Bunun adı vahşet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlemedim izleyemiyorum eksi sözlükte başlığa denk geldim iyice depresyona girerim diye bakamıyorum böyle şeylere...
Papagan i da ızleyemedim ölmüş o kuzumda ...
Bu dünyada adalet yok inanmıyorum bu pislikler e bir şey olacağına ..
Hakîm neye gore karar veriyor anlamıyorum. .
Öteki tarafta kan kusar irin icer inşallah ne diyim .
Allah belasını versin ..

Çocuğu öldürmesini beklemek daha mantıklı gelmiş olmalı.

Bugün ikinci kez cinayet işleyen, bir çok suçu bulunan, söylediklerinin hiç bir şekilde kanıtı olmayan (ki olsa ne olur) rezil pislik bir adama 18 sene verdiler, sadece 18 sene. Ağır tahrik altında cinayet işlemiş. İkinci kez. Yani asla 18 sene yatmayacak, bilemediniz 10 sene sonra dışarıda. Hayat o kadar ucuz ki. Sen 20 sene 30 sene gözünden sakın, pisliğin biri gelsin yavrunu bilmem kaç yerinden bıçaklasın. Bunun bile bedeli ortada. Delirmemek elde değil. Biri karnımda iki çocuğum için de çok endişeliyim.
Allah korusun zaten dünyanın adaleti yok Allah adildir ne diyim

Ben haberi gordum ama videoyu izlemedim. O kadina dunya kufur, hakaret edesim var agiz dolusu, h.ysiyetsiz asagilik. Ama nasil serbest birakiyorlar ya Ben bunu anlamiyorum, anlayamiyorum!! Bir anne daha 7 aylik bebegi dovuyor, bu kadini normal insanmis gibi, normal insanlarin arasina nasil saliyorlar, islahevleri bu yuzden yok mu islah etmek icin, topluma zararli kisileri toplumdan uzak tutmak icin? Kadinin bebegini oldurmesinimi bekliyorlar?! Bu yaptirimsizliklar karsisinda kimse korkmuyor zaten, en agir cezalari vereceksin ibret olsun diye haftalarca mansettende dusmeyeceksin, en ucra koydeki bile savunmasiz, masum bir canliya zarar vermenin ne gibi sonuclari oldugunu gorecek, pisligini akitmak isterse degil 2, 2 bin kere dusunecek! Yasalar hic caydirici degil. Insallah kadinin elinden almislardir bebegi, ne diyeyim.

Bu cocuklarin babalari, akrabalarida mi yok bir de, zaten ne insanliklari ne merhametleri var bu seytanlarin, kimsedende cekinmiyorlar mi. Bu bebeklerin babalari nerede, onlarda mi hesap sorup almiyor bu masumlari bu canilerin elinden?!!

Yani bilmiyorum icimden oyle seyler geciyor ki bu insanlara karsi, savunmasiz, masum canlilara Boyle canilik yapanlara karsi yapilmasini istedigim seyleri yapacak yasalar olsaydi keske.. keske!!

Ya inanın böğrüme taş oturdu bugün gördüklerim karşısında :KK43:

Denk gelmissinizdir hastane odasında 7 aylık bebeğini darp eden işkence eden o ş....sizi.. Nasıl bir vicdan merhamet yoksunlugudur bu aklım almıyor midem bulanıyor artık bebeklere çocuklara kadınlara hayvanlara yapılan eziyetler cinayetler bitmeyecek hiç ümidim kalmadı artık :KK43:

İcime dert oldu inanın stresten başım dönüyor "neden durmuyor bu vahset?" sorusunun cevabını kendi içimde bulamıyorum size soruyorum kadınlar ve özellikle anneler siz cevap bulabilir misiniz :KK43:

Nice can yitip gidiyor hiç farketmez ha insan olmus ha hayvan bunu yapanlarda bir zaman el kadar bebekti ne yaşayıp bu hale geliyorlar bilmiyorum :KK43:
Şiddetle sevgisizlikle büyüyen insanlar anne baba olunca böyle olabiliyorlar maalesef. Aklı ve vicdanı sağ olan biri bunu yapamaz. Üstüne bide cehalet var tabi. Keşke bu insanlar anne baba olmasa ben de çok üzülüyorum Allah tüm masumları korusun.

Neden dovuyor ne istiyor bebekten? Nasıl yapar bunu ya bazen bunu sorguluyorum Allahım sen buyuksun neden cocuklar bebekler bu acıları yasıyor neden
Bizim merhametimiz okyanusta bir damla, yaradanin merhameti yanında. Ben sizin bilmediklerinizi bilirim diyor Kuran'da . Hak şerleri hayr eyler zannetmeki gayr eyler diyor şair . Hepimiz O'na emanetiz.

