- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi uniquetoitself
Onu kimse anlamadı. Sessizce terketti siteyi. Kesin yeni üyelik ile geldi ama kim yakalayamadımbenim birde uyanık geçlnen hallerim buralarda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu kimse anlamadı. Sessizce terketti siteyi. Kesin yeni üyelik ile geldi ama kim yakalayamadımbenim birde uyanık geçlnen hallerim buralarda![]()
Nasıl keklendik hele. Biri daha kekledi bizi ama kimseye söylemem
Yine *** hikayesi mi yaziyorsun Feridun abi?Muhtemelen dalga geçiyorsunuz ama olsun. Duygusal derinliği olan, Evren'i her daim hisseden hassas bir insanım. Ama bu tarafımı çok az kişi bilir. Oldu mu?
Bu sassy meselesi nedir kuzum? Nasıl keklenmiş oluyorsunuz babasını bile tanıyan üyeler yok muydu?![]()
Öyle bir baba yok öyle bir nişanlı da yokBu sassy meselesi nedir kuzum? Nasıl keklenmiş oluyorsunuz babasını bile tanıyan üyeler yok muydu?![]()
Ahahahaha neremle güleceğimi şeyedemedimvar sassy çok kaliteli arkadaş edinmişim![]()
vardı ben mailleştim adamla
artık kimle mailleştiysem orası muamma
Hayatında hiç pole dans denemediğin için olabilir. Dişi enerjini yükseltir, tavsiye ederim.Profil resmi çok iç gıcıklıyor demititretti beni
![]()
Sağlık tavsiyesi aldım deme de. Adam doktordu galiba.vardı ben mailleştim adamla
artık kimle mailleştiysem orası muamma
Ahahahaha neremle güleceğimi şeyedemedim
Benden başkasına bakarsan böyle Allah çarpar işte senibeter ol e mi
![]()
Peki fake olduğunu nereden anladınız? Anlatın lütfen o kadar derdiyle dertlendik bir de kanserim falan dediydi![]()
Nasıl ya, fake mi çıktı sassyÖyle bir baba yok öyle bir nişanlı da yok![]()
Sağlık tavsiyesi aldım deme de. Adam doktordu galiba.![]()
Topic kısmı nerede acaba? Gerçi şu yazmak için yazanlardan sonra hevesim kaçtı ama arada bakarım.Mesela forumda kitap topikleri, geyik topikleri var. Oralarda takılırsanız kendi kafanıza göre arkadaş bulabilirsiniz ve zamanla samimiyette oluşuyor zaten
Yorum doğru diyorsun yani. Aslında yapılabilir, ben de doktorum desem mesela, akşam benim adama gösterip şakır şakır yazarım.rosa o kısım çok enteresan ya.
benim kuzenim beyin ameliyatı olacaktı. çok tehkikeli bir noktadaydı tümörü gelen cevapta tehlikeli bir yerde ve büyümüş neden şimdiye kadar ameliyat olmamış şeklindeydi. hani profesyonelce bir açıklamadan sonraydı bu.
babası değilsede bir tanıdığının doktor olduğunu düşümüyorum ben. kocası falanda olabilir.
Dur kız az dedikodu yapıyoruz.Hayatında hiç pole dans denemediğin için olabilir. Dişi enerjini yükseltir, tavsiye ederim.
Kabul edersiniz ki anonim bir sitede çat diye arkadaş arıyorum yazarsanız şüphe ile yaklaşılır. Aşağıda link ekliyorumTopic kısmı nerede acaba? Gerçi şu yazmak için yazanlardan sonra hevesim kaçtı ama arada bakarım.