- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.101
kudracılık oynamak size yakışmıyor zira diliniz üslubunuz yoksunAferin sana.hadi selametle
Size de iyi forumlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kudracılık oynamak size yakışmıyor zira diliniz üslubunuz yoksunAferin sana.hadi selametle
Ortamı fişekleyen insan en sevdiğimTeyze dediiii aboo. Kavgada söylnemez![]()
kıskanç fitne.kaç kadın gördün ki burada görmediğin beni beğenmiyonnn?Burda bu kadar genç diri hatun varken kim ne yapsın ceyceyi yahu![]()
Ayy ya offf is güç derken anca yeni girdim dedim ne dedikodu var veya bir eglence konusu stres atarim ama cikkk kacirmisim.Öyle çağıramıyoz işte yasakBiz nasıl online hep forumun nabzını tutuyosak siz de tutun kardeşim.
![]()
Kavga etmiyordum çünküüTeyze dediiii aboo. Kavgada söylnemez![]()
Mesaisi başladı arkadaşlar ahahaha
Bu kadar sevgi de beni bozuyorBence aşırı kaos yoktu, tansiyon çok yükselmedi. Yani birkaç kıvılcım diyebiliriz ancak.
Bol sevgi içeriyor konu, ama bayağı bol yani, taşıyor tutamıyoruz.![]()
Akşam ki diyalogtan ötürü Laf altında kalmayayım diye şuan saçmalamanı anlayabiliyorum.o yüzden sana kızamıyorum.birde profiline kadar taşıyınca üzüldüm yani adına.bu kadar takıntı yapmana.o yüzden dedim bi mesaj atayım rahat olsun sakinleştireyim biraz dedim.kudracılık oynamak size yakışmıyor zira diliniz üslubunuz yoksun
Size de iyi forumlar
O beni takıntı yaptıysa demekSenin profiline kadar bakıp, inceleyip, sonra da "Takıntı yabmağ" diye tavsiyede bulunması da ilginç yalnız. :)
Ben gittikten sonra yazdığı her mesaj benimle ilgili olduğu için hayırdır ya ne iş diye merak ettim tabiSenin profiline kadar bakıp, inceleyip, sonra da "Takıntı yabmağ" diye tavsiyede bulunması da ilginç yalnız. :)
Keşke şurada millete ezik kudur yok efendim soğuk su iç vs ergence üslup kullanacağınıza Türkçe dersine çalışsanız. Kendinize ve çocuklarınıza faydalı olur.Garibim kafayı benle bozmuşsun anlaşılan.çok mu zoruna gitti söylediklerim.profiline kadar taşımışsın biraz fazla takıntı haline getirdin bence.sal gitsin ya niye kasıyorsun ki bu kadar.bi soğuk su iç geçer.bu kadar ciddiye alma bence![]()
Benim kendisini hakaretle savunup popüler üye olacağını zanneden insanlarla alakam olamazAkşam ki diyalogtan ötürü Laf altında kalmayayım diye şuan saçmalamanı anlayabiliyorum.o yüzden sana kızamıyorum.birde profiline kadar taşıyınca üzüldüm yani adına.bu kadar takıntı yapmana.o yüzden dedim bi mesaj atayım rahat olsun sakinleştireyim biraz dedim.
Engin bilgileriniz tavsiyelerinizle aydınlattığınız için teşekkür Ederim ben almayayım kendiniz için uygulayın bunları.iyi forumlarKeşke şurada millete ezik kudur yok efendim soğuk su iç vs ergence üslup kullanacağınıza Türkçe dersine çalışsanız. Kendinize ve çocuklarınıza faydalı olur.
Valla çok aşk Woman, bana çok bunlar. Ben kıskanç, soğuk bir hatunum. Saça dolamalı, elini beline koymalı bir şeyler arıyordum ben. Ama herkes aha böyleBu kadar sevgi de beni bozuyor![]()
Ne popüleri hayatım ergen misin senBenim kendisini hakaretle savunup popüler üye olacağını zanneden insanlarla alakam olamaz
Siz tam olarak busunuz yapacak bir şey yok
ben de size kızmıyorum kendinizi savunma şekli üslubunuzdan her şeyiniz ortada.....
konuda olmayan bana da kart denmiş.tam yolunmalıkkValla çok aşk Woman, bana çok bunlar. Ben kıskanç, soğuk bir hatunum. Saça dolamalı, elini beline koymalı bir şeyler arıyordum ben. Ama herkes aha böyle![]()