Bunu araştırıyorum canım, evet resımler kalktı ama yazım duruyor ustelık hala pıskın pıskın sayın admın kendı vermıs gıbı ınsanlara yorum yazmaya ve ısıne gelen yorumları yayınlamaya devam edıyor...
Resmımı koymayıp sadece yazımı alıntı yapan onlarca sıte buldum...
Bunda bır sakınca gormuyorum ki alıntı dıye belırtmısler...
Fakat bu cok farklı, tek adı hırsızlık...
Bunu araştırıyorum canım, evet resımler kalktı ama yazım duruyor ustelık hala pıskın pıskın sayın admın kendı vermıs gıbı ınsanlara yorum yazmaya ve ısıne gelen yorumları yayınlamaya devam edıyor...
Resmımı koymayıp sadece yazımı alıntı yapan onlarca sıte buldum...
Bunda bır sakınca gormuyorum ki alıntı dıye belırtmısler...
Fakat bu cok farklı, tek adı hırsızlık...
Pes, hala yazilar onunmus gibi mi davraniyor! Bizim mesajlarimizida yayinlamamis, yayinlayacaginida zannetmiyorum zaten baksana hala yazilar onunmus gibi cevap vermeye devam ediyormus. Bizim yapabilecegimiz birsey olursa söylersin canim.
ayy çok sinir oldum walla, ne kadar terbiyesiz insanlar varkk nın tüm başarı öyküleri fotoğraflarıyla birlikte o sitede hep.. bir ürün satılmıyor ama sizin ve diğer arkadaşların öykülerini okumak isteyen insanlar bir kere tıklasa bile o site para kazanıyor.. yaptıkları hırsızlıktır ve sizin üstünüzden rant sağlamaktır.. hem sadece o sitede değil birkaç sitede fotoğraflı başarı öyküleri yer almaktadır.. "diyet başarı öyküleri" kısmına bu durumla ilgili bir konu açılıp diğer arkadaşların da haberdar olması sağlanabilir.. kk nın bu konuda en doğru kararı vereceğine eminim..
yaa ben bu estreyayı tanıyorum
eski kknın üyelerinden
nasıl yapar böyle bişey
Talincim öncelikle sana da geçmiş olsun,nasıl böyle bir şeye cesaret edilebiliyor anlamış değilim
hem de KK nın eski üyelerinden diyosun,ama muhakkak işin hukuki boyutu vardır,
ama bu sanal alemde demekki herşeyi paylaşmamak lazım,malesef kötü niyetli insan çok
gerçekte de,sanalda da......
talin anlamadım canım, senın o dedıdıgın arkadas paylasmamıs kı benım sıkıntım orası degıl
resımlerımı paylasan sıteler
yıllardır hem burada hem de estreya'nın forumuna üyeyim böyle bir çalıntı aşırtıdurumu görmedim gözlemlemedim hiç bir zaman bende doğrusu
aydasu ile konuşup hallolmuştu mesele zaten:97:
sanırım aydasu'nun gelip duruma son noktayı koyması gerekiyor
Evet arkadasım...
Sen ne dıye arattın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?