Bunun amaci ne?

Abla sen ve o bi whatsapp grubu aç çatır çatır sor herşeyi bitsin bu eziyet. Abla bana tuhaf geldi..

Adam senden çekindiği için cesaret edememiştir..Heyecan tavan yapmıştır belki..
Ama ablayı gözüm hiç tutmadıı..
Adam bir den kıymete mi bindi nedir:hamarat:

Benim de adamı gözüm tutmadı. Yanına gelmeyip face den eklemesi garip geldi. Ablada kötü niyet olsa baştan sana söylemez. Adama sevgilisi var falan derdi. Çok daha temiz iş.

yanına gelmeye cesaret edememiş demek ki bunda bir tuhaflık yok bence. Ve beyefendinin oraya geleceğinden, senin haberin olmayacaktı güya. yani çocuk, ablaya "tesadüf gibi olsun kıza söyleme" demiş. yani senin bildiğini bilse ayıp olmasın diye düşünüp cesaretini toplayıp yanınıza gelirdi. abla da sana mahcup olmasına sebep olduğu için beyefendiye kızmış o yüzden boşver bunu demiş. belli ki bu erkek, seni tanımak istiyor beğendiysen dışarıda görüşebilirsin ve açık açık her şeyi de yüz yüze sorarsın.

Bence ya sizi tanıştıran kişiye durumdan bahsedin ya da adama açık açık sorun. Birini yapın ama. Yoksa soru işaretleri olacak hep aklınızda.
Nasil acik acik sorabilirim ki ? sanki adamin acilmasini bekliyormusum gibi olmaz mi?
cünki hoslanti konusu bile acilmadi aramizda

Nasil acik acik sorabilirim ki ? sanki adamin acilmasini bekliyormusum gibi olmaz mi?
cünki hoslanti konusu bile acilmadi aramizda

"Biz falanca ile kafeye gitmiştik. Otururken birinin benle tanışmaya geleceğini söyledi vs. vs " diye anlatacaksınız. Sizi tanıştıran kişinin tavrının neden olabileceğini soracaksınız. Bu kadar basit.

yanına gelmeye cesaret edememiş demek ki bunda bir tuhaflık yok bence. Ve beyefendinin oraya geleceğinden, senin haberin olmayacaktı güya. yani çocuk, ablaya "tesadüf gibi olsun kıza söyleme" demiş. yani senin bildiğini bilse ayıp olmasın diye düşünüp cesaretini toplayıp yanınıza gelirdi. abla da sana mahcup olmasına sebep olduğu için beyefendiye kızmış o yüzden boşver bunu demiş. belli ki bu erkek, seni tanımak istiyor beğendiysen dışarıda görüşebilirsin ve açık açık her şeyi de yüz yüze sorarsın.
ne güzel toparlamissiniz cok hosuma gitti :)

Abla biraz tuhaf, ben merak ettim ekledim kısa süredir konuşuyoruz haberin olsun neden ekleme dedin diye sor ablaya bence.
Sanırım utangaç biri o yüzden yanınıza gelememiştir bence.

Back
X