burak kaanımız doğdu

maşallh canım rabbim bizede yaşatsın o güzel duyguyu inşallah

Oyyy maaşallahh gözünüzaydınn...
Çok güzel bir bebekk...
Rabbim nazarlardan saklasınn...
Allah analı babalı büyütsün inş...

canımm fundişiiimmm maşallah barekallah çok tatlı oğluşunda sende rabbim sizi korusunn iyi günlerde büyüt cnm benimm:nazar:

maşallah ne güzel bir bebek.. yakışıklı bir adam olacak belli...Allah analı babalı büyütsün.Uzun ömürler versin ...

maşallah burak beyede annesinede allh sağlıkla büyütmeni nasip etsin kocaman adam olsun burak kaan
amin cnm sağol a.s.
maşallah cnm gözün aydıınnn opuyorumnanaktan
sağol muredacım. opuyorumnanaktan
fundacım kuzucuğun ne güsel uyuyo koynunda yaaa
maşallah Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin :nazar:
amin cersucum.darısı bkleyen herkesin başına a.s.
fundacım bitanem çokk güzel bi kızın vardı şimdide dünya yakışıklısı bi oğlun oldu ne mutlu sana...Allah sağlık versin ayırmasın...
(hast.gelemedim gamze yüzünden ama eve gelicem :ecrin_bebek:)

amin canımcım.önemli değil bitanem.bekleriz eve altunhancım.gamzeşimide öptüm.opuyorumnanaktan

maşallah ne güzel bir bebek.. yakışıklı bir adam olacak belli...Allah analı babalı büyütsün.Uzun ömürler versin ...
diantuscum sağol canımopuyorumnanaktan
canımm fundişiiimmm maşallah barekallah çok tatlı oğluşunda sende rabbim sizi korusunn iyi günlerde büyüt cnm benimm:nazar:
cancercim canımcım sağol.amin.opuyorumnanaktan
:nazar:allah analı babalı büyütsün..acılarını göstermesin..maşallah süphanallah:)):nazar:
amin canım.a.s.
Çok güzel bir bebekk...
sağol canım.amin.a.s.
inşallah canım.tüm isteyenlere yaşatsın rabbim. :Saruboceq:
Allah analı babbalı büyütmek nasip etsin canım.Maşallah burak bebeğe
opuyorumnanaktan
fundam tebrik ederim canım .. çok tatlı maşallah.. ALLAH UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN BENİM YERİMEDE ÖP KOKLA KUZUNU..opuyorumnanaktan

giznurum canım bidenem.sağol.öper koklarım canım.sende prensesini öp benim için.
opuyorumnanaktan

fundam canım maşallah paşana pamuk gibi...allahım analı babalı büyütsün...öp benim için..kızımın arkadaşı olacak inşallah kaanımız..
zeynoşum sağol canım.amin canım cümlemizinkini...öperim canım.sende minişini öp.evet yaa arkadaş olacaklar. kaydirigubbakcemile2
Allah analı babalı büyütsün.Uzun ömürler versin ...
opuyorumnanaktan
allah analı babalı büyütsün meleğinizi size bağışlasın
a.s.
allah analı babalı buyutsun cnmmm
incisu canım sağol a.s.
tebrikler Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla mutlulukla inşallah :)

saphiracım sağol teşekkür ederimopuyorumnanaktan

maşallah çok tatlı allahım bizede yasatsın o duyguyu:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün

maşallah canım tebrik ederim

Allah analı babalı buyutsun saglıkla sıhhatle kocaman oldugu gunlerıde gorun ınsallah :nazar:

:nazar:allah analı babalı büyütsün..acılarını göstermesin..maşallah süphanallah:)):nazar:

Çok güzel bir bebekk...

hepinize tek tek çook teşekkür edrim kızlar.rabbim olmyanlarda versin tez vakitte inşallah.

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Back
X