Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Amin insAllah. Allah razı olsun.
Senin de kalbindekini versin Rabbim bu mubarek gecede.

Hepimizin istediklerini verde ahhhh aminnn mesela çok çabuk kurtulsam sonra bir süre düzelsem toparlasam ve sonra allahın izni ile biri gerçekten harbici ve delikanlıca sahipli tutkulu merhametli ve geröekten sevse yanıma da hayatıma da yakışsa bende ona tabi inşallah neden olmasın umudum var benim bence

Evet hep böyle idi ben de geç aydım ama geç olsun güç olmasın modumdayım artık bitmesi anlamında
34 yaşındada böyleymiş demektir... Bu durumda bu adama yol vermelisiniz. Siz sorunu biliyorsunuz. Çocuk alışkanlık mecburiyet vs. Sizi bağlayan. Aranızda başka birşey hiç olmamış sanki.

Cinsellik bence başka bir ihtiyaç , sevgi de başka bir ihtiyaç .
Birbirini destekleyen tamamlayan şeyler olabilirler. Ama asla bir sorunun çözülmesi için kaçak yol olarak kullanılmamalı .
Seviyorum diyip sevisme
Seviyorum deyip beynini kullanmayı unutma .
Diyebilirim anca.

Sefkat ariyorsun.bir yandan da tutkuyla istenmek.
Cok normal
Her kadin ister.ben eski esimden ayrildim daha davam bitmemişken simdi ki esimle tanistim. Davam bitti sevgili olduk.
Neden.ufak evlenmiştim. Sevgi ask cinsellik vs vs sandigim hic 1 sey aslında gercek degildi.esim kotu biriydi.beni aldattigi gun eve geldiginde ve hesap sorduğumda bana 1 tokat atti ki kizim bebekti kucagimda cantami aldim ve ciktim.dusunmedim bile.ailem vardi arkamda hep evet en buyuk sansim.
Ama olmasalardı yine giderdim sanirim.
Yalan hatali mutsuz her guzel duygunun sahtesini yasadigin duygulari birbirine karistirdigin bir mutsuzluktansa tek basima cabalamanin zorlugunu tercih ederdim.

Sefkat ariyorsun.bir yandan da tutkuyla istenmek.
Cok normal
Her kadin ister.ben eski esimden ayrildim daha davam bitmemişken simdi ki esimle tanistim. Davam bitti sevgili olduk.
Neden.ufak evlenmiştim. Sevgi ask cinsellik vs vs sandigim hic 1 sey aslında gercek degildi.esim kotu biriydi.beni aldattigi gun eve geldiginde ve hesap sorduğumda bana 1 tokat atti ki kizim bebekti kucagimda cantami aldim ve ciktim.dusunmedim bile.ailem vardi arkamda hep evet en buyuk sansim.
Ama olmasalardı yine giderdim sanirim.
Yalan hatali mutsuz her guzel duygunun sahtesini yasadigin duygulari birbirine karistirdigin bir mutsuzluktansa tek basima cabalamanin zorlugunu tercih ederdim.

Yaa , şimdiki eşiniz peki nasıl iyi mi evlilik o bekar mıydı nasıl oldu bşrwz bahseder misiniz nolur belki bebde kendim için hayal kurarım

Cinsellik bence başka bir ihtiyaç , sevgi de başka bir ihtiyaç .
Birbirini destekleyen tamamlayan şeyler olabilirler. Ama asla bir sorunun çözülmesi için kaçak yol olarak kullanılmamalı .
Seviyorum diyip sevisme
Seviyorum deyip beynini kullanmayı unutma .
Diyebilirim anca.

Dünkü bir durumdu ama engel olmam gerekti hemen size yazdım iyiki yazdım yoksa bi salaklık yapabilirdim iyiki

34 yaşındada böyleymiş demektir... Bu durumda bu adama yol vermelisiniz. Siz sorunu biliyorsunuz. Çocuk alışkanlık mecburiyet vs. Sizi bağlayan. Aranızda başka birşey hiç olmamış sanki.

Şimdi insan , bilmediği şeyi yaşadım diyemez, bişeyler yaşadım ama adı evlilik mi sevgi vs mi bilemem ama bir şeylete açım o gerçek

Herkes sizinle aynı görüşte olmak değil ki, neden kendinizle kıyaslayıp konu sahibini yeriyorsunuz ? Tecavüz vs :/.
Konu sahibini yermiyorum,yermem de .Ben öyle hissederdim diye kendi duygularımı açıkladım. Tabii ki herkes benimle aynı değil,Allah kolaylık versin ama zamanında bir arkadaşımdan duyduğum hakaret şiddet gözüne soka soka hayat kadınlarıyla aldatma ne ararsan var olan bir evliliği ben cinsellik olmadan yapamam diye sürdüren birisini de duyduğumda yok artık bu kadar da değildir demiştim.
Konu sahibinin bu derece değildir belki.

