Bunun adı nedir?

Söylemiyorum
Mesela geçenlerde lisede çok yakın olduğum arkadaşımı gördüm
3 4 gün sonra söyledim böyle böyle görmüştüm diye
Veyahut yine bir arkadaşımı gördüm kötüydü bayağı,öğle saatlerinde kötü rüya gördüm nasılsın vs yazdım
Lakin senin durumun farklı biraz eşinin işinden dolayı,bu şekilde birini rüyamda paramparça görsem söylemem sırf içine sıkıntı basmasın diye ya da boşandınız falan demem
Bence arkadaşların biraz fazla höt-zöt dediğimiz türden abla
Canını sıkma amaaan,başka sıkıntı yoktur? Kalk bir çay iç,kendine dışarı çık kendine hava al ahahahah:deli::deli:
Yok lee başka sıkıntı tunne. Yuvarlanıp gidiyoruz. Kalktım dün yaptığım çiğköfteyiyi yiyiyorum. Daha başka nasıl mutlu olurum :kk77:

Eşimle ilişkim sakindir/durudur. Bunu biliyorlar.
Facebook,twitter,instagram kullanmıyorum. Nerelere gittiğimi,eşimle neler yaptığımı detaylı bilmiyorlar ama muhabbet ettiğimiz zamanlarda ister istemez vakıf oluyorlar.

Kıskanıyor olabilirler, hiç takma, tamamen bilinç altı. Haberci rüya öyle olmaz, zırt pırt milletin kocasını görmek ne demek.

Rüya var rüya var inan. Ben iki türlüsünüde gördüğüm için, artık ayırt ediyorum. Bir gece bir arkadaşımı gördüm rüyamda, kolay kolay tanıdık görmem, kötü gördüğüm için uyuyamadım. Aramızda zaman farkı var, onun olduğu yerde güne yanı başlanıyor, işte iyi misin herşey yolunda mı, rüyamda gördüm seni defim. Yok iyiyim merak etme philly, herşey yolunda dedi. Beş altı saat sonra uyandım Facebookdan mesaj atmış, trafik kazası geçirmişler ama kimseye bir şey olmamış.ilginç olan hep tehlikeyi, hastalığı sezmem, tek mutlu gördüğüm şey yegenımın cınsıyetıydı, kız ıstıyorduk rüyamda erkek gördüm gerçekten de erkek oldu:)
Ben ablamı rüyamda yanında başka bir arkadaşımla gördüm. (Kimse korkmasın diye fazla detaylandımıyorum)Arkadaşım "13 gün sonra düğünüm var" dedi rüyamda.
O rüyayı gördüğüm günün sabahı ablamın yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım.13 gün sonra da vefat etti ablam.
Zaman zaman olur. Ama 3 kişinin dönüşümlü gibi görmesi tuhaf :/

Ben ablamı rüyamda yanında başka bir arkadaşımla gördüm. (Kimse korkmasın diye fazla detaylandımıyorum)Arkadaşım "13 gün sonra düğünüm var" dedi rüyamda.
O rüyayı gördüğüm günün sabahı ablamın yoğun bakıma kaldırıldığı haberini aldım.13 gün sonra da vefat etti ablam.
Zaman zaman olur. Ama 3 kişinin dönüşümlü gibi görmesi tuhaf :/

Onlarınki öyle rüya değil işte, senin hayatın hakkında bilgi alamamaktan kaynaklı ağız arama yöntemi. Üzülme de takılma da boşuna. Ayrıca başın sağolsun, ışıklar içinde uysun ablan.

Ne ilginc arkadaslariniz varmis.
Biri gorse neyse derim fakat ucu de goruyorsa niyetleri farkli...

Isleri yok da mi ugrasiyorlar neyin kafasini yasiyorlar anlamadim.

Allah huzurunuzu daim etsin

Eşinizle ilgili sıkıntınız olmuş muydu arkadaşınıza anlattığınız.belki bilinç altında kalmıştır.ama bu şekilde anlatmaları çok tuhaf olmuş

Sanırım aranızın kötü olduğunu duymak istiyorlar.
Renk vermeyin sevinecek gibi ler .
Ne değişik insanlar var yahu :KK70:
İşte hiç sıkıntı yok evliliğimle ilgili.
Ama kafamda şuan öyle şeyler canladı ki yazdıkça.
Sanırım (Allah muhafaza) bir daha boşanırsam sessiz sedasız başka bir şehre yerleşirim,kimseye de söylemem.
Akibetimden haberleri olmasın isterim.

