Buralardan gitmek istiyorum..

Oturup konuşsan ? Anlayacaklarını düşünmüyorsan böyle devam
Ay konuşcam bu sefer ama yüzlerine söyleyemicem. onlar gidince annemi arayıp anne bileti açığa aldırın azcık düzenimi kurayım bu sefer biraz gec gelin diyim .ama bu sürekli bir çözüm olmayacaktır tabi

Kabullenememişler boşandığınızı. Belli ki bir travma geçiriyorlar, üzerlerinden atamıyorlar

Elalem konusuna gelince, Allah bütün o elalemlerin belasını versin.
Birazda öyle cidden.. ünide okurken evde 1 yıl tek başıma yaşadım . O 1 yılda bir kere geldiler ondada iki gün kalmışlardı....Ama boşandıktan sonra neden tek kalamıyorum? hep buradalar. Destek çıkılacak bir durumumun kalmadığının farkındalar. Ama peşimden geldiler burada benle yaşıyorlar resmen

Sırf ele güne karşı yapılan kızın basindayiz durumu gibi gelmedi bana.. endişeli gibi geldiler bana.. yalnız bırakmamak birlikte zaman geçirmek için cabaliyorlar.. annenizle konuşun tek olarak.. muhtemelen o on ayak oluyor bu gelme işine.. Bu kadar sık geldiklerinde kendinizi duzelememis gibi hissettiginizi guvenmediklerini düşündüğünüzü uzuldugunuzu söyleyin.. bi daha gelişi yılbaşı gibi yapalım birlikte kutlarız gibi sozlesin..

çok anlayacağını sanmıyorum özelliklede annemin..Ama denicem olmazsada yurtdışına cıkamıyorum en azından şehir dışında başka bi iş bakıcam ne kadar çözüm olur bilmiyorum

çok anlayacağını sanmıyorum özelliklede annemin..Ama denicem olmazsada yurtdışına cıkamıyorum en azından şehir dışında başka bi iş bakıcam ne kadar çözüm olur bilmiyorum

Oraya da gelecek ışığı ben gördüm ailenizde:) haftasonu spor kurs vs ayarlasaniz.. arkadaşlarınızla gorusseniz.. belki vakti yok diyip sıkılıp giderler.. madem sevdiler Bari komple tasinsalar oraya bari kapiniz ayrı olsa..

Ya zaten yazıldım spora annem öyle bozulduki ne gerek var falan diye..Arkadaşlarımla buluşuncada sıkılıyor evde süürekli arıyor beni geldinmi geliyomusun nerdesiniz napıyosunuz falan diye.illede beni istiyo. cok bunaldım ya ...komplekse gircem artık..Biara baya ev baktılar taşınmak için sonrada amaaan zaten burda evimiz var acelemiz yok diye aramayı kestiler.:/ bekçi gibi sürekli

şu elalem ne der durumu beni çileden çıkarıyor. cinnet geçiresim geliyor.
canım illa aynı mesleği yapmak zorunda mısın yurtdışında. ben kaç kişi gördüm yurtdışına gidip 3-4 ay garsonluk yapıp dilini geliştirip sonra istediği işe başvuranı.

Ailenin tutumu bana rahatsız edici gelmedi. Çoğu anne baba böyle davranir. . Tedirginliklerini, seni koruma hislerini anlıyorum. Sen mutlu değilsin madem, annenle acikca konuş.

Bi ilişkin vardı, yanlis mi hatırlıyorum? O nasıl gidiyor ?

Gerçekten mi mümkünmü acaba öyleki hiç durmam burada, her işi yaparım..zaten yurtdışında gelir düzeyleri biçok mesleğin aynı. Kendimi geçindirebildikten sonra sıkıntı yok. Ayyy çok istiyorum yarın bile giderim. Dilim var benim aslında..Ay nası gittiler acaba onlar

Ya konuşsamda anlayacak gibi değiller .annem yine gelmek isteyecektir hem alıştıda bu hayata gel git falan hoşuna gidiyor..
:)evet ilişkim vardı yakonuşmuyoruz bikaç gündür ya neden bilmiyorum koptuk biraz zaten aramızda muhteşem bi aşk olmadı hiç. kaldı galiba öylece

O zaman senin devan, ya dediğin gibi başka bi ulkeye gitmek yada evlenmek. Ancak öyle bi durumda senin alanina mudahale olmaz.

O zaman senin devan, ya dediğin gibi başka bi ulkeye gitmek yada evlenmek. Ancak öyle bi durumda senin alanina mudahale olmaz.
Asla evlenmem de:) en azından cok uzun bir süre evlenmem..İnş yurtdışına taşınabilirim

Olumsuz konuşmak istemiyorum. Ama ilişkin konusunda bu beklenen bi durum benim için. Yani bi yakinlasmadan sonra bu uzaklaşmanın olacağını tahmin etmiştim.

Senin kafan sagsa salimse ne ala.. Ama sürüncemede bırakma. Öyle günlerce arama sorma, sonra merhaba ben geldim de..Öyle bi rahatlık olmamalı..

ben amerikayı biliyorum. avrupayı bilmiyorum. birden fazla yöntem var.
birincisi greencard. ama bankada yaklaşık 35000 para göstermen lazım. birinden borç alıpta gösterebilirsin.
ikincisi tanıdık biri seni işyerine eleman diye istetiyor. falan filan derken öyle yerleşiyorsun.
üçüncüsü sahte veya gerçek evlilikle vatandaşlık alıyorsun. çalışma iznide geliyor.
şimdilik bunları hatırladım

Evet şuan kafam sağsağlim. sıkıntılanmadım ya zaten kısa süreli bir ilişkiydi ama uzasa sanırım kafama takmaya başlardım. Beklentilerim çoğalmaya başlayacaktı. Sonucta beğendiğim ve hoşlandığım biriydi. Çok yazmamaya karar verdim iki üç gün kendiliğimden bişey yazmadım o yazsada geç cevap yazdım ve kısa cevap verdim falan. iki üç gün sonra oda yazmamaya başladı en son cuma günü konuşmuşuz. Sanırım artık yazmayacagım:) görüşmeyeceğim.

Annenizle oturup konuşsanız,duygularınızı anlatsanız belki işe yarar.
Bir nevi teşekkür ve veda konuşması tarzında olabilir : Annecim bana çok destek oldunuz teşekkür ederim,sizin sayenizde buraya kadar geldim ama artık kendi hayatımı kurup sorumluluk almam gerekiyor.Siz burada olduğunuz sürece bunu başaramıyorum....
Eğer yalnız kalma diye geliyoruz tarzında konuşurlarsa,öğrenciyken bile tek başına gayet güzel idare ettiğinizden bahsedersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…