Konu sahibini yermiyorum,yermem de .Ben öyle hissederdim diye kendi duygularımı açıkladım. Tabii ki herkes benimle aynı değil,Allah kolaylık versin ama zamanında bir arkadaşımdan duyduğum hakaret şiddet gözüne soka soka hayat kadınlarıyla aldatma ne ararsan var olan bir evliliği ben cinsellik olmadan yapamam diye sürdüren birisini de duyduğumda yok artık bu kadar da değildir demiştim.
Konu sahibinin bu derece değildir belki.
Valla ne tür değişik manyaklar var daha. Şaşırma hiç. Allah akıl fikir versin

Yine ben bu ara başınızı çok ağrıtan real;

İyi geceler hanımlar;

Bu bendeki duygusal boşluktan kaynaklı bir istek mi?
Cinsellik arzusu mu? Yani hazır elimin altında var gibi bir istek mi?

Yoksa boşanırsam ömür boyu yalnız kalırım korkusuyla cinselliğe yanaşmak mı?

Ya da insan birini cinsel olarak istiyorsa seviyor demek midir?

Biri bana akıl versin bendeki malesef yok olmuş çünkü nedir bu içimdeki arzulama?
Bence insan birini cinsel olarak arzuluyorsa bu kesinlikle seviyor demek değildir :KK53:

Sevmediğim bi adamı cinsel olarak arzulayabilirim, sevişebilirim,herşeyi yapabilirim hiç sorun yok ama tabiki bu adamın öncelikle aşırı über yakışıklı/seksi/çekici olması, beni etkilemeyi başarabilmiş olması, aramızda ten uyumu olması şartlarını ararım. Bana kötü davranan yıllarca döven söven bi adam da benim ancak kusmuklarımla sevişebilir ;) ona karşı kılım kıpırdamaz, yüzümü 1 defa görebilme şerefine erişirse (mahkemede falan) ömrünün sonuna kadar Allah'ına şükretsin. Sizin bi kafayı toparlamanız lazım.

Bendeki sorunlar baya baya ağır ve ciddi ama bu istek neden bende orda takıldım
merhaba
sevgi istiyorsunuz çünkü ilgi istiyorsunuz :(
ayıptır söylemesi cinsel istek de varsa içinizde ister istemez istiyorsunuzdur

hani bu erkeklerin biz kadınlar için kötü bir tabiri var ya "kullandım attım"
amaaaaaan hep onlar mı diyecek u lafı sizde "kullanıp atın" diyesim var da
uymayın bana siz :)

Dayaklı bol aşağılamalı ve sadece cinsellik kullanılan bir evlilik demek istediniz her halde ha bir de bol hakaret ve küfürlü sahip çıkmamalı sevmemeli
eeeee bunları bile bile niye devam ediyosun

sakın çocuk için deme böyle bi ortamda sağlıkkı bi birey olabilecek mi

Bence insan birini cinsel olarak arzuluyorsa bu kesinlikle seviyor demek değildir :KK53:

Sevmediğim bi adamı cinsel olarak arzulayabilirim, sevişebilirim,herşeyi yapabilirim hiç sorun yok ama tabiki bu adamın öncelikle aşırı über yakışıklı/seksi/çekici olması, beni etkilemeyi başarabilmiş olması, aramızda ten uyumu olması şartlarını ararım. Bana kötü davranan yıllarca döven söven bi adam da benim ancak kusmuklarımla sevişebilir :KK66: ona karşı kılım kıpırdamaz, yüzümü 1 defa görebilme şerefine erişirse (mahkemede falan) ömrünün sonuna kadar Allah'ına şükretsin. Sizin bi kafayı toparlamanız lazım.

Evet toparlamam lazım güç bulabilirsem

merhaba
sevgi istiyorsunuz çünkü ilgi istiyorsunuz :KK43:
ayıptır söylemesi cinsel istek de varsa içinizde ister istemez istiyorsunuzdur

Bir günlük bir şeymiş onu anladım zaten ki geçti

hani bu erkeklerin biz kadınlar için kötü bir tabiri var ya "kullandım attım"
amaaaaaan hep onlar mı diyecek u lafı sizde "kullanıp atın" diyesim var da
uymayın bana siz :)

Aman yok allahtwn yapmadım öyle bir hata

eeeee bunları bile bile niye devam ediyosun

sakın çocuk için deme böyle bi ortamda sağlıkkı bi birey olabilecek mi

Yok zaten resmi işlemleri hallediyorım şimdi iş imzalarda imzalasın sonrası kolay resmi açıdan

Back
X