğin doğru.O sıcak günlere geri dönemeyi cok istiyorum.O bahar kokan günlere özlemim zaten.
Ve etrafıma dönüp baktığımda ona verdiğim değer kadar değer verebileceğim kimse göremediğim için de yine oklarım ona doğru dönüyor sanırım
Bir yandan da acaba o da hala duygusal olarak beni tutuyor diyede düsünüyorum..
dediğiniz gibi karsıma sevebileceğim biri henüz cıkmadığı için bu duyguları yasıyorum sanırım..

Çok sğl canım,iyi dileklerin için..

canım aynı şeyleri ben de hissetmiştim uzun süren bir ilişkimden sonra; ama o dediğin gibi o kişiye değil, o güzel günlere olan özlemden kaynaklanıyor. başka biriyle daha iyilerini yaşayacağına eminim. tez zamanda olur umarım :) iyi şanslar dilerim.

Ben de yaşıyorum senin hissettiklerini zaman zaman.
2 yıl olacak biteli.
Bunun da nedeni diğer yorum yapan arkadaşlarımızın da dediği gibi boşluk hissinden kaynaklı. ( Hayatımıza sevebileceğimiz başka bir erkek çıksa emin ol asla arkaya dönüp bakmayız.
Ki zaten eskiyi anarken senin de belirttiğin gibi büyük bir heyecanla, aşkla anmıyoruz.
Sadece o zaman yaşadığımız coşkulu duyguları uzun süredir yaşayamadığımız için bir özlem oluyor.

Ve bende de yeniden beraber olacakmışız düşüncesi var hala niyeyse. :s
Bunu malesef aşamıyorum.
Berbat bir şey bence bunu düşünmek. (
Hiçbir faydası yok.
İnşallah yeniden aşık oluruz, severiz ve seviliriz, çok mutlu oluruz ne diyeyim artık. ://
Çok özledim aşkı. (

Belki bir boşluk yaşıyorsunuz ondandır.

Bazen ben de kaaç sene önceki ilişkimin zamanlarını özlerim. O zamanlar kullandığım kokuyu koklasam, şarkıyı duysam içimde baharlar açılır. Ama o günleri ve onları yaşayan 'ben'i, 'o sevda hislerini' özlüyormuşum,bunu farkettim. O zamanlarki sevdiğim kişiyi değil.
Bu iki şeyin arasını iyi ayırmak lazım.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Burada sorman gereken soru NEDEN ŞİMDİ? Ayrılığınızın üzerinden zaman geçmiş.Tetikleyici nedir peki? Başka bir üzüntü olsa gerek.Ya da boşluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…