- 14 Ağustos 2021
- 221
- 303
- 18
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.181
N'apacan, ona da mı konu açacan "buradaki ispikçi abla" diye?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N'apacan, ona da mı konu açacan "buradaki ispikçi abla" diye?
Güzelim arama listesine adını yaz tamam mı ısrarla aramak istiyorsan bazı şeyler çıkarCocoChanelmademoiselle bu ablaya bakmaya çalıştım profili silinmiş, sınırlama vs getirilmiş diyordu ben de anlayamadım o yüzden de sordum
Sen de ne diyon gülüm?Bir şey sorabilir miyim? Birisinin profiline tıkladığımız zaman sınır getirildi diyorsa o hesap ban mı yemiştir? Yoksa hesabını sildiginde de öyle mi diyor
Tamam da n'apacan o ablayı?CocoChanelmademoiselle bu ablaya bakmaya çalıştım profili silinmiş, sınırlama vs getirilmiş diyordu ben de anlayamadım o yüzden de sordum
Ya daha demin ki abla dedi ya her şeyi dökerim son görülmesi vs üstüne tıklayınca gözüküyor ya hani bende tıkladım profiline bakmak için ama sınırlama vs getirilmiş diyordu tam anlayamadım onu sordumSen de ne diyon gülüm?
Kardeş inş 2. Üyeliği değilsindir aahahaCocoChanelmademoiselle bu ablaya bakmaya çalıştım profili silinmiş, sınırlama vs getirilmiş diyordu ben de anlayamadım o yüzden de sordum
Kudra'dan istediği randımanı alamadı. Kaosun kokusunu aldı şimdi, Coco'ya yanaşacak. Ayol bir fesat ben miyim, görmeyeli herkes iyi niyetli olmuş. Peh hayal kırıklığıTamam da n'apacan o ablayı?![]()
Değilim bu 2.uyelik nasıl oluyor onu bile tam çözemedimKardeş inş 2. Üyeliği değilsindir aahaha
Sen bakıp n'apacan onu söyle biz yardımcı oluruzYa daha demin ki abla dedi ya her şeyi dökerim son görülmesi vs üstüne tıklayınca gözüküyor ya hani bende tıkladım profiline bakmak için ama sınırlama vs getirilmiş diyordu tam anlayamadım onu sordum
Hep bundan ötürü amaHaykirdim![]()
Bana kudrayla beraber açılmıştı daha önce ya sağolsunlar.Ha dedikodu peşindeyim diyorsun.
Merve anlatsana, merak etmiş kirli çamaşırlarını kız.
Ya da anlatma, sana da konu açılır belki.![]()
Beni seviyor musun doğru söyle jajajsjKonu sahibinin Kudra yı taşlatmak isterken bir çok üyenin birbiriyle kaynaşmasını sağlaması...![]()
Kadına yalvardım yaa yalvardımMervenin üstüne gelin, elinizi korkak alıştırmayın, kadının derisi kalın, ota çoka alınmaz.![]()
Valla koskocaman bı hayal kırıklığı olsun o zaman çünkü öyle bı amaç gutmedimKudra'dan istediği randımanı alamadı. Kaosun kokusunu aldı şimdi, Coco'ya yanaşacak. Ayol bir fesat ben miyim, görmeyeli herkes iyi niyetli olmuş. Peh hayal kırıklığı![]()
Abla sen benden ne istiyon bir şey yapmayacaktim profiline tıkladım öyle diyince hesabı sildi sandım hesabı sildigini düşündüğüm anda da tekrar yorum attı onu nasıl yapıyor anlayamadım onu sordum valla billa yaaSen bakıp n'apacan onu söyle biz yardımcı oluruz![]()
Özel güçleri var o üyeninValla koskocaman bı hayal kırıklığı olsun o zaman çünkü öyle bı amaç gutmedim
Abla sen benden ne istiyon bir şey yapmayacaktim profiline tıkladım öyle diyince hesabı sildi sandım hesabı sildigini düşündüğüm anda da tekrar yorum attı onu nasıl yapıyor anlayamadım onu sordum valla billa yaa![]()
Olsun canım, fazla popülarite göz çıkarmaz. İkinci sevgi seli yaşanır belki senin konunda da, öyle hemen kapıları kapama.
Valla koskocaman bı hayal kırıklığı olsun o zaman çünkü öyle bı amaç gutmedim
Abla sen benden ne istiyon bir şey yapmayacaktim profiline tıkladım öyle diyince hesabı sildi sandım hesabı sildigini düşündüğüm anda da tekrar yorum attı onu nasıl yapıyor anlayamadım onu sordum valla billa yaa![]()