- 13 Ocak 2020
- 45.856
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.571
- 598
- 33
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.281
Seviyom seni sorun yokSen de simdi sovuyon mu tsk mu ediyon belli degil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyom seni sorun yokSen de simdi sovuyon mu tsk mu ediyon belli degil![]()
Niye deniz akkaya mı oldun?Ay cınım sen bekar miydın? Ben koca bulamayanlarla konuşmuyorum kusura bakma![]()
Koca bulamayanlar başarısız kişilerdir. Hayatlarında istediklerini elde edemezler jsjdkdkdldl ciddi ciddi anlatıyorum bir deNiye deniz akkaya mı oldun?
:) Hem de besbekarım.Ay cınım sen bekar miydın? Ben koca bulamayanlarla konuşmuyorum kusura bakma![]()
Sen hem sevip hem de sovebilirsin bana, kizmam sanaSeviyom seni sorun yok![]()
Tamam en eski sensin. Hatta site senin üzerine kuruldu. Kazen dedi Rosa nerdesin site kuracağız iurda dur temel atalım dedi:) Hem de besbekarım.Foruma geldim geleli ki on sene oluyor, daha düzgün bir ilişkim olamadı. Seviye tam olarak bu.
![]()
Biliyorum.Sen hem sevip hem de sovebilirsin bana, kizmam sana![]()
Koy dötlerine hiç sevmem onları adamlar dini bir yana bırak ahlak değer ne bok varsa reddediyorlar adhjkGeldi örtmenim.sen Anlat sabaha kadar dinlerim ben![]()
Tabi demirbaş ilan edileceğim yakında.Tamam en eski sensin. Hatta site senin üzerine kuruldu. Kazen dedi Rosa nerdesin site kuracağız iurda dur temel atalım dedi
Öf gören kazenin ebesi sancak.Tamam en eski sensin. Hatta site senin üzerine kuruldu. Kazen dedi Rosa nerdesin site kuracağız iurda dur temel atalım dedi
Ohom ohommmmTamam en eski sensin. Hatta site senin üzerine kuruldu. Kazen dedi Rosa nerdesin site kuracağız iurda dur temel atalım dedi
Aglarim ki, bugun forumdaki bebeyimlerden negzel iltifatlar aldimBiliyorum.Çünkü sen bi harikasın.
KiskanmaYalakaları sevmem![]()
2 oldu lan bu bu konuda banaYalakaları sevmem![]()
Amortismanı hesaplamayı unutma !Tabi demirbaş ilan edileceğim yakında.![]()
Yalakalık yapılanları da sevmemKiskanma![]()
Ne man ne man? Anlamam ben o işlerden, sen bakar mısın?Amortisman
Seni yerim ve delil bırakmam calcikomTanıdığım tek choco bizimChocolita . Ondan bahsetmiyoruz dimi . Çünkü o çok ponçiktir
![]()
Tabi muhasebe ücretini ödersen hesaplamaları yaparız. Sen paradan haber verNe man ne man? Anlamam ben o işlerden, sen bakar mısın?![]()