Buradan Kaliteli Arkadaşlar Edinen Var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu devirde zaten kimse kimseye güvenmiyor, bu çok normal ama bir yazıyı okuduğunuzda bile az çok hissedemiyor musunuz gerçekten? Şuna böbrek abi yazan da troll gibi geliyor bana mesela. Bismillah yani ne alaka?
Hissetmiyorum inanki. Çünkü çok safım. Daha geçen biri bir konu açtı çok üzüldüm ama sonra erkek olduğunu yazdı. Biz kadınlar şok ☺️ O yüzden insanlara kolay inanamama kararı aldım

Muhtemelen dalga geçiyorsunuz ama olsun. Duygusal derinliği olan, Evren'i her daim hisseden hassas bir insanım. Ama bu tarafımı çok az kişi bilir. Oldu mu?
Benim için olmasa da olur.
Dediğim gibi ısmarlama şeklinde arkadaşlik olmaz. Zamanla yakın ilişkiler gelişir, özelliklerini söyleyince oluvermiyor hemen.

Selam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerde olduğumuz için derinden eksikliği var bunun içimde... hemcins arkadaş edinmek gerçekten çok zorlaştı. Herkes yapay geliyor. Sosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti. Önyargısız, iyi kalpli, derin, sanatla içli dışlı hemcinslerim neredesiniz?
Benim var bi tane kankim. E Esra1306 wpden bol bol dedikodu yapıyoz

Ay ne sacma. Ilan verir gibi arkadas ariyor insanlar da destek oluyor. Ya bir dayi cikacak ya da bir ergen.

Ayyy yanlış anlamışımdır umarım sassy mi fakemiş? :KK43: Yakınım değildi ama birçok konusuna yazmışımdır.
Beni esas 2015 öncesinde biri keklemişti. Benimle beraber bir sürü kişiyi de tabi.
Nisa kraliçesi 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X