Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Yine ben bu ara başınızı çok ağrıtan real;

İyi geceler hanımlar;

Bu bendeki duygusal boşluktan kaynaklı bir istek mi?
Cinsellik arzusu mu? Yani hazır elimin altında var gibi bir istek mi?

Yoksa boşanırsam ömür boyu yalnız kalırım korkusuyla cinselliğe yanaşmak mı?

Ya da insan birini cinsel olarak istiyorsa seviyor demek midir?

Biri bana akıl versin bendeki malesef yok olmuş çünkü nedir bu içimdeki arzulama?

Real bu aralar sık karşılaşıyoruz. Şu hayatimızdaki fazlalıklardan bir kurtulsak kendimize gelecegiz.

Bahsettigim konuda ben de öyleyim. Bence icten ice sevgiden kaynaklanan bir yakınlaşma arzusu. Yoksa bir daha kimbilir ne zaman yaparım. Biraz depolayım diye istemiyoruz bence :)

Real bu aralar sık karşılaşıyoruz. Şu hayatimızdaki fazlalıklardan bir kurtulsak kendimize gelecegiz.

Bahsettigim konuda ben de öyleyim. Bence icten ice sevgiden kaynaklanan bir yakınlaşma arzusu. Yoksa bir daha kimbilir ne zaman yaparım. Biraz depolayım diye istemiyoruz bence :)

Maybem merhaba nasılsın , sanırım iyi değilim gitsem geri çevirmez biliyorum , erkek sonuçra ama sonra kaldığı yerden devam , bunu da biliyorum sen ne durumdasın şu an

Kim kiminle nerede ne zaman :KK53:

Ay anlamadım bişe :KK53:

Şunu diyem sadece sadece cinselliik için evli kalınmaz . Cinsellik sevdiğin insanla güzeldir

Bir önceki konıma bakarmısınız ve çok tatlısınız siz de ayrıca gülümsedim okurken , zaten bu evlilikte tek gerçek cinsellik bunun dışında bir şey yok bizde

• Beğen
Reactions: H E
Kendi adıma konuşursam sevmediğim birine cinsel istek duymam mümkün değil. Dürtü mürtü bende işlemez. Arzu varsa aşkta vardır bende.

E çalışan kadınım bir dünya adamla çalıştım çalışıyorum bir kişi hariç ben de hiç öyle hissetmedim bu güne kadar ondan kafam karışık mı diye sormak istedim

Maybem merhaba nasılsın , sanırım iyi değilim gitsem geri çevirmez biliyorum , erkek sonuçra ama sonra kaldığı yerden devam , bunu da biliyorum sen ne durumdasın şu an
Nasıl olayım. En son iki arada bir deredeydim ama bugün kesin kararımı verdim. Yakında gidecem. Bizde küslük olmadığı için ( küsmem yasak) canım ne zaman isterse yaklaşıyorum ama senin durumun biraz farklı. Yüz bulacak, anlam çıkaracak.

Başka birine de arzu duyuyorsanız kocanızı sevmiyorsunuz demek , yok bir tek kocanıza ise içinizde farkında olmadığınız bir sevgi var demek .
Konunuzu bilmiyorum ama sadece yazınızdan anladigim kadarıyla yolunda gitmeyen bir evliliğiniz var . Bende bunu anlamıyorum, ben eşimle sorun yaşadığımda cinselliği geç, sesini duyasim gelmiyor . Kafasını kopartmak istiyorum. Benim kuzenimde böyle, kocasıyla hep kavgalı ama ikinci cocuga hamile nasıl oluyor bu iş anlamadım :KK64:

Nasıl olayım. En son iki arada bir deredeydim ama bugün kesin kararımı verdim. Yakında gidecem. Bizde küslük olmadığı için ( küsmem yasak) canım ne zaman isterse yaklaşıyorum ama senin durumun biraz farklı. Yüz bulacak, anlam çıkaracak.

O nasıl bir şey kız anlamadım bir şey

Başka birine de arzu duyuyorsanız kocanızı sevmiyorsunuz demek , yok bir tek kocanıza ise içinizde farkında olmadığınız bir sevgi var demek .
Konunuzu bilmiyorum ama sadece yazınızdan anladigim kadarıyla yolunda gitmeyen bir evliliğiniz var . Bende bunu anlamıyorum, ben eşimle sorun yaşadığımda cinselliği geç, sesini duyasim gelmiyor . Kafasını kopartmak istiyorum. Benim kuzenimde böyle, kocasıyla hep kavgalı ama ikinci cocuga hamile nasıl oluyor bu iş anlamadım :KK64:

Bizim uzun zamandır yatwklarımız ayrı sinirler geçti doğal olarak liman duruldu biraz

Neden sen gidiyorsun maybe o gitse olmuuor mu çok zor oluyor kadın bu kadar yıkım üzerine bir de yeni düzene muhtaç kalınca o sebeple diyorum hem neden bu gün kesin karar ne oldu bu gün

Konunuz tam olarak nedir bilemiyorum ancak cinsel olarak bu kişiyle aranızda uyum var demek ki. Çoğu anlaşamayan çiftte bu uyum olduğu zaman kopmaları daha zor oluyor bu bir gerçek. Ayrıca bu etkileşimi biriyle tekrar yakalayabilir miyim endişesi de taşıyor insanlar. Ama cinsellik her şey midir değil tabi ki. Ben şahsen eğer bu insanla anlaşamasaydım ve hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünseydim tekrar bu etkileşimi yaratmazdım. Çünkü aynı kısır döngü başlar ve böyle devam eder..

Ciddi problemler ve asilmasi zor sorunlar olan bir evlilikte yakinlasmak da zordur bence, ne biliim insan istemez sanki :)

Neden sen gidiyorsun maybe o gitse olmuuor mu çok zor oluyor kadın bu kadar yıkım üzerine bir de yeni düzene muhtaç kalınca o sebeple diyorum hem neden bu gün kesin karar ne oldu bu gün
Boşanmayı kabul etmiyor. Cok zorba birisi. Köle muamelesi görüyorum. İt gibi yapacaksın. Mecbursun vs. Bunlar senin görevin. Surat asmayacaksın. Doverim söverim cocugu kaciririm bir sürü şey. Anlayacagın evi terkedip gitmekten başka çare bırakmadı bana. Kurtulayım da bunun elinden. Ev de onun olsun bu şehir de onun olsun. Bana evladım yeter.

O nasıl bir şey kız anlamadım bir şey
Yani şöyle ki; evliligimiz tek tarafli yuruyor. O nasil isterse oyle oliyor her sey. Kabul etmeme luksum yok. Onun istedigi olunca da saniyor ki evliligimizde her sey yolunda. Yani tartisma küslük falan yok. Ben susuyorum ve taleplerini karsiliyorim o da keyfini suruyor.

Back
X