Onceki eşinden bir çocuğu var.surekli görür gider.39 yaşında bir erkek ve çocuğu olup olmaması umrunda değil... Bence eşiniz hayatta ne istediğini bilen biri değil, sadece kendini düşünen biri böyle erkekler evlilik yürütemez
Araştırmadık ailemle tanışırdım ablamla birebir tanıştırdim benim göremediğimi görürler diye.okadar efendi sakin ve düzgün du ki anlatamam ailem cok begendi sevdiGizliosa kendını nasıl arastırcaksınki ?Kimse ıyıye kotu demez.Bu hep boyle olmustur 2 arkadas bıle kacga etse hep karsıdakı kotudur.Ben hıc gormedım ıyı denıldıgını.Nasıl arastırdınız????
Çekip karşınıza ciddi bir şekilde konuşun. Sen evliliği çok yanlış anlamışsın. Ben senin karinim çocuğun değil. Öyle harçlık vermekle o işler olmaz. Deyin yani. Paranız bitince de isteyin. Aramayinca siz arayın. Lafı da vurun aramıyorsun bari ben aradım diye. Öyle öyle yola gelecek. Gelmezse de kovalayın. Ömür çok kisaEvet aylık bi miktar verip gerisine karışmaz.
Ben kendi harçlığımdan evimize alirdim ama ondan hic kesmedim cok mide bulandırıcı geliyor diye..yani ben harcligimdan aldim eve ver parasini demem gerekiyor onun bu davranışı karşısında
Kendisi nasılsa baba olmuş, siz umrunda değilsiniz bu adamdan çocuk yapmayın benceOnceki eşinden bir çocuğu var.surekli görür gider.
Cocuk lafi acmaz hiç. 1.5 yil oldu .
Guya 2 cocugumuz olsun istiyormus
Sende memnunsan sorunyok.Aynen buyukler göruo.Bende bosandım ama zor gelıo erkek dıyınce bıle mıdem bulanıAraştırmadık ailemle tanışırdım ablamla birebir tanıştırdim benim göremediğimi görürler diye.okadar efendi sakin ve düzgün du ki anlatamam ailem cok begendi sevdi
Kac kere konuştum o kadar para nasil yetmez diyor verdigi parada 800 tlÇekip karşınıza ciddi bir şekilde konuşun. Sen evliliği çok yanlış anlamışsın. Ben senin karinim çocuğun değil. Öyle harçlık vermekle o işler olmaz. Deyin yani. Paranız bitince de isteyin. Aramayinca siz arayın. Lafı da vurun aramıyorsun bari ben aradım diye. Öyle öyle yola gelecek. Gelmezse de kovalayın. Ömür çok kisa
Sinir oldum bu adama.Kas yapacagına bıraz aıle nedır onu ogrensın.Ne iş yapıoKendisi nasılsa baba olmuş, siz umrunda değilsiniz bu adamdan çocuk yapmayın bence
Evet evlenirken maddi durumumuz iyi benim işim maasim ikimize yeter çalışmana gerek yok dedi.ama böyle bi manyak olduğunu bilmiyordum tabiki. Özelde alacagin maas 2 bin yorulduguna degmez diye.diretiyor
Aminnn ben memnun degilimki konu açtım. Ailemin tanisma esnasindaki dusuncelerini yazdım kisaca onlarda göremedi.Sende memnunsan sorunyok.Aynen buyukler göruo.Bende bosandım ama zor gelıo erkek dıyınce bıle mıdem bulanıkadar guvenmıstımkı ona ama oyuncu cıktı.Aılecek oyunca.Annem hep dedı kızım bunlarla yapamazsın diye.Ama anne o oyle degıl dedım.Allahım herkese yar ve yardımcı olsun.
Sen neden memnun değilsin .Aminnn ben memnun degilimki konu açtım. Ailemin tanisma esnasindaki dusuncelerini yazdım kisaca onlarda göremedi.
Allah yardımcınız olsun
Önceki evliliğinden çocuğu var ise istemeyebilir.1 yil doldu diye ben cok istiyordum bebek.ama o 39 yaşında ve umrunda değil olmamasi.bende akışına bıraktım zaten.Allah biliyorya bunda da bi hayir varmis demekki dedim
Ben de sinir oldum, konu sahibi ben değilim amaSinir oldum bu adama.Kas yapacagına bıraz aıle nedır onu ogrensın.Ne iş yapıo
Bikac ay oncesinr kadar hergun cikar yürürdüm şimdi evden çıkasım gelmiyorÇok da güzel ayrilinir. Hatta ayrıldıktan sonra bu yaşadıklarınıza rağmen hayata çok güzel devam edilir. Öncelikle kocanızin eline bakmayı bırakmalısınız. Calismiyormussunuz. Gün içinde dışarı çıkıp bir kaç saat spor yapın. Bu adamın hakaretlerini çekmek için evlenmediniz unutmayın.
İstemeyebılır dıye bişey yok.Önceki evliliğinden çocuğu var ise istemeyebilir.
Burada öyle konular okudum.
Kızımız olsun sana benzesin derdi bi ara..hep boş muşÖnceki evliliğinden çocuğu var ise istemeyebilir.
Burada öyle konular okudum.
E şiddet bu?Gitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
Bikac ay oncesinr kadar hergun cikar yürürdüm şimdi evden çıkasım gelmiyorbiseyler yapmalıyım diye hep plan yapiyorum gun icinde ama hep güçsüzüm
Devlette yöneticiSinir oldum bu adama.Kas yapacagına bıraz aıle nedır onu ogrensın.Ne iş yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?