Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi alıntı yapmışımdır ezik lafıyla da dalg
Komik değil mi ama ahahahah
Strobem hata mı etmişim?

doğal seleksiyon al sana forumda işte

Ha ezik mevzusu demek bu.
Ne o öyle Amerikan Pastası 3ü mü çekiyoruz "Looseeerrr" diye de bağırsın oldu olacak. Kocaman kadın. Komik bence de.
Sonra da ona şey olmuş gelmiş alıntılıyor seni taam taam. ehehe
Aaa duuur kudurun diyen üye değil mi o? Ahahaha taam Vandi ahahah

images (37).webp

Iki dakika gittim ortalık karışmış. Yemin ederim deli etmişsiniz kendinizi. Altı üstü yorumlar yaptığımız, eğlendiğimiz, lezbiyenlik hayali kurduğumuz shhsjs bir forum yahu. O bana yan baktı, öteki beğenmedim attı, beriki bana taktı. İşiniz mi yok, yaşlar 16 mı bilemedim ki. Beğenmeseler, taksalar, saldırsalar ne olur yav. Aşı ekmeği buradakiler mi veriyor. Gerçek hayata etkisi ne ben anlamıyorum ki. 10 yıldan fazladır buradayım kim ne yapmış bilmiyorum. Bana ne hem.

Girer adabımla lafımı sokar eğlenir çıkarım aahwjsj. Birileri bana taktıysa bile haberim yok çünkü takip edemiyorum. Bir sürü nick var, hafızam yemeğe tuz atıp atmadığımı aklımda tutmaya yetiyor ancak. Nasıl bir boşluk, nasıl bir enerji bu aklım almıyor.

Bir daha diyorum deli etmişsiniz kendinizi. Millet aç aç ajsjsjsj.
Aradığım yorum :) üstte benzer şeyler yazmıştım. Hayat burda belli nickleri takip edip onlara bilenmek veya haklarında konu açmak için Cook kısa. Beğendiğim mesajı beğenirim begenmedigimi beğenmem. Aynı üyeye bazen Beğendim bazen beğenmedim attığım çoktur. Bunun cetelesini tutmaya kalkarlarsa kafaları karışır:D ama boşlukta iyi gidiyor olabilir bilemedim De şimdi :D

Ay çok heyecanlandım hadi inş bi yerlerde kirli camaşırlarım vardır. Kız dua edin de inş beni biriyle karıştırmıyodur da dökebilir bi şeyleri. 🤣
Heyecan dorukta oturuyor. Margaret Hale Margaret Hale yine yine yine yoksun :KK11:

Ay lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.
Merve, doğru söyle, kocan seni 59696969 kadın ile aldatıyor sen kocişimi ayartıyor zilliler diye ühühühü ağlıyon aslında de mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X