- 19 Temmuz 2015
- 94
- 36
- 3
- Konu Sahibi Durgunperi
-
Ben isteyerek kapılmadım soruyorum nedir diye elimde olan bişey değildi zaten bir daha nerde göreceğimİlginçmiş.
İnsan tanımadığı biri hakkında bu kadar garip hislere kapılmamalı.
Nedir,necidir belli değil.
Çok ilginçmiş araştırıcam bunuAsk mi degilmi bilmiyorum ama ona yakin hissetmem onceden gormus gibi hissetmen ruhlar aleminde o insanla karsilastigin anlamina geliyor
Çok ilginç. eşimi ilk gördüğümde benzer bir şey hissetmistim bende. sanki çok önceden tanıyordum hep hayatımda vardı da sanki uzun yıllar görüşmüyor gibiydik.Dün biriyle karşılaştım. O an hissttiğim duygulara anlam veremiyorum. Sanki uzun zamandır tanıyorum onu. Çok tuhaf bir histi. Aklımdan çıkmıyor dünden beri onu tanıyormuşum hep varmış gibiydi. Yabancı değildi bana. Nedir bu? Aşk desem kalbim çarpmaz mıydı? Huzur veren bir sıcaklıktı tek hissettiğim...
Sanırım yok iş yerime ilk defa gelmiş biri. Bir daha gelir mi bilmiyorumilk görüşte aşka inanıyorum ben . olabilir .
peki birdaha görme şansın var mı?
O da senin gibi kalakaldıysa gelir ( :Sanırım yok iş yerime ilk defa gelmiş biri. Bir daha gelir mi bilmiyorum
Bir kaç arladaşımda insan kaderini görünce tanırmış dediler ama diyorum ya ah ne yakışıklıydı falan diye hayran olmadım böyle bir duyguyduÇok ilginç. eşimi ilk gördüğümde benzer bir şey hissetmistim bende. sanki çok önceden tanıyordum hep hayatımda vardı da sanki uzun yıllar görüşmüyor gibiydik.
Aha konu sahibi hayat arkadaşını bulmuş olabilir yani Kadiş..Çok ilginç. eşimi ilk gördüğümde benzer bir şey hissetmistim bende. sanki çok önceden tanıyordum hep hayatımda vardı da sanki uzun yıllar görüşmüyor gibiydik.
Cevabın için teşekkür ederim bir iki defa daha görsem anlar mıyım bende ne olduğunuben sevgilimi ilk gördüğümde birşey hissetmemiştim ne tuhaf .
yani hiç aa ne hoş çocuk yada ne bileyim birşey hissetmemiştim . kendi tavladı beni. o takmış kafaya . sonra bir kaç gün içinde ısındım birde baktım aşık olmuşum .
Ben ona çok bakamadım çok yoğundum o an müdürüm de yanımdaydı o beni farketmemiş olabilirO da senin gibi kalakaldıysa gelir ( :
Gözgöze gelmediniz miBen ona çok bakamadım çok yoğundum o an müdürüm de yanımdaydı o beni farketmemiş olabilir
Valla bende ay çok yakışıklı ne süper erkek diye düşünmedim ben bu adamı daha önce nerede gördüm nasıl bu kadar tanıdık demiştimBir kaç arladaşımda insan kaderini görünce tanırmış dediler ama diyorum ya ah ne yakışıklıydı falan diye hayran olmadım böyle bir duyguydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?