Psikolojik şiddet uyguluyor zaten.ben kiskandigimda baya sinirleniyor ve sen hastasin normal değilsin kişilik bozukluğu var sende hastaneye goturcem seni deyip duruyorEvet şiddet sayılır tabii ki. Psikolojik şiddet diye de birşey var. Bu fiziksel
Siz çocuk değilsiniz ki çalışmak için eşinizden izin alasınız. Hele ki tanıştığınızda zaten halihazırda çalışıyorken.Ozelde calismama izin vermiyor kac defa kavga ettim. Memur olursan olur diyor ama kpss calisamam artık ben. Yapamicami.bildigi icin buna zorluyor
Evet kaslı kendine cok bakar hafta da 3 4 gun mutlaka sporunu yapar.Boyle davranmaya devam edin siz ne kadar kendiniz aciz ve muhtac gosterirseniz esiniz o kadar egoist bencil olmaya devam eder is bulun çalışın size gobegine bak diyen adam da üçgen vucut galiba kaslı felan
Evet hatalar tek tarafli değil-dir. Ama doğru yorumlari görmek için tüm çıplaklığıyla anlattim ki yol bulayim diyrBen de eşimin ikinci evliliğiym. Benim ilk. İlk evliliği 5 ay kadar sürmüş 7 yıl önce. Tanıştığım da çok iyi araştırdım hem eşimin söylediklerini hem de eski eşinin nasıl biri olduğunu. Tabii ki her iki tarafta da suç vardır ama kadını kendi çevresi bile kötü anlattı ve diğer bir sürü saçma sapan ilişkileri olmuş sanırım eşimle evliyken yakışıksız olaylar yapmış kadın. Ama çok şükür eşim hiç hissettirmedi ikinci evliliği olduğumu. Ve ben o kadar hatalar yaptım ki bu konuyla ilgili yani hata derken hep bu konulardan vurdum onu sonra çok pişman oldum tabii. Bunları niye anlattım bilmiyorum ama böyle bir durumda iyi araştırmak gerek diye anlattım sanırım. Tabi ki kaç yıl da tanısan bazen insan tanıyamaz Ama eşiniz niye siz harcama yapınca ertesinde maaşınızdan kesen patron gibi para eksiltiyo ki çok saçma.
Bana anlaşamadık dedi..eski kayinvalidesi bunu avcuna almaya çalışmış ( benim düşüncem) kayinvalidem hep bana gelsinler diyen tipten buyuk ihtimal aile ici anlasmazliklar
Yok size demedim ben kendim için yazdım bunları niye anlattım diye :)Evet hatalar tek tarafli değil-dir. Ama doğru yorumlari görmek için tüm çıplaklığıyla anlattim ki yol bulayim diyr
Ek kart benimki otomatik onun maasindan ödeniyor onada ayri gicik oldu boyle olduğunu bilseydi almazdi ek kart. O kartla kendime aldığım seyleri ay sonunda kesiyorSiz çocuk değilsiniz ki çalışmak için eşinizden izin alasınız. Hele ki tanıştığınızda zaten halihazırda çalışıyorken.
Ekstrede gördüklerini harçlıktan kesmesi de çok itici, maaşlı çalışan mısınız da maaşınızdan kesiyor.
Boşanılır boşanılmaz diyemem, ben kendim çekmezdim o ayrı.
Tabi ki şiddet sayılır, harçlık meselesi de bana göre şiddet...Şiddet sayilirmi bilmiyorum ama cok siddetli tartıştığımızda kolumu çenemi aşırı sıkıyor
Evet evlenirken maddi durumumuz iyi benim işim maasim ikimize yeter çalışmana gerek yok dedi.ama böyle bi manyak olduğunu bilmiyordum tabiki. Özelde alacagin maas 2 bin yorulduguna degmez diye.diretiyorProfilinize baktım 31 yaşındasınız ve lisans mezunusunuz.Evlenmeden çalıştığınızı biliyordu neden şimdi izin vermiyor anlamıyorum.Maddi durumu iyi diye izin vermiyorsa da ona göre davransın
En elzem konu şiddet var bu daha önemli bence
Bence evlilik böyle giderken anne olmayın.
