- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.301
Ben biraz fakirim be abla, bir güzellik yaparsın bize artıkTabi muhasebe ücretini ödersen hesaplamaları yaparız. Sen paradan haber ver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz fakirim be abla, bir güzellik yaparsın bize artıkTabi muhasebe ücretini ödersen hesaplamaları yaparız. Sen paradan haber ver
Git buradan pis fakirBen biraz fakirim be abla, bir güzellik yaparsın bize artık![]()
Ezik mi diyormuşYok be şey yok mu hahah coco muydu hani ezik diyen yok be aaaa olur mu o choco
Hişşş bakkale vahşet team'e yanlıyorsun farkettim; göze girmeye çalışma sırada bekleyenler var. Bak sana da "n'apacan" diye başlarım haaaTabi demirbaş ilan edileceğim yakında.![]()
Ne sen sor ne biz söyleyelim çok uzun beEzik mi diyormuşkim bu namimi çalan masadan zipliyim üstüne
Hem bekar hem fakirim diye beni dışlıyorlaaaaarrr yetişin kızlarrGit buradan pis fakir![]()
Yaşın kaç bebeyim seninValla koskocaman bı hayal kırıklığı olsun o zaman çünkü öyle bı amaç gutmedim
Abla sen benden ne istiyon bir şey yapmayacaktim profiline tıkladım öyle diyince hesabı sildi sandım hesabı sildigini düşündüğüm anda da tekrar yorum attı onu nasıl yapıyor anlayamadım onu sordum valla billa yaa![]()
Bugün 14.50 de üye olmuşsun. Hangi kızlar bunlar. O 10 yıllık üyeliğin değil buHem bekar hem fakirim diye beni dışlıyorlaaaaarrr yetişin kızlarr![]()
Beni sorularla korkutamazsın bebişim, kırk beş tane bir metrelik insan evlatlarının sorularıyla bıkmadım ben.Hişşş bakkale vahşet team'e yanlıyorsun farkettim; göze girmeye çalışma sırada bekleyenler var. Bak sana da "n'apacan" diye başlarım haaa
Filmini 39599393. izledikten sonra kitabını okumayı tercih ediyorumLa film bitti, Heri koca basiliski öldürdü, sizin cene durmamis hey masallah analar neler doguruyor
Hem nekrofili hem sizofren öyle bi kız aslında yoğBugün 14.50 de üye olmuşsun. Hangi kızlar bunlar. O 10 yıllık üyeliğin değil bu![]()
Meslektaşız sanırsam, ben de böyle sorularla o minik insanları gıcık ediyorum aradaBeni sorularla korkutamazsın bebişim, kırk beş tane bir metrelik insan evlatlarının sorularıyla bıkmadım ben.![]()
Olsun, yardımsever birkaç kaossever buluruz elbet.Bugün 14.50 de üye olmuşsun. Hangi kızlar bunlar. O 10 yıllık üyeliğin değil bu![]()
Galiba öyleyiz. Ben de bazen feci çok konuşuyorum ya. Valla meslek hastalığı bu olsa gerek.Meslektaşız sanırsam, ben de böyle sorularla o minik insanları gıcık ediyorum arada![]()
Profiline baktım sadece. Ortalığı karıştırmak gibi bı niyetim yoktu. @KudrAlobar helallik istedim, özür diledim