ÖnemsemiyorŞimdi sevgili arkadaşlar.. Benim konuştuğum biri var. Kendisi mesajlarıma çok geç cevap vermekle beraber en son yazdığıma hiç bakmadı bile. Görüldü dahi atmadı yani. Üzerinden baya zaman geçince bende sinirlenip son yazdıklarımı sildim ve onu takipten düşürdüm. Çünkü böyle saçmalıklara gelemem. Aradan 2 ay geçti. Üstü kapandı gitti derken bana tekrar takip isteği attı ve mesaj yazdı. Sitem etti. Bende ona sebebini açıkça söyledim. Gayet güzel konuşurken çocuk bir kaç cümle sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Şimdi yine bakılmamış mesajım öylece kaldı orada. (hikayeninin tamamı baya uzun ve çetrefilli ama kafamı kurcalayan kısmı bu, uzatmak istemedim) Sorarım size bu adamın derdi ne amacı ne? Çünkü ben çözemedim.
Bastan sizi sallamayan adami fazlasiyla sallayarak ve sonrasinda iki ay sonra size tekrar yazinca cevap vermeye tenezzul ederek hata yapmissinizŞimdi sevgili arkadaşlar.. Benim konuştuğum biri var. Kendisi mesajlarıma çok geç cevap vermekle beraber en son yazdığıma hiç bakmadı bile. Görüldü dahi atmadı yani. Üzerinden baya zaman geçince bende sinirlenip son yazdıklarımı sildim ve onu takipten düşürdüm. Çünkü böyle saçmalıklara gelemem. Aradan 2 ay geçti. Üstü kapandı gitti derken bana tekrar takip isteği attı ve mesaj yazdı. Sitem etti. Bende ona sebebini açıkça söyledim. Gayet güzel konuşurken çocuk bir kaç cümle sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Şimdi yine bakılmamış mesajım öylece kaldı orada. (hikayeninin tamamı baya uzun ve çetrefilli ama kafamı kurcalayan kısmı bu, uzatmak istemedim) Sorarım size bu adamın derdi ne amacı ne? Çünkü ben çözemedim.
Diğer cepte tutuyor ama adepte olamadan bariz belli ediyor . Sevgilisi var ya da evliŞimdi sevgili arkadaşlar.. Benim konuştuğum biri var. Kendisi mesajlarıma çok geç cevap vermekle beraber en son yazdığıma hiç bakmadı bile. Görüldü dahi atmadı yani. Üzerinden baya zaman geçince bende sinirlenip son yazdıklarımı sildim ve onu takipten düşürdüm. Çünkü böyle saçmalıklara gelemem. Aradan 2 ay geçti. Üstü kapandı gitti derken bana tekrar takip isteği attı ve mesaj yazdı. Sitem etti. Bende ona sebebini açıkça söyledim. Gayet güzel konuşurken çocuk bir kaç cümle sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Şimdi yine bakılmamış mesajım öylece kaldı orada. (hikayeninin tamamı baya uzun ve çetrefilli ama kafamı kurcalayan kısmı bu, uzatmak istemedim) Sorarım size bu adamın derdi ne amacı ne? Çünkü ben çözemedim.
DemeeeDiğer cepte tutuyor ama adepte olamadan bariz belli ediyor . Sevgilisi var ya da evli
Sen kenarda dur boşta kalırsam gelirim
Bundan sonra yapacağın tek şey yazınca cevap vermemek
Oraya bile varmaz. Konu sahibinin varlığını bile unutuyor olabilir. Yedeğinin yedeğinin yedeği olabiliyor bazılarında. Ulaşamayacakları kadınlar, ulaşma ihtimali olan kadınlar, kesin ulaşacakları kadınlar, yoklukta gideri olanlar diye grupluyorlar bence.Diğer cepte tutuyor ama adepte olamadan bariz belli ediyor . Sevgilisi var ya da evli
Seni beğenmiyor. Kadınsın sen kendine gel, bu ne böyle.Şimdi sevgili arkadaşlar.. Benim konuştuğum biri var. Kendisi mesajlarıma çok geç cevap vermekle beraber en son yazdığıma hiç bakmadı bile. Görüldü dahi atmadı yani. Üzerinden baya zaman geçince bende sinirlenip son yazdıklarımı sildim ve onu takipten düşürdüm. Çünkü böyle saçmalıklara gelemem. Aradan 2 ay geçti. Üstü kapandı gitti derken bana tekrar takip isteği attı ve mesaj yazdı. Sitem etti. Bende ona sebebini açıkça söyledim. Gayet güzel konuşurken çocuk bir kaç cümle sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Şimdi yine bakılmamış mesajım öylece kaldı orada. (hikayeninin tamamı baya uzun ve çetrefilli ama kafamı kurcalayan kısmı bu, uzatmak istemedim) Sorarım size bu adamın derdi ne amacı ne? Çünkü ben çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?