- 30 Mart 2009
- 14.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.152
- 1.123
- Konu Sahibi uniquetoitself
Ekledi derkenNasıl keklendik hele. Biri daha ekledi bizi ama kimseye söylemem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledi derkenNasıl keklendik hele. Biri daha ekledi bizi ama kimseye söylemem
Hissetmiyorum inanki. Çünkü çok safım. Daha geçen biri bir konu açtı çok üzüldüm ama sonra erkek olduğunu yazdı. Biz kadınlar şokŞu devirde zaten kimse kimseye güvenmiyor, bu çok normal ama bir yazıyı okuduğunuzda bile az çok hissedemiyor musunuz gerçekten? Şuna böbrek abi yazan da troll gibi geliyor bana mesela. Bismillah yani ne alaka?
Sus sus her yerde kendimizi belli ediyoruz be kadin aksbaksbsŞeytanlık deyince zınk diye ortaya çıkıyoruz jajakaka
Benim için olmasa da olur.Muhtemelen dalga geçiyorsunuz ama olsun. Duygusal derinliği olan, Evren'i her daim hisseden hassas bir insanım. Ama bu tarafımı çok az kişi bilir. Oldu mu?
Troll? Ben? Darilirim bakŞu devirde zaten kimse kimseye güvenmiyor, bu çok normal ama bir yazıyı okuduğunuzda bile az çok hissedemiyor musunuz gerçekten? Şuna böbrek abi yazan da troll gibi geliyor bana mesela. Bismillah yani ne alaka?
Tabi ki ama kitap kurdu olduğumu söyleyemem.Kitap okur musunuz?
+1Yoo bulunuyor. Gayet iyi arkadaşlarım hatta
Benim var bi tane kankim. E Esra1306 wpden bol bol dedikodu yapıyozSelam herkese. Eminimki zamanında edinenler vardır. Lütfen anlatır mısınız? Nasıl ilerledi, görüştünüz mü?
En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerde olduğumuz için derinden eksikliği var bunun içimde... hemcins arkadaş edinmek gerçekten çok zorlaştı. Herkes yapay geliyor. Sosyal medyayla birlikte her şey plastikleşti. Önyargısız, iyi kalpli, derin, sanatla içli dışlı hemcinslerim neredesiniz?
Korkmalı mıyım?Çok derin, derin, derin, derin, derin, derin
Derinlerimde ellerin
Arkadas tanimlarimiz farkli oyleyse.Yoo bulunuyor. Gayet iyi arkadaşlarım hatta
Profil resmi çok iç gıcıklıyor demiBence vajina avı ama sen bilirsin yine de.![]()
Mesela forumda kitap topikleri, geyik topikleri var. Oralarda takılırsanız kendi kafanıza göre arkadaş bulabilirsiniz ve zamanla samimiyette oluşuyor zatenTabi ki ama kitap kurdu olduğumu söyleyemem.
Geçen de böyle Hüdavendigar konusu vardı. Belgesel severim bidi bidi eden tip en son eli masalı Hayriye abla formunda kendini imha etti:)
Nasıl keklendik hele. Biri daha kekledi bizi ama kimseye söylemem
Ayyy yanlış anlamışımdır umarım sassy mi fakemiş?Nasıl keklendik hele. Biri daha kekledi bizi ama kimseye söylemem
Kekeledi![]()
Nisa kraliçesiAyyy yanlış anlamışımdır umarım sassy mi fakemiş?Yakınım değildi ama birçok konusuna yazmışımdır.
Beni esas 2015 öncesinde biri keklemişti. Benimle beraber bir sürü kişiyi de tabi.