Burda yazılanları okuyunca iki videoyuda izlemiş bulundum
Off izlemeseydim keske ya
Cok kötü oldum
Allahım ellerini kırsın o annelerin inş
Bu nasıl vicdansızlıktır ya
Keske hayvanlardaki sahiplenme duygusunun ceyregi olsa bazı annelerde

Burda yazılanları okuyunca iki videoyuda izlemiş bulundum
Off izlemeseydim keske ya
Cok kötü oldum
Allahım ellerini kırsın o annelerin inş
Bu nasıl vicdansızlıktır ya
Keske hayvanlardaki sahiplenme duygusunun ceyregi olsa bazı annelerde
O caniler yavrusuna sahip çıkan hayvanları da katlediyorlar maalesef yok ya gerçekten biz Türk milleti psikolojimiz bitmiş diyorlar ki sadece 2018 yılında 200 milyondan fazla kutu antidepresan ilacı tüketilmiş kesinlikle düzelmezler çok üzgünüm :(

O caniler yavrusuna sahip çıkan hayvanları da katlediyorlar maalesef yok ya gerçekten biz Türk milleti psikolojimiz bitmiş diyorlar ki sadece 2018 yılında 200 milyondan fazla kutu antidepresan ilacı tüketilmiş kesinlikle düzelmezler çok üzgünüm :KK43:
Umarım tüketenlerde işe yaramıştır bari o ilaçlar da belki bi kaç kişinin lanet psikolojisi düzelmiştir

albert einstein'ın kızına yazdığı şu mektup her şeyi açıklıyor;

izafiyet kuramını açıkladığım zaman çok az kişi beni anladı, şimdi insanlığa ulaşması için yazacaklarım da bu dünyada yanlış anlaşılma ve önyargıyla çarpışmaya mahkum.

mektupları gerektiği sürece korumanı istiyorum, ta ki toplum şimdi açıklayacaklarımı kabul edecek düzeye gelene kadar.

bilimin açıklayamadığı son derece kuvvetli bir güç var. bu güç herkesi kapsıyor ve yönetiyor , evrenin çalışmasını sağlayan her olgunun arkasında bile o var ve henüz bizim tarafımızdan tanımlanamadı.

bu evrensel güç sevgidir.
bilim insanları, evren için birleşik bir kuram ararken, görülemeyen en kuvvetli evrensel gücü unuttular.

sevgi ışıktır, onu alıp verenleri aydınlatan.
sevgi yer çekimidir, çünkü insanların birbirine çekim hissettmelerini sağlar.

sevgi kuvvettir, çünkü bizdeki en iyiyi çoğaltır, ve insanlığın kör bencilliklerinde tükenmemesine izin verir.

sevgi için yaşarız ve ölürüz.
sevgi allah’tır ve allah sevgidir.

bu güç herşeyi açıklar ve yaşama anlam katar. bu bizim çok uzun süredir göz ardı ettiğimiz bir çelişkidir, çünkü belki insanın evrende kendi özgür iradesiyle kullanamayacağı tek enerji olduğu için sevgiden korkuyoruz.

sevgiye görünürlük verebilmek için, en ünlü denklemimde basit bir yer değiştirme yaptım.

eğer e=mc2 yerine, dünyayı iyileştirecek olan enerjinin ışık hızının karesiyle çarpılacak sevgiyle sağlanabileceğini kabul edersek, şu sonuca varıyoruz: sevgi en kuvvetli güçtür, çünkü sınırı yoktur.
insanlığın evrendeki bizim düşmanımız haline gelen diğer güçleri kullanmakta ve kontrol etmekte ki başarısızlığından sonra kendimizi başka çeşit bir enerjiyle beslememiz zorunludur.

eğer türümüzün hayatta kalmasını istiyorsak, eğer hayatta bir anlam bulmamız gerekiyorsa, eğer dünyayı ve içinde yaşayan her duyarlı varlığı kurtarmak istiyorsak, sevgi tek ve biricik cevaptır.

belki bir sevgi bombası, gezegenimizi harap eden açgözlülük, nefret ve bencilliği tamamen yok edebilecek kadar güçlü bir cihaz, yapmaya hazır değiliz.

buna rağmen her bireyin enerjisini açığa çıkartmayı bekleyen küçük ama kuvvetli bir jenaratör var.

bu evrensel enerjiyi almayı ve vermeyi öğrendiğimiz zaman sevgili lieserl, sevginin hepsini yendiğini, herşeyin ötesine geçtiğini doğrulayabileceğiz, çünkü sevgi hayatın en özlü kısmıdır.

