Ne güzel bir dua.Amin.Çok güçlü bir annesiniz öncelikle bunu diyeyim.
Annemde 4 çocukla ortada kala kalmıştı...
Hepimiz çocuğuz en küçüğümüz 4-5 yaşlarında ellerimizde valizler annem hayatında çalışmak nedir bilmemiş.
Baba ortalıkta yok gidecek bir evimiz bile yoktu.
Aynen sokakta kalmıştık.
Benim yaş 14.
Neyse işte annem ben çalış çabala fareli bir ev semt olarak bütün pisliklerin döndüğü bir yer felan.
Ama alışıyor insan.
Zamanla oturuyor taşlar.
Başta karışık zor yıpratıcı.
Herşey zamanla oturacaktır.
Biraz zaman bolca sabır...
Çocukları için savaşan annelerin ayağına taş değmesin.
AminnnÇok güçlü bir annesiniz öncelikle bunu diyeyim.
Annemde 4 çocukla ortada kala kalmıştı...
Hepimiz çocuğuz en küçüğümüz 4-5 yaşlarında ellerimizde valizler annem hayatında çalışmak nedir bilmemiş.
Baba ortalıkta yok gidecek bir evimiz bile yoktu.
Aynen sokakta kalmıştık.
Benim yaş 14.
Neyse işte annem ben çalış çabala fareli bir ev semt olarak bütün pisliklerin döndüğü bir yer felan.
Ama alışıyor insan.
Zamanla oturuyor taşlar.
Başta karışık zor yıpratıcı.
Herşey zamanla oturacaktır.
Biraz zaman bolca sabır...
Çocukları için savaşan annelerin ayağına taş değmesin.
Bende aynısını yapacaktım.sonra çözdük canım.ama müdüründe gittim gideceğim diye ödü kopuyor.malum bulunduğu koltuğu dolduramadığı için.Canim benim konuya da yazmissin cevap, sağolasın.. Sana burdan yazmak istedim
okul müdürüne taktim ben Sendikan var mi Varsa hemen baskaniyla bu konuyu konusman lazim Yoksa sirf bu yuzden bile uye olabilirsin Ders programini kastediyorum Kucuk cocuklarin var kolaylik sağlamak onlarin gorevi Onlar idareci yani durumlari idare etmekle yükümlüler Evet nobetten muaf olmayabilirsin ama bu her gun aksama kadar okulda olacagin anlamina gelmez. Tabi 30 saat derse girmiyorsan. Suan ara tatildeyiz ders programi yenilenebilir.
Aslinda ilce milli egitimdeki sube mudurlerinle konusabilirsin Okul mudurumle boyle boyle sorun yasiyorum diye. Cunku okul mudurleri, milli egitimin gozunde ogretmenlerle anlasamayan, sorunları cozemeyen idareci konumuna dusmek istemezler Bu konuda dişini goster. Sana karsi bir yaptirimi olmaz korkma. Valla ayni yerde yasiyor olsak senin icin bi seyler yapmaya calisirdim o kadar sinirlendim ne bicim müdür bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?