Bunun derdi ne?

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
Gunaydin arkadaslar.
Benim benden buyuk konustugum biri vardi. Cok iyi bi insan oldugunu dusunuyodum. Bi haftadir gorupte mesaj atmiyo, sondan once soz vermisti 1 gun gecikmisti mesaji gecikmiycem diye. 1 hafta oldu faceden yaziyorum whatsupptan yaziyorum cevap yok. Goruyoda bide. Neler yazdim hic birine cevap vermedi.

Neden olabilir kafayi yiycem ya cok merak ediyorum 1 hafta oldu kac mesaj attim goruyo bide ya :(
Arayamamda hem utaniyorum hem tl'm yok.
Beni istemiyo mu dicem de 26 yasinda adam soyluyemiyo mu dogru duzgun
Hem daha onceden sormustum 1 gun geciktiginde, seninle konusmayi seviyorum demisti.
Simdi noldu da bi mesaj bile atmiyo :(
Takildigi bi site var, ordan bakiyorum aktif, yani zamanida var :59:

Seninle konuşmayı istemıyo bu apaçık ortada istese zaten bi şeklde yazardı bnce sende artk ona yazmamalısınn..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl insanlar var ya, konuşmak istemiyorsa açık açık söylesin ne uzatıyo senide ikilemde bırakıyo:19:

Klişe olacak biraz ama kaçan kovalanır. Yazma o yazana kadar tut kendini bence.

Cokta akli basinda agir bi insan ama neden boyle yapti anlayamadim
Benim annem ve babam bosaniyor, onu soylemistim son konusmamizda insan bi merak eder dimi :(
Bide aksam yazarsin bana demisti son konusmamizda :(

Numarasini verdi faceden konusuyorduk, sonra hic cevap yazmadi numaradan.
Madem takmican neden numarani verdin :(

Cokta akli basinda agir bi insan ama neden boyle yapti anlayamadim
Benim annem ve babam bosaniyor, onu soylemistim son konusmamizda insan bi merak eder dimi :(
Bide aksam yazarsin bana demisti son konusmamizda :(

Numarasini verdi faceden konusuyorduk, sonra hic cevap yazmadi numaradan.
Madem takmican neden numarani verdin :(

Dengesiz biri.

Umursamaya değmez, aramayın- sormayın.

Hatta bence sosyal paylaşım sitesinde silin.

O zaman kesin arar işte.

Bu cesitten bir tanede bende var.adam benle evlenmeyi dusunuyordu ama gecen haftadan beri hic yazismadik.o yazmiyor bende yazmiyorum inat degilmi.insan bir sorar ne yapacagiz son durum ne diye.ama benim yuzumden oldu.esek herife atmis gibi deger verdim kendini at zannetti.sogudum ben hemde buz gibi.
Aramayin bosverin.ne hali varsa gorsun.

Arama sorma...cvp vermiyo siz hala usteliyorsunuz..belli iste istemedigi..eger sen aramazsan belki ama yineliyorum belki o yazar sana...boyle yaptikca onun totosunu kaldiritosun ve kendini bisey sanip yazicagi varsada yazmiyo...iletisimi kes bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senin konumunda genelde erkekler olur, kız tarafı ilgilenmez..şımartma şu adamı..şimdi peşinden koşmazsa ciddi düşündüğünüzde hiç sallamaz..sonuçta böyle adımlar ilk erkekte olmalı bence ki değerin azalmasın..mesela benim eşim ilk tanıştığımız zamanlar bıktırıyodu beni sürekli arayıp msj atıp..şuan ben daha çok ilgileniyorum mesela..bu genelde böyledir..

26 yaşında adam aklı başında olgun olmayabilir genç daha belliki sen ondan çok daha toy gençsin. Belli heves etmiş konuşmuş sonra hevesini almış herkes öyle ben konuşmak istemiyorum vs vs deyip bitirmez arayı soğutur ki gördüğü halde cevap vermiyor anla diyor adam işte. Daha yok neden söylemiyor etmiyor diye sorma dese tamam deyip bırakacak mısın yok bir sürü sorgulayacaksın ona gelemez erkekler işte. Israrla arama etrafına bu kızda iyice yapışkan oldu bıkmıyor demesi hoşuna gider mi gitmez salla gitsin ne hali varsa görsün. Hiç öyle kendi üstüne de alınma bu heriflerin cinsi öyle doğru düzgün insanlarla ol bu tipler ancak ömür törpüsü.

Back
X