Burada paylaştığım zayıflama öyküm ve resimlerim çalınmış!!!

Pes, hala yazilar onunmus gibi mi davraniyor! Bizim mesajlarimizida yayinlamamis, yayinlayacaginida zannetmiyorum zaten baksana hala yazilar onunmus gibi cevap vermeye devam ediyormus. Bizim yapabilecegimiz birsey olursa söylersin canim.

Pes, hala yazilar onunmus gibi mi davraniyor! Bizim mesajlarimizida yayinlamamis, yayinlayacaginida zannetmiyorum zaten baksana hala yazilar onunmus gibi cevap vermeye devam ediyormus. Bizim yapabilecegimiz birsey olursa söylersin canim.

Evet canım, yüzsüz yüzsüz devam ediyor...
İnsanlar onun sanıyor, soruyor...
O admin denen zavallı da cevaplamaya devam ediyor...

Desteğin için teşekkür ederim canım :13:

Rica ederim canim, yardimci olmak isterim varsa yapabilecegim birsey. Bu admin basina gelecekleri bilmiyor sanirim - acemi caylak.. Umarim aklini basina toplar.

Son düzenleme:
ayy çok sinir oldum walla, ne kadar terbiyesiz insanlar var kk nın tüm başarı öyküleri fotoğraflarıyla birlikte o sitede hep.. bir ürün satılmıyor ama sizin ve diğer arkadaşların öykülerini okumak isteyen insanlar bir kere tıklasa bile o site para kazanıyor.. yaptıkları hırsızlıktır ve sizin üstünüzden rant sağlamaktır.. hem sadece o sitede değil birkaç sitede fotoğraflı başarı öyküleri yer almaktadır.. "diyet başarı öyküleri" kısmına bu durumla ilgili bir konu açılıp diğer arkadaşların da haberdar olması sağlanabilir.. kk nın bu konuda en doğru kararı vereceğine eminim..

valla dediğin şekilde arattım bir değil bi kaç sitede resimlerin çıkıyor

Yahu bunlar beni delirtmek istiyor galiba birinden kaldırtıyorum resimleri bi diğeri çıkıyor başıma, yeter ya...
Chess sen yazınca girip baktım biri blogda yayınlamış...

Desteğiniz için teşekkür ederim...
Ben hallettim sanıyordum ama anlaşılan başka yollara da başvurmak lazım

kapalı mısın resimlerde....

deniz var arkanda...
hala yayınlıyorlar canım....

darkolive onun resimlerini de gördüm....

ne insanlar var ya....

aydasu canım senin başarı öykünü diğer sitede zenan isimli üye açmış ve alıntıdır diye de yazmamış kendi hikayesi gibi yayımlamış

bu sitenin yöneticilerinin bir hatası değil:94:

ismi de verilmiş adminin burada haksız yere yorumlar yapılmış bu konuda bi açılık getirilmesi gerekli diye düşündüm

yeni üye olduğumdan nasıl işliyor buralar pek bilmiyorum başına gelene üzüldüm ama konuyu da merak ettim ben de kiloyla uğraşıp duruyorum eski konuyu nerden bulabilirim bence yasal yolla bunu halledebilirsin uğraşmaya üşenmezsen

yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey

talin anlamadım canım, senın o dedıdıgın arkadas paylasmamıs kı benım sıkıntım orası degıl
resımlerımı paylasan sıteler

talin arkadaşım ismini yazdığınız estreya yı bende tanıyorum
yok yere günahını almayın estreyanın
aydasu arkadaşım konuya açıklık getirip
estrayanın bu olayla ilgisini açıklığa kavuşturmanı bekliyorum canım

Son düzenleme:
yıllardır hem burada hem de estreya'nın forumuna üyeyim böyle bir çalıntı aşırtı durumu görmedim gözlemlemedim hiç bir zaman bende doğrusu
aydasu ile konuşup hallolmuştu mesele zaten:97:
sanırım aydasu'nun gelip duruma son noktayı koyması gerekiyor

Son düzenleme:

:80: bencede aydasu arkadaşımız
bu konuya son noktayı koyacak açıklamayı yapması gerekiyor:80:

bu bilişim yoluyla işlenmiş bir suçtur. Türk Ceza Kanunun da tanımlanmıştır. savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
kişisel bilgilerinizi rızanız dışında başka ortama taşıyanların tespitini ve cezalandırılmalarını isteyin.
size tavsiyem her ne amaçla olsun nette resim eklemeyin.
hele ki bu kilo verme, diyet vs..bu büyük bir piyasa. bir sürü sahtekar bunlar üzerinden para kazanıyor.

ÖNEMLİ UYARI !!!

Arkadaşlar ortada bir yanlış anlaşılma var...
Benım konu acıldıgı gunden ıtıbaren kastettıgım ve bahsettıgım konu başlıgı ''30 günde 30 kilo verdım'' diyen sıtedır...
Konu nerden dondu dolastı estreya arkadasımıza geldı anlamıs degılım, kı kendısı cıddı bır zan altında bırakılmıs...
Benım en basından berı bahsettıgım ''pratikdiyet'' isimli sitedir...
Burada resımlerım ve oykum calınmıstır...
Kazen sağolsun bana yardımcı oldu ve bahsı gecen sıteden resımlerım kaldırıldı fakat oykum yayınlanmaya devam edıyor...
Bahsettıgım olay hep bu sıte uzerınden donmustur...

Olayın ESTREYA ısımlı arkadasımızla uzaktan yakından alakası olmamakla bırlıkte kendısı benımle yakınen ılgılenmıs olup yardımcı olmustur...
Onun zan altından kalmasını, uzulmesını, ıncınmesını ıstemem...Hele kı buna benım sebebıyet vermıs olmam benı kat kat uzer...

Burada sureklı adı gecen admın admın dedıgımız kısı pratıkdıyet sıtesındekı admındır...

ESTREYA benım yakınen arkadasımdır. Kendısı dıyetcenter ısımlı sıtenın admınıdır ve bu olaylarla uzaktan yakından alakası yoktur.

ESTREYA HAKKINI HELAL ET ARKADASIM...
YANLIS ANLASILMAYA SEBEBIYET VERDIGIM ICIN...

Son düzenleme:
canım bu internet hırsızlığına giriyor.bir bilişim suçu.ben senin yerinde olsam sadece öykünden alıntıda yapsalar ben senin yerinde olsam savcılığa bir dilekçe yazardım.zaten onlar takip eder.sadece bir dilekçe vermen yeterli.geçmiş olsun..

peki senin kendi öykünü burda forumda nasıl bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…