Tedbirinizi alın.
Ne olur ne olmaz..
Düşününki kendimden şüphelenmeye başlamıştım abartiyormuyum ayrilirsam pisman olurmuyum diye.Tabi ki şiddet sayılır, harçlık meselesi de bana göre şiddet...
1 yil doldu diye ben cok istiyordum bebek.ama o 39 yaşında ve umrunda değil olmamasi.bende akışına bıraktım zaten.Allah biliyorya bunda da bi hayir varmis demekki dedimProfilinize baktım 31 yaşındasınız ve lisans mezunusunuz.Evlenmeden çalıştığınızı biliyordu neden şimdi izin vermiyor anlamıyorum.Maddi durumu iyi diye izin vermiyorsa da ona göre davransın
En elzem konu şiddet var bu daha önemli bence
Bence evlilik böyle giderken anne olmayın.
Tedbirinizi alın.
Ne olur ne olmaz..
Hayır abartmıyorsunuz, size her türlü kötü davranıyor, her şekilde kısıtlıyor.Düşününki kendimden şüphelenmeye başlamıştım abartiyormuyum ayrilirsam pisman olurmuyum diye.
39 yaşında bir erkek ve çocuğu olup olmaması umrunda değil... Bence eşiniz hayatta ne istediğini bilen biri değil, sadece kendini düşünen biri böyle erkekler evlilik yürütemez1 yil doldu diye ben cok istiyordum bebek.ama o 39 yaşında ve umrunda değil olmamasi.bende akışına bıraktım zaten.Allah biliyorya bunda da bi hayir varmis demekki dedim
Evet aylık bi miktar verip gerisine karışmaz.Çalışmama izin vermiyor da ne demek? Calistirmiyorsan her ihtiyacımi eksiksiz karşılayacaksin. Maçan yemiyorsa abuk subuk davranma diyemiyor musunuz? Harçlık ne ya hem? Ne demek eve aldığımı harcliktan kesiyor? Ailesine sürükleyerek götürmek ne? Evlilik bu değil. Eşim direkt kredi kartını ben istemeden çıkarıp vermişti. Hiç bir zaman harcadığımın hesabini sormadi. Zaten aklini alirim o ayrı da. Böyle öküzlere meydanı bırakmayın ya. Siz pasif kaldıkca eziyor. Tekrar edeyim karısının çalışmasına karışan erkek her ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak para istetmeyecek gerekirse altına arabasını çekecek ancak öyle ki bu bile kişilik haklarına saldırıdır kimse kimsenin hür iradesine ket vurup da kısıtlayamaz. Kastettiğim maddi zorunluluk için çalışmak isteyen kadınlar için. Yani mutlu değilseniz bosayin.
Gizliosa kendını nasıl arastırcaksınki ?Kimse ıyıye kotu demez.Bu hep boyle olmustur 2 arkadas bıle kacga etse hep karsıdakı kotudur.Ben hıc gormedım ıyı denıldıgını.Nasıl arastırdınız????Ben de eşimin ikinci evliliğiym. Benim ilk. İlk evliliği 5 ay kadar sürmüş 7 yıl önce. Tanıştığım da çok iyi araştırdım hem eşimin söylediklerini hem de eski eşinin nasıl biri olduğunu. Tabii ki her iki tarafta da suç vardır ama kadını kendi çevresi bile kötü anlattı ve diğer bir sürü saçma sapan ilişkileri olmuş sanırım eşimle evliyken yakışıksız olaylar yapmış kadın. Ama çok şükür eşim hiç hissettirmedi ikinci evliliği olduğumu. Ve ben o kadar hatalar yaptım ki bu konuyla ilgili yani hata derken hep bu konulardan vurdum onu sonra çok pişman oldum tabii. Bunları niye anlattım bilmiyorum ama böyle bir durumda iyi araştırmak gerek diye anlattım sanırım. Tabi ki kaç yıl da tanısan bazen insan tanıyamaz Ama eşiniz niye siz harcama yapınca ertesinde maaşınızdan kesen patron gibi para eksiltiyo ki çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?