Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

işte olay budur :97:
aydasu arkadaşım açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim
estreya sadece bir admin değil gerçek bir dost arkadaş yeri geldiğinde kardeştir
onun üzülmesi yok yere suçlanması önce beni çok üzer
olaya açıklık getirdiğin içinn çok teşekkür ederim kendi adıma

30 gunde 30 kıloya ınananda mı cıkmıs allahım ya tabı resım olunca mıllette gercek sanmıstır,uff aramızda boyle pıslık ınsanlar var dıkkat etmemız lazım

Estağfurullah...
Ben sadece yapmam gerekeni yaptım...
En başından beri kastettiğim site ve admin pratikdiyetti çünkü...
Geç kalmış bir açıklama idi...
Sebebiyet verdiğim için üzüldüm...
Estreya kıymetli bir arkadaşımdır...

sende üzülme lütfen önemli olan yanlışın düzelmesi
sende kıymetli bir arkadaşsın

inanamıyorum Aydasu cumm yazıyı bende şimdi okudum evet kaldırılmamış yazıyı alıntı şeklinde bir diyet öyküsü olarak yayınlayabilirdi ama altında ki yorumları okuyunca şok oldum her sorana evet 30 günde 30 kilo verdim resimlerime bakabilirsiniz demiş insanlar nasıl olurda günde bir kilo veriliceğine ihtimal eder bu imkansız bişey ve bu insan üşenmemiş her yoruma cevap yazmış nasıl bir yüzsüzlük anlayamadım .......

Sorma canım...
Şaka gibi...
Burdan arkadaşlar da ben de oraya yazdık ama sayın admın yayınlamadı sağolsun...
Nasıl ınanır ınsanlar bır gunde 1 kılo verıldıgıne degıl mı

Geçmiş olsun..Baştan sona okudum konunuzu..Sizin sorun halolmuş ama malesef ki hala diğer paylaşımlar alınmaya devam ediyor..

Merak ettiğim bir konu var.EN KORUNMASIZ sitelerde bile fotoğraflar ya da yazılar kopyalanıp alınamıyor artık..Kopyalansa bile alındığı sitenin ismi geçiyor sadece..

Bu şekilde paylaşıma açık, erkeklerin bile üye olması yasak olan sitede neden daha fazla koruma yapılmıyor ?

Bu çok zor değil..Ayrıca gerekli..

Bu kadar çok reklam verilen ve rağbet görülen bir forumun , üyelerine daha fazla özen göstermesi gerekmez mi ?

Şimdilik tek çözüm sanırım siteye birşey ekleyince ''eklenti'' butonunu kullanmak..Bu da ne kadar etkili bilmiyorum.

Bu konuda sıze katılıyorum...
Keske boyle bır sey olsa...
Dedıgınız gıbı kopyalanamasa keske...
Sutten agzım yandı bır kere...
Daha papuçumu komam

siteden resimlerim kaldırıldı demişsiniz ama ben bi siteye girdim söylediğiniz hikayeniz orda yazıyodu ayrıca resimleriniz de vardı kaldırılmamış yani :/

diyet yemekle diye bir blog sanırım isim vermem yasak değildir öyleyse şimdiden kusura bakmayın :/

Son düzenleme:

Evet bılıyorum ıletısım kuramadım bır turlu orayla...

canım bende yazdım ama onaylanmadı mesajım ve onaylanmaz da bence admin çünkü yapan
elimizden gldiğnce yardım edelim .
bilişim suçlarına falan şikayet edebilirsn aslında

bu linkte fotolarınız ve hikayeniz var bir de dikkat ettim fotonuzun altında pratik yemek yazıyor,not düşmüşler.Ay inanamıyorum ya ne kadar adi,hırsız insan var,yazılanları baştan sona kadar okuyamadım ama çok sinirlendim.Kuzenim avukat isterseniz bu forumlarda nasıl bir yasal gücünüzün olacagı hakkında bilgi alabilirim ondan,ya da direk söyleyin tazminat davası acarım hakkınızda diye.böyle terbiyesiz insanlarla Allah karşılaştırmasın bir daha sizi

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım yaaaa inan şok oldum
çünkü daha önce zayıflama hikayeni okuyup resimlerine bakmıştım
allahın cezaları
resimlerin hala duruyo :26: iletişime geçemedim demişsin yorum yaz bölümü var oraya yazdım bende bişeyler ama çıkmadı :88:

Destegınız ıcın cok tesekkur ederım...
Linkı acamıyorum...
Resımlerımın oldugu ıkı sıte bılıyorum suan ama daha mı cok kı

aysen merhaba canım...
senın yorum yazdıgın yer hangı sıte canım?
Bı de sen erkencısın esını ıse gonderdın sanırım, görev beklemez dımı

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey

konuyla estreya arkadaşımızın bir ilgisi olmadığını öğrenmiş bulunmaktayız.kedisinden özür diliyorum.konu hallolmuştur:)

başınıza gelene üzüldüm ancak aynı dertten müzdarip biri olarak bir soru sordum insan yerine koyup bi cevap vermek çok mu zor??

peki senin kendi öykünü burda forumda nasıl bulabiliriz

başınıza gelene üzüldüm ancak aynı dertten müzdarip biri olarak bir soru sordum insan yerine koyup bi cevap vermek çok mu zor??

Hakkınızı helal edin, gerçekten dikkatimden kaçmış, kasıt yoktu...
İsmimin üzerine tıklayıp konularımdan aratabılırsınız

önemli değil tabi şu pişkinlikle uğraşıyorsunuz yasal takibi mutlaka vardır henüz net suçları pek şekillenmesede türkiyede ama şikayetvar ve türevi birçok siteye en azından firma adıyla şikayet edip rezil edebilirsiniz bunu yapanları,cevap için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…