ÖNEMLİ UYARI !!!
Arkadaşlar ortada bir yanlış anlaşılma var...
Benım konu acıldıgı gunden ıtıbaren kastettıgım ve bahsettıgım konu başlıgı ''30 günde 30 kilo verdım'' diyen sıtedır...
Konu nerden dondu dolastı estreya arkadasımıza geldı anlamıs degılım, kı kendısı cıddı bır zan altında bırakılmıs...
Benım en basından berı bahsettıgım ''pratikdiyet'' isimli sitedir...
Burada resımlerım ve oykum calınmıstır...
Kazen sağolsun bana yardımcı oldu ve bahsı gecen sıteden resımlerım kaldırıldı fakat oykum yayınlanmaya devam edıyor...
Bahsettıgım olay hep bu sıte uzerınden donmustur...
Olayın ESTREYA ısımlı arkadasımızla uzaktan yakından alakası olmamakla bırlıkte kendısı benımle yakınen ılgılenmıs olup yardımcı olmustur...
Onun zan altından kalmasını, uzulmesını, ıncınmesını ıstemem...Hele kı buna benım sebebıyet vermıs olmam benı kat kat uzer...
Burada sureklı adı gecen admın admın dedıgımız kısı pratıkdıyet sıtesındekı admındır...
ESTREYA benım yakınen arkadasımdır. Kendısı dıyetcenter ısımlı sıtenın admınıdır ve bu olaylarla uzaktan yakından alakası yoktur.
ESTREYA HAKKINI HELAL ET ARKADASIM...
YANLIS ANLASILMAYA SEBEBIYET VERDIGIM ICIN...
işte olay budur :97:
aydasu arkadaşım açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim
estreya sadece bir admin değil gerçek bir dost arkadaş yeri geldiğinde kardeştir
onun üzülmesi yok yere suçlanması önce beni çok üzer
olaya açıklık getirdiğin içinnçok teşekkür ederim kendi adıma
Estağfurullah...
Ben sadece yapmam gerekeni yaptım...
En başından beri kastettiğim site ve admin pratikdiyetti çünkü...
Geç kalmış bir açıklama idi...
Sebebiyet verdiğim için üzüldüm...
Estreya kıymetli bir arkadaşımdır...
inanamıyorum Aydasu cumm yazıyı bende şimdi okudum evet kaldırılmamış yazıyı alıntı şeklinde bir diyet öyküsü olarak yayınlayabilirdi ama altında ki yorumları okuyunca şok oldumher sorana evet 30 günde 30 kilo verdim resimlerime bakabilirsiniz demiş insanlar nasıl olurda günde bir kilo veriliceğine ihtimal eder bu imkansız bişey ve bu insan üşenmemiş her yoruma cevap yazmış nasıl bir yüzsüzlük anlayamadım .......
Geçmiş olsun..Baştan sona okudum konunuzu..Sizin sorun halolmuş ama malesef ki hala diğer paylaşımlar alınmaya devam ediyor..
Merak ettiğim bir konu var.EN KORUNMASIZ sitelerde bile fotoğraflar ya da yazılar kopyalanıp alınamıyor artık..Kopyalansa bile alındığı sitenin ismi geçiyor sadece..
Bu şekilde paylaşıma açık, erkeklerin bile üye olması yasak olan sitede neden daha fazla koruma yapılmıyor ?
Bu çok zor değil..Ayrıca gerekli..
Bu kadar çok reklam verilen ve rağbet görülen bir forumun , üyelerine daha fazla özen göstermesi gerekmez mi ?
Şimdilik tek çözüm sanırım siteye birşey ekleyince ''eklenti'' butonunu kullanmak..Bu da ne kadar etkili bilmiyorum.
siteden resimlerim kaldırıldı demişsiniz ama ben bi siteye girdim söylediğiniz hikayeniz orda yazıyodu ayrıca resimleriniz de vardı kaldırılmamış yani :/
diyet yemekle diye bir blog sanırım isim vermem yasak değildir öyleyse şimdiden kusura bakmayın :/
bu linkte fotolarınız ve hikayeniz var bir de dikkat ettim fotonuzun altında pratik yemek yazıyor,not düşmüşler.Ay inanamıyorum ya ne kadar adi,hırsız insan var,yazılanları baştan sona kadar okuyamadım ama çok sinirlendim.Kuzenim avukat isterseniz bu forumlarda nasıl bir yasal gücünüzün olacagı hakkında bilgi alabilirim ondan,ya da direk söyleyin tazminat davası acarım hakkınızda diye.böyle terbiyesiz insanlarla Allah karşılaştırmasın bir daha sizi
ayy canım yaaaa inan şok oldum
çünkü daha önce zayıflama hikayeni okuyup resimlerine bakmıştım
allahın cezaları
resimlerin hala duruyo :26: iletişime geçemedim demişsin yorum yaz bölümü var oraya yazdım bende bişeyler ama çıkmadı :88:
yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey
Destegınız ıcın cok tesekkur ederım...
Linkı acamıyorum...
Resımlerımın oldugu ıkı sıte bılıyorum suan ama daha mı cok kı
diyetyemekle diye bir blog adresinde var,bir de özgür pazar diye bir yerde ama özgür pazarda yazının devamına tıklayınca pratik yemek adresine otomatik yönlendirme yapıyor.
yeni üye olduğumdan nasıl işliyor buralar pek bilmiyorum başına gelene üzüldüm ama konuyu da merak ettim ben de kiloyla uğraşıp duruyorum eski konuyu nerden bulabilirim bence yasal yolla bunu halledebilirsin uğraşmaya üşenmezsen
peki senin kendi öykünü burda forumda nasıl bulabiliriz
başınıza gelene üzüldüm ancak aynı dertten müzdarip biri olarak bir soru sordum insan yerine koyup bi cevap vermek çok mu zor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?