Bunun için boşanılır mı?

39 yaşında bir erkek ve çocuğu olup olmaması umrunda değil... Bence eşiniz hayatta ne istediğini bilen biri değil, sadece kendini düşünen biri böyle erkekler evlilik yürütemez
Onceki eşinden bir çocuğu var.surekli görür gider.
Cocuk lafi acmaz hiç. 1.5 yil oldu .
Guya 2 cocugumuz olsun istiyormus

Araştırmadık ailemle tanışırdım ablamla birebir tanıştırdim benim göremediğimi görürler diye.okadar efendi sakin ve düzgün du ki anlatamam ailem cok begendi sevdi

Çekip karşınıza ciddi bir şekilde konuşun. Sen evliliği çok yanlış anlamışsın. Ben senin karinim çocuğun değil. Öyle harçlık vermekle o işler olmaz. Deyin yani. Paranız bitince de isteyin. Aramayinca siz arayın. Lafı da vurun aramıyorsun bari ben aradım diye. Öyle öyle yola gelecek. Gelmezse de kovalayın. Ömür çok kisa

Araştırmadık ailemle tanışırdım ablamla birebir tanıştırdim benim göremediğimi görürler diye.okadar efendi sakin ve düzgün du ki anlatamam ailem cok begendi sevdi
Sende memnunsan sorunyok.Aynen buyukler göruo.Bende bosandım ama zor gelıo erkek dıyınce bıle mıdem bulanı kadar guvenmıstımkı ona ama oyuncu cıktı.Aılecek oyunca.Annem hep dedı kızım bunlarla yapamazsın diye.Ama anne o oyle degıl dedım.Allahım herkese yar ve yardımcı olsun.

Kac kere konuştum o kadar para nasil yetmez diyor verdigi parada 800 tl
Onuda denedim aradim soguk soguk noldu noye aradin der gibi konuşmalar. O yola gelmez yoruldugumla kalırım diye bıraktım bende
Bu arada onun dışında evde sarılır öper sanki sevgili gibiyiz

Evet evlenirken maddi durumumuz iyi benim işim maasim ikimize yeter çalışmana gerek yok dedi.ama böyle bi manyak olduğunu bilmiyordum tabiki. Özelde alacagin maas 2 bin yorulduguna degmez diye.diretiyor

Evet öyle demiş ama davranışları tam tersi yani

Çok da güzel ayrilinir. Hatta ayrıldıktan sonra bu yaşadıklarınıza rağmen hayata çok güzel devam edilir. Öncelikle kocanızin eline bakmayı bırakmalısınız. Calismiyormussunuz. Gün içinde dışarı çıkıp bir kaç saat spor yapın. Bu adamın hakaretlerini çekmek için evlenmediniz unutmayın.

Aminnn ben memnun degilimki konu açtım. Ailemin tanisma esnasindaki dusuncelerini yazdım kisaca onlarda göremedi.
Allah yardımcınız olsun

1 yil doldu diye ben cok istiyordum bebek.ama o 39 yaşında ve umrunda değil olmamasi.bende akışına bıraktım zaten.Allah biliyorya bunda da bi hayir varmis demekki dedim
Önceki evliliğinden çocuğu var ise istemeyebilir.
Burada öyle konular okudum.

Bikac ay oncesinr kadar hergun cikar yürürdüm şimdi evden çıkasım gelmiyor biseyler yapmalıyım diye hep plan yapiyorum gun icinde ama hep güçsüzüm

Gitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
E şiddet bu?
Ayrıl tabi kölesi misin sen onun
Böyle hayat mı olur

Bikac ay oncesinr kadar hergun cikar yürürdüm şimdi evden çıkasım gelmiyor biseyler yapmalıyım diye hep plan yapiyorum gun icinde ama hep güçsüzüm

Eşinizin laflarının sizi gaza getirmesi gerekiyor eğer bahsettiğiniz yorgunluk sağlık açısından değilse. Çok zor değil sabah erkenden kalkıp sabah yürüyüşüne çıkmak. Tek ihtiyacınız enerji ve müzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…