- 14 Ağustos 2021
- 221
- 303
- 18
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Yana kay ben de geldimÇekirdeğimi hazırladım bekliyorum
Valla su an kalbim ağzımda atıyor,kötü niyetle demedim bir şeyi
Kullanıcı adını tam bulamadım burada etiketlendi sanırım şimdi mesaj atsam banlandiktan sonra konuşabiliyor muyuz?Korkarak yazdiginiz yazi buysa masallah demeye geldimkonunuz kapanacak ve banlanacaksiniz. Bu sorulari ona mesaj atarak da sorabilirdiniz. Kibliyorum maalesef
Valla su an kalbim ağzımda atıyor,kötü niyetle demedim bir şeyi
Ilk defa ben de kimden bahsedildigini anladım sanırım artık ben de kk de şifreyi çözen tayfa kısmına geçiş yaptım kendimi az da olsa tecrübe sahibi olmuş hissettim
Sizinle ilgili biri konu açsa asla böyle olamayacağım dese özgüveniniz tavan yapmazmıydi.Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldumgeçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
Kullanıcı adını tam bulamadım burada etiketlendi sanırım şimdi mesaj atsam banlandiktan sonra konuşabiliyor muyuz?
Büyütmedim sadece bı yandan takdir edip bı yandan üzüldüm. Valla büyümedimBu kadar takmaya gerek var mı bu durumu anlamıyorum ben. Dalga geçtiğini düşünüyorsanız bile görmezden gelin veya beğenmedime basıp geçin. Bunu bu kadar büyütülmesi şaşırtıcı geldi bana.
Ilk defa ben de kimden bahsedildigini anladım sanırım artık ben de kk de şifreyi çözen tayfa kısmına geçiş yaptım kendimi az da olsa tecrübe sahibi olmuş hissettim
Çok teşekkür ederimBaniniz kalksa ancak konusabilirsiniz
Bundan daha özgüvenli bir yaklasım görmedim sıradaki konu editörlerden biri olsun meselaMerhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldumgeçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
Ya dalga geçmeyin diyorsunuz daBurcun ne?
Bak orayı kaçırmışım ama bahsettiği konudan aşinayim bendeYazmış ya zaten açık açık kudra diye yoksa ben birşey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?