Onun dediklerine inandım kime nasil sorabilirdimki. Eski eşiyle de eminim bu yüzden ayrılmıştır.artik anlıyorum maalesefIlk esinden niye ayrilmis hic arastirmadiniz mi
eşim kredi kartiyla 50 tl lik bile bisey alsam o ay harcligimdan kesti.
Gitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyorBöyle şeyler yüzünden boşanılmaz evet ama kendi hayatınıza bakabilirsiniz. Iş bulun, çalışmanıza izin vermiyorsa harçlığınızı arttırsın, ailesine gitmeyin giderseniz akşamına tek başına da olsa kalkıp eve dönün. Ne gereği var bu pasifliğin, kendinizi doldurup doldurup boşansam mı acaba demenin anlamı yok. Azıcık kendi hayatınıza söz geçirin
Ozelde calismama izin vermiyor kac defa kavga ettim. Memur olursan olur diyor ama kpss calisamam artık ben. Yapamicami.bildigi icin buna zorluyorBir an önce iş yaşamına dönmeye çalışın bence, bir de o süreçte değerlendirin bakalım neler olacak..
Şiddet var mı peki veya şiddet ihtimaliGitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
Şiddet sayilirmi bilmiyorum ama cok siddetli tartıştığımızda kolumu çenemi aşırı sıkıyorŞiddet var mı peki veya şiddet ihtimali
Bana anlaşamadık dedi..eski kayinvalidesi bunu avcuna almaya çalışmış ( benim düşüncem) kayinvalidem hep bana gelsinler diyen tipten buyuk ihtimal aile ici anlasmazliklarÇok özel değilse eşinizin birinci evliliği neden bitmiş?
Biraz dan dun konuşan biri miydi hep?
Evet şiddet sayılır tabii ki. Psikolojik şiddet diye de birşey var. Bu fizikselŞiddet sayilirmi bilmiyorum ama cok siddetli tartıştığımızda kolumu çenemi aşırı sıkıyor
Ozelde calismama izin vermiyor kac defa kavga ettim. Memur olursan olur diyor ama kpss calisamam artık ben. Yapamicami.bildigi icin buna zorluyor
İş bulun o zaman. Bu çoğu zaman gelecek şiddetin habercisi oluyor çünkü. Yavaş yavaş ailenizi hazırlayın bu duruma ve korunun hatta iki üç yöntemle korununŞiddet sayilirmi bilmiyorum ama cok siddetli tartıştığımızda kolumu çenemi aşırı sıkıyor
Hic ama hic anlamadim çünkü o kadar ilgili merhametliydikiAdamın gerçek yüzü buymuş evlenmeden önce hiç anlamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?