- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Kizlar kudra arkadaşa söz hakkı doğdu nerede cevap verdi mi? Malum 22 sayfa oldunuz bakamıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pasifist sevişgenim yapamam noYa ben burda saldırı timi kuruyorum, millet birbirine aşk ilan ediyor.
Savaşma sevişi mi benimsediniz noldu?
Bir el atıverin yahu, tokat tekme herhangi bir şey de olur![]()
Grup yok ablacığım ne grubuEski üye değilim ama çabuk alıştım bence. Bi grupları da çözsem iyi olacak
K kulübün vahşet üyesi
U zmandır yorumlarda
D ümfüz söyler içinde ne varsa
R eelde nasıldır merak edilir
A ma tam bir sır perdesidir
L üle lüle saçları
O muzlarından dökülür
B akışları ahu gibi
A alan gibidir duruşu
R akip tanımaz
<Hastanedeymis yazamıcam cvp dediKizlar kudra arkadaşa söz hakkı doğdu nerede cevap verdi mi? Malum 22 sayfa oldunuz bakamıyorum![]()
Ahahshs ulan yaaaTakıma almayan sen, napim. Başka yol bırakmadın. Bundan sonra kork benden. Çoluk çocuk silahlanıp geliyoruz.
memelerimizden sütler fışkırtıp nişan alacağız.
Sen az bekle hele, bu gidisle razi olacam gibi görünüyor ahshshHallederdik![]()
Nasil yok?Grup yok ablacığım ne grubu
Lüle saçlara kadar iyi gidiyordun, orada patladın.K kulübün vahşet üyesi
U zmandır yorumlarda
D ümfüz söyler içinde ne varsa
R eelde nasıldır merak edilir
A ma tam bir sır perdesidir
L üle lüle saçları
O muzlarından dökülür
B akışları ahu gibi
A alan gibidir duruşu
R akip tanımaz
Erkek değil cnmKudr erkek miymişe napalım doğruları söylüyor kadın ya da adam
üslubu batmış olabilir ama doğru konuşuyor. Genelde katılıyorum yorumlarına. Bir de onu taklit eden onun gibi olduğunu sanan biri var
![]()
Çok iyi niyetliyim fmf görünce aklıma ailevi akdeniz ateşi geliyor yarabb görrr bunlarıMmf? Ffm? Ffmf?![]()
Doğru yoldasın bak git ders çalış hadiÇok iyi niyetliyim fmf görünce aklıma ailevi akdeniz ateşi geliyor yarabb görrr bunları
Gusül dimi afhjjOfff bu muhafazakar romantizmi ..... Gel abdest suyunu dokeyim yarim![]()