burak kaanımız doğdu

maşallah burak beyede annesinede allh sağlıkla büyütmeni nasip etsin kocaman adam olsun burak kaan

fundacım kuzucuğun ne güsel uyuyo koynunda yaaa
maşallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

fundacım bitanem çokk güzel bi kızın vardı şimdide dünya yakışıklısı bi oğlun oldu ne mutlu sana...Allah sağlık versin ayırmasın...
(hast.gelemedim gamze yüzünden ama eve gelicem :ecrin_bebek:)

fundam canım maşallah paşana pamuk gibi...allahım analı babalı büyütsün...öp benim için..kızımın arkadaşı olacak inşallah kaanımız..

Funda cım maşallah 41 kere Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin ailenize hayırlı evlat olsun maşalah yaa mik paşaya...

Fundacım Rabbim analı babalı büyümeyi nasipetsin..Sağlıkla huzurla büyüsün minik yavrun..Tekrar tbr ederim canım ..Benim için koklarsan sevinirim..Allaha emanet

çok tatlıymış maşallah Aallah analı babalı sağlıklı hayırla büyütmeyi nasip etsin canımm

allah analı babalı büyütsün canım.çabucak büyüyüveriyolar keyfini çıkar bu günlerin

fundam tebrik ederim canım .. çok tatlı maşallah.. ALLAH UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN BENİM YERİMEDE ÖP KOKLA KUZUNU..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…