birbirleriyle haberli değillerse bende bir şey bilmiyorum Loch.. zaten çok samimiyetinde yokmuş, birkaç sefer daha hayrdır inşallah der geçersen yazmazlar.. ayrıca senin eşinle ilgili gördüğü rüyada yastık ıslatacak kadar ağlaması da korkunç abartı zaten.. oradan bile çıkarabilirsin böyle bir rüya görmediğini.. ayrıca rüyada ölüm uzun ömürdür, oh bir ömür boyu mutlu mutlu yaşayacağız demek ki yaz gelecek sefere :27:

Kötü görürsem söylemem yada sanimiyetim çoksa ayrıntıya girmeden anlatılır hayır olsun vs. Diyerek
Taktiksiz bam bam girmişler

birbirleriyle haberli değillerse bende bir şey bilmiyorum Loch.. zaten çok samimiyetinde yokmuş, birkaç sefer daha hayrdır inşallah der geçersen yazmazlar.. ayrıca senin eşinle ilgili gördüğü rüyada yastık ıslatacak kadar ağlaması da korkunç abartı zaten.. oradan bile çıkarabilirsin böyle bir rüya görmediğini.. ayrıca rüyada ölüm uzun ömürdür, oh bir ömür boyu mutlu mutlu yaşayacağız demek ki yaz gelecek sefere :KK53:
Nasıl yani?
Birbirlerine ne rüya uyduracaklarını mı haber veriyorlar. Tövbe tövbe... Çete mi olmuşlar :/
Bonba gibin bi şey atalım üzerlerine :KK67:

her gördüğüm rüyayı haber verecek olsam gördüğüm kişilere:halay:
bende bir bilinçaltı var düşman başına:olamaz::kızgın:
hayır olsun deyin geçin.
öldü deyince de ömrü uzamistir ınşallah deyin.
aman boşverin yada cevap bile vermeyin:KK12:
rüya yoluyla meraklarını gideriyor olabilirler:KK11:

Kızlar selam. Gününüz aydın olsun.
Daha önceleri kafama takmadığım ama artık rahatsız olduğum bir durum var.
Sabah gözünüz daha çapaklıyken şöyle bir mesaj gelirse ne yaparsınız?
"Loch Ness rüyamda X abiyi(eşimden bahsediyor) gördüm. Trafik kazası geçirmişti,ölmüştü."
Bu ilk değil.
Benim liseden 3 arkadaşım var. Hayatımdan,nasıl yaşadığımdan haberdardırlar ama dost olduğumuzu söyleyemem. Taziye,sağlık,bayram,yılbaşı vb.gibi olağanüstü durumlarda birbirimizi ararız. Senede belki 1 defa dışarıda buluşup kahve içeriz.
Yaklaşık 6 yıllık evliyim. Geçen süre zarfında 3 arkadaşım da düzensiz aralıklarla beni ve eşimi rüyalarında görürler. Her seferinde perperişan halde tabi ki... En favori rüyaları boşandığımızı görmek.
Biliyorum rüyayla amel olunmaz. Ben de yeri geldi rüyamda Çakal Carlos'u gördüm. Kuşum Aydın'ın kaza yapıp öldüğünü gördüm.
Ama süreklilik arz edemez.
Peki rüyalar biraz da bilinçaltının tezahürü değil midir?
Ayrıca siz bu tür rüyalar gördüğünüzde sabahın zırtıgında arayıp söylüyor musunuz?
Ben bi yakınımı rüyamda sıradışı bi durumda görsem eğer kötü gördüysem öncelikle ararım bi sesini duyarım içim rahat etsin diye.. Baktım iyi, nasılsın iyimisin konuşurken araya rüyamı katarım biraz sıkıntılı gördüm diye söylerim en fazla çok detay vermem.. Ayrıca rüyalar rüyayı gören kişinin hayatını etkiler genelde görülen kişiyi değil (bazı durumlar hariç).. Bu arkadaşlarınız sizi ya çok seviyor iyimisiniz hoşmusunuz diye sürekli düşündüğü için görüyolardır.. Ya da o favori rüyalarının sebebi sizin mutlu görünüp aslında mutlu olmadığınızı düşündükleri için ağzınızdan laf almak için uydurulan rüyalar da olabilir.. bilemedim.. niyetler genellikle karşılıklıdır, doğruyu görmek istiyosanız sizin onlarla ilgili düşüncelerinizden yola çıkabilirsiniz ;)

Back
X