Bunun amaci ne?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
Bundan 2 ay önce memleketteydim. Kaldigimiz semtte hemen hemen herkez birbirini tanir.
Neyse orda devlet dairesinde islerim vardi birkac kez gittim.

Sonra birgün ailece tanidigimiz bir Abla var geldi bana ve devlet dairesindeki bey ona cok heycanli bir sekilde benden hoslandigini benimle tanismak istedigini anlatmis(bu arada ikisi tanisiyorlar yillardir).
Ablaya demiski: Onunla X saatte gidin bu cafede oturun bende tesadüfen gelirim en azindan bir merhabalasmis oluruz..ama haberi olmasin.
Bayagi israr etmis ablaya cok ciddi düsünüyorum artik olgun yastayim lütfen tanistir vs vs. neyse ben size kisaltmis anlatayim. Abla bana onu cok övdü iste kendi halinde biri yillardir burda yasiyor ailesinden uzak sessiz sakin düzenli biri diye.

Herneyse Ben tamam düzgün birine benziyor tanismakta birsey olmaz dedim tabi cafeye geleceginden haberim yokmus gibi davrancaktim.
o aksam gittik cafeye ve inanirmisiniz o Bey gelmedi. Tabi abla basladi buna msjlar atmaya "nerdesin" diye. Beyden haber yok. 1 saat sonra baktik arabayla sürekli mekanin önünden geciyor tur yapiyor ama gelmedi iceri.
Neyse biz kahvemizi ictik kalktikk. Sonraki günler yine gördügümde sadece bakiyordu ve beni bi cafede gördügünde arabayla önünden gecip duruyordu.

Bu arada Abla o cafeden sonra dediki bana "Amann bosver bunu gelmiyorsa kendi kaybeder"
Neyse artik gitme vaktiydi son günümdü baktim bu beni faceden ekledi. Ablaya anlattigimda sakinn sakin eklemee dedi. Tabi istegi bayagi beklettim o arada evimede döndüm. 1 hafta sonra kabul ettim konustuk biraz ve halen konusuyoruz. Tabi bunu kimse bilmiyor ablada dahil. Ama halen Bey in o günki yaptigini anlamis degilim. Soramiyorumda cünki Sözde haberim yoktu hicbirseyden.
Bana hoslandiginida hic belirtmiyor fazlada muhabbet etmiyoruz zaten cünki kendisi sanali sevmedigini dedi. Madem sanali sevmiyor o gün neden o cafeye gelmedi tanisma firsati varken?
Simdide benim yasadigim yere gelip beni yemege götürmek istedigini söylüyor.
yani aramizdaki meseleyi ben anlamis degilim. Siz anladiysaniz bana anlatin lütfen? Amaci nedir?
Neden böyle yapti?
Bazende diyorum o abla acaba ona olumsuz birseylermi dedi cünki o gün cafede bayagi yaziyordu ama cocugun cevap vermedigini diyordu.
Kötü olan acik acik soramiyorum Bey e cünki hicbirseyden sözde haberim yokmus gibi davranmam lazim

Cok uzun oldu kusuruma bakmayin

Belki utanmistir diyecegm de ne alaka bu ablada da bir tuhaflik var bende hicbsey anlamadim .. sen faceden sil engelle gorusme o adamla bence

Ben o ablayi anlayamadım. Çocuk mesaja cevap veriyor ama abla cevap vermedi diyor. Abla çocuğu faceden ekleme diyor. Acaba abla mi çocuktan hoşlanıyor? Aklıma bu geldi.

Ben olsam dan diye girerim konuya
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sen hayırdır ??? de dökülsün bakalım neymiş ne değilmiş
Ablada bir tuhaflık var gibi geldi

Sen niye sonradan konusmaya basladin madem seni cafede ekti

Ayrica abla adami övüp övüp neden sonra sakin sakin ekleme diyor

ben esas seni anlamadım. yanınıza gelmeyen adamı face de kabul edip olayı niye öğrenmedin. en azından o ablayı tanıyo musun aranız nasıl diyebilirdin
Sordumm bayagidir tanisiyorsunuz falan araniz nasil diye sordum cevap verdi ama hemen konuyu kapatti

O abla cesaret kırıcı şeyler demiş ya da adamın cesareti kendi kendine kırılmış.
Bilemiyorum abla zaten erkek fatma diye taniniyor acaba korkuttumu diye düsünüyorum
ama cocuktada yine hata varr

Sen niye sonradan konusmaya basladin madem seni cafede ekti

Ayrica abla adami övüp övüp neden sonra sakin sakin ekleme diyor
Acikcasi o gün ektigini ögrenmek istedim ondan konusmaya basladim belki kendisi birseyler söyler diye ama ondan birsey gelmedi..

