• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun Ne Anlama Geldiğini Açıklayın Bana??

Üzülüyor yazık .
Nasıl coolsunuz maşallah :D ben de acı çekmem çok genelde terkedilirim zaten ama terkettigim nadir zamanlarda bile 1 hafta filan ne sacmaliklar yaparim ooo

Terkettiğin bi adamı niye umursuyosun?
Her insan gibi, alıştığı biri hayatından çıkınca normak bir süreçten geçip üzülmüş sonra da bitirmiş.

Ayrıldık bitti derken cok net gördüm sizi :)) o yüzden çokta takılmayın bazen insanların anı anına yada günü gününe uymuyor yani duygu karmasası yasayabılıyor :)) ya üzülüyor.ya mesaj veriyor birilerine yada siz merak edin yazın istiyor yada kafanızı kendiyle mesgul etmek istiyor vs vs vs ... bence bittiyse bittiği gibi kalsın takip etmeyin bakmayın bile profiline.
Kendime en çok bu yüzden kızıyorum tutamıyorum kendimi kötü şeylerini düşünüp bir kaç gün bakmıyorum sonra yine bakıyorum Nasıl aşılır bu??

Herkese iyi akşamlar;
Kahvemi aldım elime sizlerle güzel bir sohbet etmek istedim.26 yaşındayım evlilik yolunda olduğum bir insandan ayrılma kararı aldım.3 ay geçmesine rağmen üstünden.Ben bir anda bütün sosyal medya hesaplarını kapattım ve o kişiyi ayrıldığımız gün engellemiştim her yerden.Bu kişi bir kaç gün önce manidar bir söz paylaşmış video sensizlik varmış demek sonunda yazmış altınada..Aradan günler geçti ikimizin resmini koyup bu hayatta Mutlu olmayı en çok sen hakediyorsun bana kattığın değerler için teşekkür ederim hoşçakal yazmış . Aradan 1 gün geçti whatsappa durumuna "lades bitti " yazmış . Ayrılmamız gerekti bitti bunları konuşmayalım sadece bu hareketlerin ne anlama geldiğini bana açıklayın herkes kendi özgün fikrini söylesin lütfen .. Hepinizi öpüyorum tek tek keyifli bir sohbet olması dileğiyle

Yem atıyor aklınca
Amaç seninde karşılık verip vermiyeceğini anlamak
Konuşmak için yol bahane işte

Ben açıklıyım. Bunun aynısını arkadaşım yaşadı. Adam ayrılığın çöküntüsünü yaşıyor. Üzüntüsünü bu şekilde dike getirerek sizi endişelendirip ona ulaşmanızı sağlıyor. Diğer bir deyişle çaresizliğin dibine vurmuş, sizi bekliyor.

Neden ayrıldınız, bunu açıklarsanız daha net yardımcı oluruz

Kendime en çok bu yüzden kızıyorum tutamıyorum kendimi kötü şeylerini düşünüp bir kaç gün bakmıyorum sonra yine bakıyorum Nasıl aşılır bu??

Tamamen sizinle alakalı yani şimdi ben desemki işte hobi edin diye ama takıntı yaptysan o hobiyle uğraşırken bile bakarsın. Aslnda şöyle düşün, tamamen bir külfet bu. Ruhuna agırlık bedenine ağırlık. Aç bak profiline sabah 8 de uyanır uyanmaz, sonra dikkat et gününün kaçta kaçında kendini işini evini aileni yada sırf kendini düşünüyorsun. Yada kaçta kaçında sadece onu. Acaba şu fotografta nerdeydi? Acaba o yazıda anlatmak istediği neydi? Diye. Önce oturup düşün. Sana zararlarını düşün. Sonra zamanla gececek ama sen istersen

Hiç bu dedikleriniz aklıma gelmemişti iyiki yazdım buraya
Tabi canım hatta karşılık verdiğini görürde amacına ulaşırsa dicekki içinden aa bak gerçekten beni unutamamış, hala hergün beni takip ediyomuş ki görmüş yemi, aklı bende kalmış
Tamamdır

Kısa bir not:
Sadece ikiniz bildiği aranızda özel olan ama kimse için bişey ifade etmeyen kelimeleri, hitapları, nesneleri kullanabilir, ikiniz için özel olan mekanları kapak yapabilir falan :) ve sadece sen anlarsın

Son düzenleme:
Ben açıklıyım. Bunun aynısını arkadaşım yaşadı. Adam ayrılığın çöküntüsünü yaşıyor. Üzüntüsünü bu şekilde dike getirerek sizi endişelendirip ona ulaşmanızı sağlıyor. Diğer bir deyişle çaresizliğin dibine vurmuş, sizi bekliyor.

Neden ayrıldınız, bunu açıklarsanız daha net yardımcı oluruz
Arkadaşınızın başına gele
Onu bu şekilde değil, çok daha farklı şekilde gösterirdi amacı bu olsaydı.
inanın bunları görünce amacı nedir anlamadım herkes farklı şey söylüyor

Tabi canım hatta karşılık verdiğini görürde amacına ulaşırsa dicekki içinden aa bak gerçekten beni unutamamış, hala hergün beni takip ediyomuş ki görmüş yemi, aklı bende kalmış
Tamamdır

Kısa bir not:
Sadece ikiniz bildiği aranızda özel olan ama kimse için bişey ifade etmeyen kelimeleri, hitapları, nesneleri kullanabilir, ikiniz için özel olan mekanları kapak yapabilir falan :) ve sadece sen anlarsın
Evet siz bunları yazarken ikimizin köpeği vardı onun resmini paylaşmış köpekte bende

Tamamen sizinle alakalı yani şimdi ben desemki işte hobi edin diye ama takıntı yaptysan o hobiyle uğraşırken bile bakarsın. Aslnda şöyle düşün, tamamen bir külfet bu. Ruhuna agırlık bedenine ağırlık. Aç bak profiline sabah 8 de uyanır uyanmaz, sonra dikkat et gününün kaçta kaçında kendini işini evini aileni yada sırf kendini düşünüyorsun. Yada kaçta kaçında sadece onu. Acaba şu fotografta nerdeydi? Acaba o yazıda anlatmak istediği neydi? Diye. Önce oturup düşün. Sana zararlarını düşün. Sonra zamanla gececek ama sen istersen
Evet bazen üzülüyorum bakınca kendimi düşünmem gerek bakmamak için 5sene oldu o kişiyle onunlayken hergün bakıyordum alışkanlık aslında sadece özlem kaldı içimde nefret etmek bile onu yüceltir belkide

Back
X