• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bununla ömür geçmez.

E dayı, imkanı var ve yapıyor.
Onu engellemek yerine harcadığı kadar bir tutarı siz de ortak hesabınızdan kendinize çekin, biriktirin, harcayın ya da ailenize verin.

Bana da fazla paragöz geldiniz kusura bakmayın.
Ha evinizde yiyecek yemek olmaz anlarım ama bunları alabiliyorsa imkan var demektir.

ay ne mana yeğenine iphone alsın ipad alsın xbox alsın, karı kocanın birbirinin parasına karışmaması gerektiğine inanırım çunku ben aileme para harcamayı severim ama suyunu da çıkarmamak lazım birşeylerin, ben alsam eşim karışır, eşim alsa ben karışırım, hasta yardıma muhtaç ya da gönul almalık hediye olur da, iphone nedir ya yeğene? ne paragözluğu, 10.000 lirayı memur maaşından neden versin adam.

ay ne mana yeğenine iphone alsın ipad alsın xbox alsın, karı kocanın birbirinin parasına karışmaması gerektiğine inanırım çunku ben aileme para harcamayı severim ama suyunu da çıkarmamak lazım birşeylerin, ben alsam eşim karışır, eşim alsa ben karışırım, hasta yardıma muhtaç ya da gönul almalık hediye olur da, iphone nedir ya yeğene? ne paragözluğu, 10.000 lirayı memur maaşından neden versin adam.
Versin değil, veriyor yahu😂
Adam alıyor, çalıp çırpmıyor, borca düşmüyorsa alabiliyor işte.

Bazı ailelerde dinamikler farklıdır, belki yiğeninin ailesi bekarken, öğrenciyken konu sahibinin eşine çok faydalı olmuştur.
Belki evlenirken keş para verdiler, konu sahibinin haberi yok falan filan.

Dediğim gibi ben rahatsız olmadım, bu benim fikrim.
Konu sahibi olmuşsa çaresine bakacak, bu kadar.

İstenilen yer dayı, almasın.
Görümce ne alaka, koskoca adam silah zoruyla alıyor değil ya.
Ne demek ne alaka anası değil mi başkasının ağzına düşeceğine alsın çocuğu ne istiyorsa asalaklık yapmasın!!!!Belki almaya Mecbur bırakıyorlardır adamı alacaksın ,yapacaksın diyerek ?

Ya kışın ne kavgalar ettik tablet üzerine söz verdi ama yalana başladı bide işten erken çıkacağımı düşünmedi çoçuk gibi herşeyini kontrol edememki
Böyle erkekler değişmiyor maalesef. Siz alma yapma dedikçe gizli gönderir. Ortak hesaptaki paranın vadesini bozup büyük miktarı çekin ve sağlam bir borca sokun ve kredi de onun maaşından ödensin başka türlü eli para görmez

Hatunlar yavaş, kırmızı buton çökmüş öyle diyolla, error veriyor bildirimler😂
Yavaş yavaş, teker teker basın:KK70:

Benim yeğenim olsa, imkanım varsa istediğini alırım, ne koca tanırım ne başka birini.

Kocam da keşke alsa yeğenlerine ama ben alıyorum maalesef, kocam adına yani dayıları adına utanarak az yapmaya çalışıyorum çünkü ‘dayım yapmaz yengeden gördük’ demesinler, üzülmesinler diye.
Bu kadar net...

O ne kadar para harciyorsa siz de o kadarini kenara koyun.

Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor

O zaman tum giderleri bölüşeceksiniz degil mi ? Kim ödeyecek evin giderlerini

Ben şuanlık ortak hesap al senın olsun dedi ve bundan sonrakı maaşım bana kalacak benım maaşıma karışamazsın diyor hala o beni sinirlendiriyor
tamam hay hay diceksin. Kuruş harcamıcaksın kendi parandan. Bakalım tek maaşla ev nasıl geçindiriliyomuş görsün. Yetiremicek bile belki. O zaman ister maaşını senden tıpış tıpış.

Bildigim tek sey bakamayacagin cocugu yapmayacaksin. Çocuğumun birinden birsey istemesi benim eksik ebeveynligimi gösterir. Hediyelesmek, cocuk sevindirmek cok güzel birsey ama bu devamli hale gelip markalasip pahalilasma yolunda ilerleyemez. Bu yuzden bu tarz seylerin önüne geçilmeli. Karsi tarafla araya mesafe koymaya bakin. Zaten calisiyorsunuz gelmek istediklerinde temizlik haftam deyin, hastayim deyin, ya da esinizle planlar yapin... Esinizde gitmek istediğinde ben bugun bunu yapariz diye düşünmüştüm falan de. Ama yegeniyle ya da gorumcenizle ilgili tek kötü sey agzinizdan cikmasin. Erkekler daha cok bu durumun üstüne üstüne gidiyorlar genelde.
Cocuklarimizi baskalarina yamanmaya yada muhtac hissetirmeye hakkimiz yok
Versin değil, veriyor yahu😂
Adam alıyor, çalıp çırpmıyor, borca düşmüyorsa alabiliyor işte.

Bazı ailelerde dinamikler farklıdır, belki yiğeninin ailesi bekarken, öğrenciyken konu sahibinin eşine çok faydalı olmuştur.
Belki evlenirken keş para verdiler, konu sahibinin haberi yok falan filan.

Dediğim gibi ben rahatsız olmadım, bu benim fikrim.
Konu sahibi olmuşsa çaresine bakacak, bu kadar.
Dugun sabasinda 50 tl atmayan kardesleri icin deil Allah rizasi icin destek oluyoruz ablalari ceyrek takmis ama saba da beni ilgilenDirmez
Konu sahibi ben deilim ama her tarafli dusunmek lazim
Bir ev aldik diye zengin sayiliyoruz dayima ve anneme borcumuz kredi cektirmediler sukur ama aylik 2000 e anlastik

Ah ah
Esimin ailesi dugunu esya borcunu esimin ustune attilar sadece 3500 tl verdiler oda zorla
Ama nisanlanana kadar oglum seni ben evlendirecegim deyip esimin butun parasini almis esim de 6 abisine yapan bana da yapar demis
Biz dugun esya borcu oderken kaynim hastaliktan dolayi issiz kaldi ben 2 aya bir alisveris yapip goturelim dedim esime Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Kp ise surekli beklemeye basladi biz hem kiraa esya masraflari oderken kendisi sadece kari koca kendi evlerinde 2100 tl ile gecinemediklerinden yakindigini soyledi hatta esime bir ay birlikte alalim demis bende bu ay olsun ama bir daha ortak alma biz alacagimiz zaman aliyoruz zaten deyip tersledim
Yalnizken aklina girip bu durumun geleceginiz icin tehlikeye girecegini anlat
Ev aldik 2800 tl maas aliyor esim 2000 tl odeme yapiyoruz hala beklentideler gorumumden ceyrek almistik oda parasini getirin dedi esim goturdu kp de esimi izliyormus eskiden elime veriyordu paraayi simdi ah ah diyor zahar esim 😒😒
Sizde çalışın bence ah vah etmekle olmaz

Eşinizin size sormadan fazla lüks Bi harcama yapmasını onaylamıyorum ama ortak hesaba karşı çıkanları da anlamıyorum. Yani evde yenilen yemek ortak, elektrik su İnternet ortak,'çocuk bakımı ve ev işleri de ortak olmalı' ama maaş benim. Bana biraz bencilce geldi bu düşünce. Hayatınıza ortak yapmışsınız banka hesabını mı sakınıyosunuz

Back
X