Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limon kokulu Melisa çayı iç lütfen ya da bay bay damla var onu almanı öneririm siddetleMerhaba mutlu Pazar’lar herkese ,
Benim sorunum uyku
Bütün gün yarı uyur vaziyetteyim ama gece uykum gelmiyor. Yani uykuya dalmam 2-3 saati buluyor.
Bunun için ne yapabilirim ?
Merhaba mutlu Pazar’lar herkese ,
Benim sorunum uyku
Bütün gün yarı uyur vaziyetteyim ama gece uykum gelmiyor. Yani uykuya dalmam 2-3 saati buluyor.
İşe yarıyor muLimon kokulu Melisa çayı iç lütfen ya da bay bay damla var onu almanı öneririm siddetle
Aslında çok yoruluyorum ama herseyiGündüZ yeterince yorulmuyor olabilir misiniz?? Ben aktif olmadığım günler gece uyuyamam..Bu sefer ertesi gün yarı uykulu gezer dururum ve böylece o muhteşem girdaba düşer çıkamam(
Gün içinde fiziksel olarak kendinizi yormaya çalışın.Akşamları da papatya çayı içebilirsiniz.O da yardımcı oluyor.
kafaya takmak yüzünden olabilir, bana da oluyor bu.ben tesadüfen keşfettim asmr videolar o durumda direkt gözlerimi kapatıyo.özellikle yabancı youtuberların cilt bakım videolarını izlemeye dalmıştım öyle bi gece, sonra asmr olanlara denk geldim yeni moda ya şimdi, gözlerim kapandı direkt.sonraki gece yine denedim yine pat diye uyudum, araştırdım direkt uykuya yönelik asmr videolar da var.Aslında çok yoruluyorum ama herseyi
Çok kafaya takan bir yapım var o da etken sanırım
Ben biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Çok iyiymiş bi arastırayım ben onukafaya takmak yüzünden olabilir, bana da oluyor bu.ben tesadüfen keşfettim asmr videolar o durumda direkt gözlerimi kapatıyo.özellikle yabancı youtuberların cilt bakım videolarını izlemeye dalmıştım öyle bi gece, sonra asmr olanlara denk geldim yeni moda ya şimdi, gözlerim kapandı direkt.sonraki gece yine denedim yine pat diye uyudum, araştırdım direkt uykuya yönelik asmr videolar da var.
Çok teşekkür ederim :))Melatonin alabilirsiniz eczaneden. Bu bir uyku ilacı falan değil. Bu normalde bizim salgıladığımız, uykuya geçmeye yardımcı bir hormon. Normalde geceleri artar, gündüzleri düşer. Yatmadan 1-2 saat önce melatonin alırsanız çok rahat bir uyku çekebilirsiniz.
Reçeteli değil değil mi bu ?Melatonin alabilirsiniz eczaneden. Bu bir uyku ilacı falan değil. Bu normalde bizim salgıladığımız, uykuya geçmeye yardımcı bir hormon. Normalde geceleri artar, gündüzleri düşer. Yatmadan 1-2 saat önce melatonin alırsanız çok rahat bir uyku çekebilirsiniz.
Reçeteli değil değil mi bu ?
Eger geecekten şunu iç, bunu kaynat, otekini kokla, berikini başucuna koy, şöyle nefes al gibi butun tavsiyeleri yaptığınız halde hala uyuyamiyorsaniz bir sure glutensiz beslenmeyi deneyebilirsiniz. Glutensiz beslenip uyku sorununu cozenler biliyorum. 1 ay denemekten zarar gelmez. Kilonuz varsa kilo vermek de etkili olabilir.Merhaba mutlu Pazar’lar herkese ,
Benim sorunum uyku
Gündüz yeterince yorulunca uykuya dalmak daha kolay oluyor bence. Yatmadan ılık süt, ayran, rezene, ıhlamur içmek, koyun saymak, dua etmek, kitap okumak... hepsini denedim ve sonuç alamadım ama gün içinde çalışma tempoma bir de spor ekleyince akşama halim kalmıyor ve güzel uyuyorumMerhaba mutlu Pazar’lar herkese ,
Benim sorunum uyku
Evet 5 kilo kadar fazlam varEger geecekten şunu iç, bunu kaynat, otekini kokla, berikini başucuna koy, şöyle nefes al gibi butun tavsiyeleri yaptığınız halde hala uyuyamiyorsaniz bir sure glutensiz beslenmeyi deneyebilirsiniz. Glutensiz beslenip uyku sorununu cozenler biliyorum. 1 ay denemekten zarar gelmez. Kilonuz varsa kilo vermek de etkili olabilir.
İşin tuhafı çok yoruluyorum sabah 8 evden çıkış akşam 7 eve giriş ve tüm gün yorulduğumu da hissediyorum ama gece durum böyleGündüz yeterince yorulunca uykuya dalmak daha kolay oluyor bence. Yatmadan ılık süt, ayran, rezene, ıhlamur içmek, koyun saymak, dua etmek, kitap okumak... hepsini denedim ve sonuç alamadım ama gün içinde çalışma tempoma bir de spor ekleyince akşama halim kalmıyor ve güzel uyuyorum