Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsun😂😂😂 ikizler burcu olduğunu söyledi mutlu oldum sebepsiz😂
Uzaklaştırma kararı çıkarsın mı kadın, onu mı diyorsun😂

Kadın bilgili ise, a dan z ye her şeyden anlıyorsa napsın ayol?
Ponçik bir insana dediğiniz şeylere bak, azıcık tanısan diyeceğim, adresini bulur kapısına dayanırsın diye korkuyorum😂

Her girdiğim konu da bende o üyenin yorumunu görüyorum, emin ol dışarda burda ki gibi atarlı alaycı olamıyolar 🤣🤣 sosyal hayatta var edemedikleri özgüveni burada var ediyorlar, saldırgan yapıları bu yüzden 🤣

Yalnız varya o kadar güzel ezmişsin ki alttan alttan okurken çok eğlendim🤭

Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.

Enteresan...
Yedik tamamdır !

Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara

Son düzenleme:

Ponçik bir insana dediğiniz şeylere bak, azıcık tanısan diyeceğim, adresini bulur kapısına dayanırsın diye korkuyorum😂
Yani küdra da poncik bi insan değil simdi.
Kafama sıkar giderim...

Her girdiğim konu da bende o üyenin yorumunu görüyorum, emin ol dışarda burda ki gibi atarlı alaycı olamıyolar 🤣🤣 sosyal hayatta var edemedikleri özgüveni burada var ediyorlar, saldırgan yapıları bu yüzden 🤣

Yalnız varya o kadar güzel ezmişsin ki alttan alttan okurken çok eğlendim🤭
Aynen kudra şuan ezilmekten küçülmüş ondan kk ya giremiyor
ne yapsın oturup ağlıyor işte evde
Ben geçmiş olsun kiti göndereceğim

hahahahah burayı sizlerden başka normal hayatında takan yok

Abla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsun😂😂😂 ikizler burcu olduğunu söyledi mutlu oldum sebepsiz😂
KudrAlobar özgüvenli biri olabilir ama siz fazla pasif, ezik birisiniz gerçek hayatta galiba böyle gözünüzde büyütüp detaylara takılmışsınız. Yaş 20 de olsa sağlıklı değil

Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor.

Enteresan...
Yedik tamamdır !
Yooo buralarda kendisi. Kudra çok alıntı yapmaz ki.

Enteresan...
Yedik tamamdır !
Amariganın oyunları bunlar yeenim :KK53:

😂😂😂😂

Enteresan...
Yedik tamamdır !
Ama birinin ikinci üyeliği falan dediniz şimdi bizzat o kişi olduğumu söylüyorsunuz isteyen olursa kimliğimi falan atayım o abla nasıl olsa benden yaşca büyüktü iftiraya girer yapmayın yani boşu boşuna günah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X