Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda bu kadar genç diri hatun varken kim ne yapsın ceyceyi yahu🤣🤣
kıskanç fitne.kaç kadın gördün ki burada görmediğin beni beğenmiyonnn? :dondurma: libidom sıfır diye çır çır çığırıyorum sitede ondan yürüyen yok yahuu.hiç beni +18 topiklerinde gören oldu mu bunca sene?daşşş gibiyimm daşşş çatlaa patlaaaaa:21:

kudracılık oynamak size yakışmıyor zira diliniz üslubunuz yoksun
Size de iyi forumlar
Akşam ki diyalogtan ötürü Laf altında kalmayayım diye şuan saçmalamanı anlayabiliyorum.o yüzden sana kızamıyorum.birde profiline kadar taşıyınca üzüldüm yani adına.bu kadar takıntı yapmana.o yüzden dedim bi mesaj atayım rahat olsun sakinleştireyim biraz dedim.

Garibim kafayı benle bozmuşsun anlaşılan.çok mu zoruna gitti söylediklerim.profiline kadar taşımışsın biraz fazla takıntı haline getirdin bence.sal gitsin ya niye kasıyorsun ki bu kadar.bi soğuk su iç geçer.bu kadar ciddiye alma bence 😅
Keşke şurada millete ezik kudur yok efendim soğuk su iç vs ergence üslup kullanacağınıza Türkçe dersine çalışsanız. Kendinize ve çocuklarınıza faydalı olur.

Akşam ki diyalogtan ötürü Laf altında kalmayayım diye şuan saçmalamanı anlayabiliyorum.o yüzden sana kızamıyorum.birde profiline kadar taşıyınca üzüldüm yani adına.bu kadar takıntı yapmana.o yüzden dedim bi mesaj atayım rahat olsun sakinleştireyim biraz dedim.
Benim kendisini hakaretle savunup popüler üye olacağını zanneden insanlarla alakam olamaz
Siz tam olarak busunuz yapacak bir şey yok

ben de size kızmıyorum kendinizi savunma şekli üslubunuzdan her şeyiniz ortada.....

Keşke şurada millete ezik kudur yok efendim soğuk su iç vs ergence üslup kullanacağınıza Türkçe dersine çalışsanız. Kendinize ve çocuklarınıza faydalı olur.
Engin bilgileriniz tavsiyelerinizle aydınlattığınız için teşekkür Ederim ben almayayım kendiniz için uygulayın bunları.iyi forumlar

Benim kendisini hakaretle savunup popüler üye olacağını zanneden insanlarla alakam olamaz
Siz tam olarak busunuz yapacak bir şey yok

ben de size kızmıyorum kendinizi savunma şekli üslubunuzdan her şeyiniz ortada.....
Ne popüleri hayatım ergen misin sen 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X