- 11 Aralık 2018
- 42.500
- 264.056
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Gerçekten hiç alakası olmayan bir üyenin buraya gelip arkadaşına “gel buraya” bana “sana yazmadım” deyip gitmesinin tesadüf olduğuna inanıyor musunuz?Ama şöyle ben bdv ye baktığımda 40 yorum da olan var 700 kusur yorum olanda var dikkatimi ilk çeken tabiki 700 olan olur. Herkesın dikkatini çeker ki kimse aksini iddia edemez.
Mesela cok bdv ye gırmem ama bu konuda en son baktığımda. 600 kusur yorum vardı neymıs dıe baktım.
Basta ön yargıyla yaklastınız mesela sızı kım çağırdı dıe ama durum gerçekten oyle degıl.
Ben diğer arkadaşların da birbirlerini çağırdığını sanmıyorum konu dikkat ceken bır konu olunca herkes yorum yapacaksa tabiri caizse varsa eğer eteğinde ki taşları dökmek için yazıyorlardır
Beni ilgilendiren bır konu yoktu burda sadece geyik topıgı dedıgınız ıcın yazdım belırtmıstım..
Grupca hareket edildiğini sanmıyorum ben.
Kaç yasında ınsanlarız herkesın kendıne ait düşünceleri vardır. Bi durusu vardır ki olmalıda.
Grupca hareket edilmesi cidden hos degıl.
Bi fikrin varsa konusursun yoksa susarsın boyle olmalı kesınlıkle.![]()
Geyik topiği dışında sizin dahil olmadığınız başka bir haberleşme ağları olması mümkün değil mi? Zaten şu yazım tarzınıza bakınca pek o grubun kalemi gibi durmuyorsunuz açıkçası.