• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun çözümü var mı

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.114
30.484
798
35
Merhaba mutlu Pazar’lar herkese ,

Benim sorunum uyku

Bütün gün yarı uyur vaziyetteyim ama gece uykum gelmiyor. Yani uykuya dalmam 2-3 saati buluyor.

Bunun için ne yapabilirim ?

Benim sorunum uyku

Bütün gün yarı uyur vaziyetteyim ama gece uykum gelmiyor. Yani uykuya dalmam 2-3 saati buluyor.

Limon kokulu Melisa çayı iç lütfen ya da bay bay damla var onu almanı öneririm siddetle

GündüZ yeterince yorulmuyor olabilir misiniz?? Ben aktif olmadığım günler gece uyuyamam..Bu sefer ertesi gün yarı uykulu gezer dururum ve böylece o muhteşem girdaba düşer çıkamam :((

Gün içinde fiziksel olarak kendinizi yormaya çalışın.Akşamları da papatya çayı içebilirsiniz.O da yardımcı oluyor.

Benim sorunum uyku

Uyku öncesi gevşeme egzersizi yapabilirsiniz. Düzenli yapıldığında faydası oluyor. Benzer şekilde uyumadan bir süre önce hafif tempoda yapılan minik bir spor da uyku kalitesini artırabilir. Bunun dışında da papatya çayı gibi ek takviyeler alabilirsiniz. Bunların hiçbiri işe yaramazsa tıbbi destek alabilirsiniz.

Karantina sürecinden bende de oldu ..mümkünse gündüz uykunuz gelse bile uyumayın dağıtım uykunuzu ..gece 12 gibi uyumaya çalışın müzik dinleyerek telefonda biraz vakit geçirerek ve sabah alarm kurun uyanın :KK70:akşamına mışıllllll mışıllllllll

GündüZ yeterince yorulmuyor olabilir misiniz?? Ben aktif olmadığım günler gece uyuyamam..Bu sefer ertesi gün yarı uykulu gezer dururum ve böylece o muhteşem girdaba düşer çıkamam :KK43:(

Gün içinde fiziksel olarak kendinizi yormaya çalışın.Akşamları da papatya çayı içebilirsiniz.O da yardımcı oluyor.
Aslında çok yoruluyorum ama herseyi
Çok kafaya takan bir yapım var o da etken sanırım
Ben biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Aslında çok yoruluyorum ama herseyi
Çok kafaya takan bir yapım var o da etken sanırım
Ben biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum.
kafaya takmak yüzünden olabilir, bana da oluyor bu.ben tesadüfen keşfettim asmr videolar o durumda direkt gözlerimi kapatıyo.özellikle yabancı youtuberların cilt bakım videolarını izlemeye dalmıştım öyle bi gece, sonra asmr olanlara denk geldim yeni moda ya şimdi, gözlerim kapandı direkt.sonraki gece yine denedim yine pat diye uyudum, araştırdım direkt uykuya yönelik asmr videolar da var.

kafaya takmak yüzünden olabilir, bana da oluyor bu.ben tesadüfen keşfettim asmr videolar o durumda direkt gözlerimi kapatıyo.özellikle yabancı youtuberların cilt bakım videolarını izlemeye dalmıştım öyle bi gece, sonra asmr olanlara denk geldim yeni moda ya şimdi, gözlerim kapandı direkt.sonraki gece yine denedim yine pat diye uyudum, araştırdım direkt uykuya yönelik asmr videolar da var.
Çok iyiymiş bi arastırayım ben onu
Gün içinde yarı uykulu gezmekten bıktım

Melatonin alabilirsiniz eczaneden. Bu bir uyku ilacı falan değil. Bu normalde bizim salgıladığımız, uykuya geçmeye yardımcı bir hormon. Normalde geceleri artar, gündüzleri düşer. Yatmadan 1-2 saat önce melatonin alırsanız çok rahat bir uyku çekebilirsiniz.

Melatonin alabilirsiniz eczaneden. Bu bir uyku ilacı falan değil. Bu normalde bizim salgıladığımız, uykuya geçmeye yardımcı bir hormon. Normalde geceleri artar, gündüzleri düşer. Yatmadan 1-2 saat önce melatonin alırsanız çok rahat bir uyku çekebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim :))

Reçeteli değil değil mi bu ?

Benim sorunum uyku

Eger geecekten şunu iç, bunu kaynat, otekini kokla, berikini başucuna koy, şöyle nefes al gibi butun tavsiyeleri yaptığınız halde hala uyuyamiyorsaniz bir sure glutensiz beslenmeyi deneyebilirsiniz. Glutensiz beslenip uyku sorununu cozenler biliyorum. 1 ay denemekten zarar gelmez. Kilonuz varsa kilo vermek de etkili olabilir.

Benim sorunum uyku

Gündüz yeterince yorulunca uykuya dalmak daha kolay oluyor bence. Yatmadan ılık süt, ayran, rezene, ıhlamur içmek, koyun saymak, dua etmek, kitap okumak... hepsini denedim ve sonuç alamadım ama gün içinde çalışma tempoma bir de spor ekleyince akşama halim kalmıyor ve güzel uyuyorum

Eger geecekten şunu iç, bunu kaynat, otekini kokla, berikini başucuna koy, şöyle nefes al gibi butun tavsiyeleri yaptığınız halde hala uyuyamiyorsaniz bir sure glutensiz beslenmeyi deneyebilirsiniz. Glutensiz beslenip uyku sorununu cozenler biliyorum. 1 ay denemekten zarar gelmez. Kilonuz varsa kilo vermek de etkili olabilir.
Evet 5 kilo kadar fazlam var

Gündüz yeterince yorulunca uykuya dalmak daha kolay oluyor bence. Yatmadan ılık süt, ayran, rezene, ıhlamur içmek, koyun saymak, dua etmek, kitap okumak... hepsini denedim ve sonuç alamadım ama gün içinde çalışma tempoma bir de spor ekleyince akşama halim kalmıyor ve güzel uyuyorum
İşin tuhafı çok yoruluyorum sabah 8 evden çıkış akşam 7 eve giriş ve tüm gün yorulduğumu da hissediyorum ama gece durum böyle

Back
X