Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy bu kadar popiyken sizin takipçiniz değilim kusura bakmayın. İlk defa denk geldim ve beğenmedim. Kimi gözardı edeyim başka efendim hani size sorcam ya onu da
Sizin de geyik topiğinde takipçim olduğunuzu biliyorum. O yüzden tikip itmiyirim demeniz biraz komik oldu şu an. Beni topluca göz ardı ederseniz siz de rahat edersiniz ben de. Başka kimi göz ardı edip etmeyeceğinizle ilgilenmiyorum. Sizinle de ilgilenmiyorum. Haydi selametle.

Uzun zamandır buraya girmeyen herkes bu konu açılınca girmiş ne hikmetse
Alt metindeki '' Hepiniz işsizsiniz, benim başımı kaşıyacak vaktim yooohh, daha önemli işlerim var arada bir göz atıyorum, hıııhh '' tribi.

Actı demedim! Bağlantı olabilir tarzında yazdım. Anlayışta problem var belli.

Ayrıca eskiden kafa göz dalardım
Ama sanirim yine kafa göz dalmak gerekiyor bazılarına anlıyorum !

Tavsıyem ; kraldan cok kralcı olmayın
Sizi ilgilendiren bir durum yok cunku
Beni ilgilendiren birşey varmı peki?
Forumun ilgi dağıtıcısı sizsiniz sanırım

Ya bu aa 2. Üyelik ay fakesin olayına değinicem nedeni d
Kk da o kadar mantıksız konular gerçek çıkıyor ki bir ara hayatın olağan akışının normali nedir diye sorguluyordum

bu konuda da sorguladım
Ha konu içinde fake olduğunu düşünüp kiblemediğim fazla 2. Üyelik de dahil ara ara kibliyorum

hiç uğraşasım gelmiyor
Özelden bir de fakesin diye darlayan var darlayacak kadar fakelik üstünde ya da 2. Üyelik üstünde düşünenler direkt kiblesin

Hadi seni hatırlamamış da yazmamış. Bana çilekciğim demiş, etiket bile yapmamış. Asker arkadaşı muamelesi yapmış bana güççük vandi. Sen alıntılamasan haberim olmayacaktı.
Yeni nesil çok bozdu.

Listede yokum be Çilek daha nolsun.

Bak bak hareketlere bak şunun ne yazmış:
Yaaaaaaaaaa Wing Wing m cağnımmmm benim
Sen başka listedesin onlarla aynı kefeye mi koyacağım seni
333 muahhhh

Önce unutuyor sonra öpüyor. Bir kalptir, efendime söyleyeyim sonra bir gül emocisidir filan bile yok.
Kuru kuru dudağıma yapışmalar... O asistandan öğreniyor hep bunları. Bozdu canım bu yeni nesil, z kuşağı filan hiç kalmadı büyükleri sayma. Yanımızda olsa herhalde ensemize tokat atıp mucck yapacak belimizin altına doğru.

Sizin de geyik topiğinde takipçim olduğunuzu biliyorum. O yüzden tikip itmiyirim demeniz biraz komik oldu şu an. Beni topluca göz ardı ederseniz siz de rahat edersiniz ben de. Başka kimi göz ardı edip etmeyeceğinizle ilgilenmiyorum. Sizinle de ilgilenmiyorum. Haydi selametle.
Hahahhahaha çok güldüm yaaa. Ayy kıyamam sabah akşam seni konuştuğumuzu mu sandın sennn. Buraya birileri konu açtın diye kendini çok mu önemsedinn
Bende sizinle ilgilenmiyorum ifade dikkatimi çekti beğenmedim bıraktım geçtim. Beni çağıran sizsiniz. Hadi size de iyi günler

Listede yokum be Çilek daha nolsun.

Bak bak hareketlere bak şunun ne yazmış:

Önce unutuyor sonra öpüyor. Bir kalptir, efendime söyleyeyim sonra bir gül emocisidir filan bile yok.
Kuru kuru dudağıma yapışmalar... O asistandan öğreniyor hep bunları. Bozdu canım bu yeni nesil, z kuşağı filan hiç kalmadı büyükleri sayma. Yanımızda olsa herhalde ensemize tokat atıp mucck yapacak belimizin altına doğru.
Kuru mu asla asla her şey tam en kıymetlim sensin diğerleri çerezlik

Ya bu aa 2. Üyelik ay fakesin olayına değinicem nedeni d
Kk da o kadar mantıksız konular gerçek çıkıyor ki bir ara hayatın olağan akışının normali nedir diye sorguluyordum

bu konuda da sorguladım
Ha konu içinde fake olduğunu düşünüp kiblemediğim fazla 2. Üyelik de dahil ara ara kibliyorum

hiç uğraşasım gelmiyor
Özelden bir de fakesin diye darlayan var darlayacak kadar fakelik üstünde ya da 2. Üyelik üstünde düşünenler direkt kiblesin
Umarım fakesindir vandi, yoksa naparlar? 😂

Hahahhahaha çok güldüm yaaa. Ayy kıyamam sabah akşam seni konuştuğumuzu mu sandın sennn. Buraya birileri konu açtın diye kendini çok mu önemsedinn
Bende sizinle ilgilenmiyorum ifade dikkatimi çekti beğenmedim bıraktım geçtim. Beni çağıran sizsiniz. Hadi size de iyi günler
Valla 55 sayfadır konuşuyoruz, gerçekten sabahtan akşama kadar oldu😂
Bu kadar da realist çürütülemez be karşiim!

Belli oluyor ilgilenmediğiniz 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X