Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldum🧚 geçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun:KK43: cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
🧚

Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
Erkek üye misiniz?

Hah işte itiraf et Kudra böyle; gocan seni dövüyor sesini çıkaramıyorsun ona, ondan hırsını buralardan çıkarıyorsun heb.
Yaaa işte böylee, anlat gerçekleri.

Belki kocasi bile yok. O yuzden burada herkesi bosatmaya calisiyor. Bilemedim

Yaani ne malum evet, ne malum bir kocasının olduğu?
3843743 kediyle beraber yaşayan mahallenin deli teyzesi olmadığını kim garanti edebilir?
Kediler konusunda da bilgili üstelik, gördüm ben.

Söylenen her şey doğru muydu kudra :cry: kocasından dayak yiyen ama yine de " siviyirim" diyen kadınlardanmışsım meğerse

Şimdi sen de herkes gibisin
Ulan kendi kendimi ifşaladım iyi mi 😂

Bu konu neden hala kapanmadı 😱

Psikologtu sanırım cümlesini okuyunca ben sanıp bir an korktum, sonra bildirim sayısının azlığından ben olmadığımı anladım. :)

Üyeler hakkında böyle konu açamazsınız, yasaktır. Sorunuz varsa o üyeye sorun, nickine kadar hatırlıyorsunuz.

Dipnot: Kudra hakkında olumsuz bir görüşüm yok, buraya konu açıyorsanız sevmeyeceğiniz tarz yorumlar gelebileceğini, herkesin sizi pohpohlamayacağını da bilin. Hakaret edip kişiliğinize saldırılmadığı sürece tabi.

Kazik kadar kadınım ama "o dovme ne" sorusuna cevabim "Heri Potir'dan yea" oluyor ahahsh

Cocuk yapamiyorum calci. Ya HP sevmezse, o zaman nasil bakar buyuturum sonra? :KK70:

Çocuğu büyülere, değnekli adamlara, burunsuz mendeburlara maruz bırakacaksanız yapmayın zaten!!!

Kazik kadar kadınım ama "o dovme ne" sorusuna cevabim "Heri Potir'dan yea" oluyor ahahsh

Cocuk yapamiyorum calci. Ya HP sevmezse, o zaman nasil bakar buyuturum sonra? :KK70:
Çocuk konusunda haklısın 😅
Ben şimdiden işliyorum sevsin diye :KK53: zevklerimiz benziyor sanki

Psikologtu sanırım cümlesini okuyunca ben sanıp bir an korktum, sonra bildirim sayısının azlığından ben olmadığımı anladım. :)

Üyeler hakkında böyle konu açamazsınız, yasaktır. Sorunuz varsa o üyeye sorun, nickine kadar hatırlıyorsunuz.

Dipnot: Kudra hakkında olumsuz bir görüşüm yok, buraya konu açıyorsanız sevmeyeceğiniz tarz yorumlar gelebileceğini, herkesin sizi pohpohlamayacağını da bilin. Hakaret edip kişiliğinize saldırılmadığı sürece tabi.
Konuda seviye yükseldi yemin ediyorum, elim belimde bekleyen ben, utandım😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X