bütün hayatım boyunca kalbimin içinde sana dair sessizce atanları ifade edemediğim için çok derin bir pişmanlık duyuyorum. belki artık özür dilemek için çok geç, ama zaman göreceli olduğu için sana söylemem gerekiyor : seni seviyorum ve nihai cevabı bulduğum için sana teşekkür ederim.

baban albert einstein
Keske bunu anlayabilsek.......Tüm insanlık çıldırmış gibi şiddete dalmış ..

albert einstein'ın kızına yazdığı şu mektup her şeyi açıklıyor;

izafiyet kuramını açıkladığım zaman çok az kişi beni anladı, şimdi insanlığa ulaşması için yazacaklarım da bu dünyada yanlış anlaşılma ve önyargıyla çarpışmaya mahkum.

mektupları gerektiği sürece korumanı istiyorum, ta ki toplum şimdi açıklayacaklarımı kabul edecek düzeye gelene kadar.

bilimin açıklayamadığı son derece kuvvetli bir güç var. bu güç herkesi kapsıyor ve yönetiyor , evrenin çalışmasını sağlayan her olgunun arkasında bile o var ve henüz bizim tarafımızdan tanımlanamadı.

bu evrensel güç sevgidir.
bilim insanları, evren için birleşik bir kuram ararken, görülemeyen en kuvvetli evrensel gücü unuttular.

sevgi ışıktır, onu alıp verenleri aydınlatan.
sevgi yer çekimidir, çünkü insanların birbirine çekim hissettmelerini sağlar.

sevgi kuvvettir, çünkü bizdeki en iyiyi çoğaltır, ve insanlığın kör bencilliklerinde tükenmemesine izin verir.

sevgi için yaşarız ve ölürüz.
sevgi allah’tır ve allah sevgidir.

bu güç herşeyi açıklar ve yaşama anlam katar. bu bizim çok uzun süredir göz ardı ettiğimiz bir çelişkidir, çünkü belki insanın evrende kendi özgür iradesiyle kullanamayacağı tek enerji olduğu için sevgiden korkuyoruz.

sevgiye görünürlük verebilmek için, en ünlü denklemimde basit bir yer değiştirme yaptım.

eğer e=mc2 yerine, dünyayı iyileştirecek olan enerjinin ışık hızının karesiyle çarpılacak sevgiyle sağlanabileceğini kabul edersek, şu sonuca varıyoruz: sevgi en kuvvetli güçtür, çünkü sınırı yoktur.
insanlığın evrendeki bizim düşmanımız haline gelen diğer güçleri kullanmakta ve kontrol etmekte ki başarısızlığından sonra kendimizi başka çeşit bir enerjiyle beslememiz zorunludur.

eğer türümüzün hayatta kalmasını istiyorsak, eğer hayatta bir anlam bulmamız gerekiyorsa, eğer dünyayı ve içinde yaşayan her duyarlı varlığı kurtarmak istiyorsak, sevgi tek ve biricik cevaptır.

belki bir sevgi bombası, gezegenimizi harap eden açgözlülük, nefret ve bencilliği tamamen yok edebilecek kadar güçlü bir cihaz, yapmaya hazır değiliz.

buna rağmen her bireyin enerjisini açığa çıkartmayı bekleyen küçük ama kuvvetli bir jenaratör var.

bu evrensel enerjiyi almayı ve vermeyi öğrendiğimiz zaman sevgili lieserl, sevginin hepsini yendiğini, herşeyin ötesine geçtiğini doğrulayabileceğiz, çünkü sevgi hayatın en özlü kısmıdır.

bütün hayatım boyunca kalbimin içinde sana dair sessizce atanları ifade edemediğim için çok derin bir pişmanlık duyuyorum. belki artık özür dilemek için çok geç, ama zaman göreceli olduğu için sana söylemem gerekiyor : seni seviyorum ve nihai cevabı bulduğum için sana teşekkür ederim.

baban albert einstein
Keske bunu anlayabilsek.......Tüm insanlık çıldırmış gibi şiddete dalmış ..
Evet gerçekten öyle daha önce ki gün bir taksici başından vuruldu cebinde ki 3 kuruş para için :( kimi evladını döver kimi aç bırakır kimi zincire bağlar kimi duvara fırlatır bir masumun canına daha kıyar.

Kimi ağzı dili olmayan köpeklere silah çeker kimi kolunu bacağını keser kimi kürkü için öldürür kimi zavallı bir kuşun boğazını sıkar öldürür gerçekten yazacak çok şey var ama yüreğim kaldırmıyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X