Sordumm bayagidir tanisiyorsunuz falan araniz nasil diye sordum cevap verdi ama hemen konuyu kapatti

Bilemiyorum abla zaten erkek fatma diye taniniyor acaba korkuttumu diye düsünüyorum
ama cocuktada yine hata varr

Çok ciddi korkuttuysa bir hata yok bence çocukta. Aman sakın gelme hiç uygun değil dediyse çocuk dışarda kivranmistir elbette. O kadina temkinli yaklasmanda fayda var.

Bu abla dediğin bayanla aralarında birşey olabilir mi? Abla belki seni paravan olarak kullanmaya çalıştı.Yinede dikkatli olmanda fayda var.

Ben anladim olayi.
Bu abla aynen sana dedogi gibi oglanada biz cafede olacagiz kiz senle tanismak istiyir sen resadufmus gibi gel selamlas dedi oglanda sacma buldu gelmedi.
hatta oglan o ablayi tersledi arabulucuk yapmaya calisyor diye.tabi abla ona sizin ondan hoslandiginizi soyledigi icinde merak olustunoyle ekledi.ama fazla yazmiyor cunku pekte ciddiye almiyor durum budur.

Bundan 2 ay önce memleketteydim. Kaldigimiz semtte hemen hemen herkez birbirini tanir.
Neyse orda devlet dairesinde islerim vardi birkac kez gittim.

Sonra birgün ailece tanidigimiz bir Abla var geldi bana ve devlet dairesindeki bey ona cok heycanli bir sekilde benden hoslandigini benimle tanismak istedigini anlatmis(bu arada ikisi tanisiyorlar yillardir).
Ablaya demiski: Onunla X saatte gidin bu cafede oturun bende tesadüfen gelirim en azindan bir merhabalasmis oluruz..ama haberi olmasin.
Bayagi israr etmis ablaya cok ciddi düsünüyorum artik olgun yastayim lütfen tanistir vs vs. neyse ben size kisaltmis anlatayim. Abla bana onu cok övdü iste kendi halinde biri yillardir burda yasiyor ailesinden uzak sessiz sakin düzenli biri diye.

Herneyse Ben tamam düzgün birine benziyor tanismakta birsey olmaz dedim tabi cafeye geleceginden haberim yokmus gibi davrancaktim.
o aksam gittik cafeye ve inanirmisiniz o Bey gelmedi. Tabi abla basladi buna msjlar atmaya "nerdesin" diye. Beyden haber yok. 1 saat sonra baktik arabayla sürekli mekanin önünden geciyor tur yapiyor ama gelmedi iceri.
Neyse biz kahvemizi ictik kalktikk. Sonraki günler yine gördügümde sadece bakiyordu ve beni bi cafede gördügünde arabayla önünden gecip duruyordu.

Bu arada Abla o cafeden sonra dediki bana "Amann bosver bunu gelmiyorsa kendi kaybeder"
Neyse artik gitme vaktiydi son günümdü baktim bu beni faceden ekledi. Ablaya anlattigimda sakinn sakin eklemee dedi. Tabi istegi bayagi beklettim o arada evimede döndüm. 1 hafta sonra kabul ettim konustuk biraz ve halen konusuyoruz. Tabi bunu kimse bilmiyor ablada dahil. Ama halen Bey in o günki yaptigini anlamis degilim. Soramiyorumda cünki Sözde haberim yoktu hicbirseyden.
Bana hoslandiginida hic belirtmiyor fazlada muhabbet etmiyoruz zaten cünki kendisi sanali sevmedigini dedi. Madem sanali sevmiyor o gün neden o cafeye gelmedi tanisma firsati varken?
Simdide benim yasadigim yere gelip beni yemege götürmek istedigini söylüyor.
yani aramizdaki meseleyi ben anlamis degilim. Siz anladiysaniz bana anlatin lütfen? Amaci nedir?
Neden böyle yapti?
Bazende diyorum o abla acaba ona olumsuz birseylermi dedi cünki o gün cafede bayagi yaziyordu ama cocugun cevap vermedigini diyordu.
Kötü olan acik acik soramiyorum Bey e cünki hicbirseyden sözde haberim yokmus gibi davranmam lazim

Cok uzun oldu kusuruma bakmayin
Kendine güveni mi yok acaba

Back
X