Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) Tövbe tövbe ilk günden banlanmak istemiyorum. Hizmet nedir diye tanıma başlayacağım, ortalık karışacak. :KK53:
Link falan atsın üstüme birileri, çok civcivli mevzular dönmüş burada, kaçırmışım. :KK49:
Ay malesef açtığı ve irkek olduğu konu yönetim tarafından silindi. Arama yerine Üftade yaz. 😂

Buna hiç katılmadım.
Filmdelisini severim genel olarakta benzer düşünceleri paylaşırız.
Ama daha birkaç gün önceki bir mesajına beğenmedim atmıştım.
Aynı kafadaki üyeleri koyun sürüsü gören mesajınızı kabul etmiyorum kesinlikle.
gruplaşma ya takmışlar ya kafayı.özel topik açıp sohbet ettiklerime de beğenmedim atıyorum ben.arkadaşız diye yüzde yüz aynı fikirde olmak zorunda mıyız hayır.Hatta bambaşka konulardan tartıştığım üyeler bile bana beğendim atıyor ben de onlara atıyorum.kişiliğime hakaret edilmediği sürece kimseye tavır almam unuturumm olanları deve kini gütmem.herkesin yaşam tarzı bile farklı ama gene de arkadaşız dertleşiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz.mune geçen yazdı fikirlerini ama yokk kimse dikkate almamış.hala aynı konu devam etmiş

Kocam beni dövecek şimdi. Sabahtan beri elinden telefon düşmedi diye söyleniyor ama aklım burda 🙄
Söylenen her şey doğru muydu kudra :cry: kocasından dayak yiyen ama yine de " siviyirim" diyen kadınlardanmışsım meğerse

Şimdi sen de herkes gibisin

Ogleden sonra falandi, ben disari ciktim yeni geldim hala acik bu konu ve geyik tam gaz devam 😂😂😂 biri ozet gecebilir mi hayrina ☺️
Tabi. :)
Soru sahibini Kudra döndükten sonra hiç göremedik.
Arada kızlar birbirlerine ilan-ı aşk ettiler.
Sonra karşıt görüşlü bir iki hanım geldiler. Seviyeli bir sohbet döndü.
Sonra da işte gördüğünüz gibi. :-)

Elf gözlerim yanlış mı görüyor? 10 yıl aramızda barınmış mı sahiden bu erk*k? :KK53:
Anam ben önceden ha bire özelden mesajlaşırdım milletle. Denk geldiyse aboovvv :KK47:
Ay bi de farklı zamanlarda 5-6 hesap ile. Enselendikçe yenisini açmış.

Tabi. :)
Soru sahibini Kudra döndükten sonra hiç göremedik.
Arada kızlar birbirlerine ilan-ı aşk ettiler.
Sonra karşıt görüşlü bir iki hanım geldiler. Seviyeli bir sohbet döndü.
Sonra da işte gördüğünüz gibi. :-)
Amaaaan olmamis bu konu yine 😂 gerci ben pek kaostan beslenmiyorum ama konularin giris-gelisme ve sonuc kisminda uyumu seviyorum 🥰

Amaaaan olmamis bu konu yine 😂 gerci ben pek kaostan beslenmiyorum ama konularin giris-gelisme ve sonuc kisminda uyumu seviyorum 🥰
Bence aşırı kaos yoktu, tansiyon çok yükselmedi. Yani birkaç kıvılcım diyebiliriz ancak. :KK53:
Bol sevgi içeriyor konu, ama bayağı bol yani, taşıyor tutamıyoruz. :KK68::KK68::confused:

Biri özet geçse çok iyi olacak 😌
sondan 47 inci sayfada bıraktım.ne vahşettt varrrr ne saç baş yolma varrr :KK12: :bicak: böyle tuhaf ilişkiler gördüm sadece.kadınlar birbirlerine yürümüşlerrr ürktümmmmm.bana sakın yürümeyinn ne kadınım ne erkeğimm 8. cins bir insanımmmm:KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X