arkadaşlar burada albümler falan da var ya ben arkadaşıma demiştim 'ya buraya koyuyolar bu güven nerden geliyor..evlenmiş koymuş fotosunu falan..ben bile beğensem pcye kopyalarım' demiştim içimemi doğmuş ne..ben foto konmasında güvenemem açıkcası..keşke koymasaydın sende..ama en başlarda arkadaşın dediği gibi iyiy yüzün yok..bedava reklam ohh..izinsiz kullanamaz kardeşim öğren git sonuna kadar..senin yüzün görünmesi şart değil sensin o ya daha ne olsun..bırakma peşini..
aa şimdi baktımda millet inanıp yorum bile yapmışlar..yuhhhh..yapılacak işmi bu..
Evet haklısınız...
2 sene once bunu dusunememıstım...
Hallolacak ıns...
İnsanların ınanması ayrı bır trajedı zaten...
ay benimde beraber çalıştığım abi dediğim kişi ile resim çekilmişiz.benim abime arkadaşlık yollamış o görmüş.söyle kaldırsın resmini ben muhatap olmak istemiyorum bide arkadaşları beğenmiş yorum yapmış diye fırçalamıştı.adama kaldır abim kızdı dedim kaldırmamış,açtım tehlikelerini,rahatsız olduğumu söyledim bana kullandığı cümle benim albümün kimseyi ilgilendirmez dedi.kendi bacının karının resminide koy o zaman,oymuşum zaten diyor.hani nerde ben niye görmüyorum diyorum dalga geçiyor.kaldırttıramadım bi türlü.allahım sen bana sabır ver yarabbim.ben profil resmi bile yapmazken arkadaşlarım boy boy resimlerimi paylaşıyor.en sevdiğim şey fotoğraf çekilmek,ondan bile yavaş yavaş soğuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?