Buradan Kaliteli Arkadaşlar Edinen Var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En yakın arkadaşlarımdan biriyle buradan tanıştık, aşırı mutsuz bir günümde ona mesaj attım o da çok zor gunlerden geçiyormuş dertlestik numaralarımızı aldık 2015 te o günden beri bir gün kopmadik diyebilirim. Hayatımdaki her şeyi bilir ben de aynı şekil onun hayatındaki. Nikah şahidi olacaktım düğününe gidemedim maalesef ama Ekim ayında evine gideceğim. O da benim evime geldi misafirim oldu. Bu sitenin en büyük kazancı benim için o. Artık üye değil ama ben hala buradayim 🙈

Ben varim, bir tanesi yanlız gezmekle ilgili yazmıştı, biraz cesarete ihtiyaci vardı. Sonra İstanbul'a geldi, elinde valizlerle karşıladım, çok merak ettiği hep filmlerde gördüğü bir yere gitti, derken oraya taşındı, dünya güzeli bir evi var 🥰 sık sık yatıya gidiyorum, yemek hazırlayıp içip sohbet ediyoruz balkonunda 😅 bir digeri astrolog, çok şeker bir kadın, doğum haritama baktı, sevgilimle sinastri haritama baktı , her konuştugumuzda "sana söz, bir yıllık öngörü bakicam" der (hiç gerek yok ama işte, böyle biri)
Onun dışında daha çok var ufkumu açan, hayatıma neşe katan, kimseye anlatmadıgim seyleri paylaşıp stresr girdigim an rahatça yazdıgim.
Bir tane de kötü örneğim var ama olsun, bence KK sosyalleşmek için harika bir yer.cunku hiç maske yok,herkes kendisi burada

Sağlık tavsiyesi aldım deme de. Adam doktordu galiba. :KK51:

rosa o kısım çok enteresan ya.
benim kuzenim beyin ameliyatı olacaktı. çok tehkikeli bir noktadaydı tümörü gelen cevapta tehlikeli bir yerde ve büyümüş neden şimdiye kadar ameliyat olmamış şeklindeydi. hani profesyonelce bir açıklamadan sonraydı bu.
babası değilsede bir tanıdığının doktor olduğunu düşümüyorum ben. kocası falanda olabilir.

Mesela forumda kitap topikleri, geyik topikleri var. Oralarda takılırsanız kendi kafanıza göre arkadaş bulabilirsiniz ve zamanla samimiyette oluşuyor zaten
Topic kısmı nerede acaba? Gerçi şu yazmak için yazanlardan sonra hevesim kaçtı ama arada bakarım.

rosa o kısım çok enteresan ya.
benim kuzenim beyin ameliyatı olacaktı. çok tehkikeli bir noktadaydı tümörü gelen cevapta tehlikeli bir yerde ve büyümüş neden şimdiye kadar ameliyat olmamış şeklindeydi. hani profesyonelce bir açıklamadan sonraydı bu.
babası değilsede bir tanıdığının doktor olduğunu düşümüyorum ben. kocası falanda olabilir.
Yorum doğru diyorsun yani. Aslında yapılabilir, ben de doktorum desem mesela, akşam benim adama gösterip şakır şakır yazarım. :KK53: Olmayacak iş değil. Valla şaşırdım, ne diyeyim.

Topic kısmı nerede acaba? Gerçi şu yazmak için yazanlardan sonra hevesim kaçtı ama arada bakarım.
Kabul edersiniz ki anonim bir sitede çat diye arkadaş arıyorum yazarsanız şüphe ile yaklaşılır. Aşağıda link ekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X