buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama şimdi kabul etmek lazım burada farklı bakış açıları görüyoruz, bunların bize katkısı oluyor. Ters cevapların sebebi ise bazı insanlar düzgün üsluptan anlamıyor. İlla başına vurmak lazım ki aklı başına gelsin. Zaten böylesine çeşitli insan bulunduran sitede "neden böyle konusuyorsunuz"çeşidinde soru sormak mantıksız olur. Her kafa yapısında insan var. Fikri bana uymuyorsa beğenmedim deyip geçerim çok ciddiye almayın

Karar veremez çünkü canı sıkılmış, üyeler hakkında açılan diğer konuyu da görünce şurdan bir iki yardırayım da neşemizi bulalım demiş ergen kardeşimiz.

hayır madem dikkat çekesin var tutarlı ol bari..
ortaya karışık takılayım deyince hangisine itiraz edeceğimizi şaşırıyoruz
olmaz ki ama böyle :dondurma:

Ama şimdi kabul etmek lazım burada farklı bakış açıları görüyoruz, bunların bize katkısı oluyor. Ters cevapların sebebi ise bazı insanlar düzgün üsluptan anlamıyor. İlla başına vurmak lazım ki aklı başına gelsin. Zaten böylesine çeşitli insan bulunduran sitede "neden böyle konusuyorsunuz"çeşidinde soru sormak mantıksız olur. Her kafa yapısında insan var. Fikri bana uymuyorsa beğenmedim deyip geçerim çok ciddiye almayın
sadece insanların biraz kendilerini kabul etmesini istiyorum neden yani? ataerkil düzeni o kadar benimsemiş ki bazıları...

sadece insanların biraz kendilerini kabul etmesini istiyorum neden yani? ataerkil düzeni o kadar benimsemiş ki bazıları...

Öyle bişey yok yaw. Kadınlar o düzenin içinden çıkmak için kendini parçalıyor tam tersine ama mevcut yasalar boşanmayı zorlaştırıyor maalesef bir de elalem ne der mevzusu var ki o da ayrı bir mesele.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X